AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cosmic_c kullanıcısından alıntı
kızlar bu ay siparişlerimin arasında kendime aldığım solutions perfect tone gündüz kremi vardı resimlerdede ekledim zaten iki gündür bunu kullanmaya başladım gece kremi olarakta yine solutions serisinden hassas ciltler için olanı kullanıyodum.. iki gündür buna ilave gündüzleri perfect tone kullanmaya başladım ilk kullandığımda cildimde çok hafif yanma hissettim ama çok değildi ve beni rahatsız etmedi kremi sürdükten sonra hoşuma gitti hatta cildim yumuşacık oldu sandım aradan 3 gün geçti bu sabah çok kötü bir şekilde uyandım sadece burnum ve burun çevrem alnım ve çenemde kızarıklıklar ve müthiş bir gerilme vardı ki benim cildim yağlıdır..şuan yüzün yanıyor ve kızarıklık içinde üstelik kaşınıyor baya..ancak merak ettiğim bu kremi yanaklarıma ve boyun bölgemede sürdüm ama orda herhangi birşey yok başka birşey dokundu dicem ama her zamankinden farklı hiçbişey yapmadım bu kremlerden kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı acaba aranızda ?
merak ettiğim sadece perfect tone mu bunu yaptı yoksa aynı seri olmadıkları halde birini sabah diğerini akşam kullandığım için mi böyle oldu acaba..??

cnm ben de bi ara solutıons almıştyım benm de cildim yağlı ama ben de memnun kalmadığydım sivilcelerim artmıştı hemen bıraktım kullanmıyorum bi daha da o seriden almadım bence sen de kremi bırakmalısın solutıons tan kuru cildi olanlar memnun ama ben açıkçası krem kullanmıyorum

canım bende kuru ciltler için gece ve gündüz kremini kullandım. çıban kadar sivilce çıktı yüzümde. hemen bıraktım.. artık ziyan olmasın diye topuklarıma sürüyorum :52: mis gibi oluyo:9:

solutions kremleri çok dikkatli kullanmak gerekiyor baktınızki cildinizde hafif sivilceler başladı hemen ara verin daha hafif krem kullanın ben öyle yapıyorum sonra cildim ihtiyaç duydukça tekrar kullanıyorum genel anlamda memnunum ..

barbie cnm bana da mesaj atarmısın nerden baktıgını :)cok merak ediorum da rica edsemm

ben mesaj attım canım barbie ye buraya yüklemesini rica ettim inşallah yükler herkes görmüş olur hem bikaç sayfaymış ama olsun birazcıkta olsa merakımız gider hiç değilse:1:

mrb bn avona yeni kydoldum tmsilcilik için nasıl oluyo bu işler pek blgim yok oyzdn aklıma takılanları sormak istiyorum bu ay başvrdm tmslclk için temsilci şifrem de geldi henz hesap açmadık iş bankasından açmayı düşünüorum . bankaya gidip avon için hesap mı açtırcam dicem nasıl olcak yani bu bnka hesabı yardm ederseniz sevnirim

benim kargom yola çıkmış kızlar.yarın gelir.akşam eve gidince yükleyebilirim ancak.daha erken yükleyen olmazsa ben yüklerim fotoları :34:

mrb bn avona yeni kydoldum tmsilcilik için nasıl oluyo bu işler pek blgim yok oyzdn aklıma takılanları sormak istiyorum bu ay başvrdm tmslclk için temsilci şifrem de geldi henz hesap açmadık iş bankasından açmayı düşünüorum . bankaya gidip avon için hesap mı açtırcam dicem nasıl olcak yani bu bnka hesabı yardm ederseniz sevnirim

canım benim iş bankasında hesabım yok.bu bahsettiğin hesap ne için gerekli?ödeme içinmi?ben genelde kredi kartından ödüyorum yada havale yapıyorum.oda herhangi bir bankadan olabiliyor.illada iş bankası hesabı olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla..

benim müşterilerimde öyle diyor bizim yerimize sen doldur diyorlar tatlım o sözleşme sadece müşteriye 7 gün içersinde iade yapabilme şansının olduğunun belgesi bu şekilde söylersek belki doldurabilirler yanlız bende bu olayı söylediğimden itibaren sözleşmeyi dolduramadımda iadelerimde artış oldu sizdede oldumu

evet ya napıcaz biz. yasal zorunlulukmuş.
bence de iade çok olur bi de benden alan iki kişi onlar da her ay almıyorlar.

evet iade suretten de yapılır asıldan da merak etmeyin. ben yaptım oluyor.

kızlar selam ben daha siparişimi onaylamdım belki yarın biri bişey ister diyorum bu ay sırf kendime aldım yaaa eşime geçen gün ben zaten markette kozmetik reyonuna bakmadım dedim e bide baksaydın avon var ya dedi :) her ay ala ala bıktırdım herifi.

kızlar istanbuldaoturan arkadaşlarımızagelir ama bana yarın gelecek saat16.00 dan sonra geliyoro saatekadar kimsenin gelmezse ben yüklerim

Back
X