Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çılgın salı ürünlerinin temsilci fiyatları neler acaba kızlar![]()
17,25 6,75 6.00 diğeri de 3.75tir . yaa bilemiyorum ne yapmam gerekyo acaba kargoyu mu avonu mu arayım mail mi atayım dönmez avon kolay kolay![]()
17,25 6,75 6.00 diğeri de 3.75tir . yaa bilemiyorum ne yapmam gerekyo acaba kargoyu mu avonu mu arayım mail mi atayım dönmez avon kolay kolayteslimat adresimi sonradan güncellemem bi işe yaramaz dimi
bence önce kargoyu ara bakalım ürün nerdeymiş onlarla paylaş durumu bakalım onlar ne diycekler sana
seni temsilci yapan kişiyi ara canım hemen
sımple because nasıl kokuyor bilen varmı geçen ay bi müşteri sipariş vermişti beğenmemiş sizce nasılki
sımple because nasıl kokuyor bilen varmı geçen ay bi müşteri sipariş vermişti beğenmemiş sizce nasılki
fena değil bnce meyveli çiçeksi bi tarz koku çok da güzl değil ama beğenenler var
evt cnm arıcam birazdan avona da mail attım ama döner mi bilmem o yzden acil yardm grek
farklı yazmış olduğun adresi şimdi düzeltsen tatlım kendi adresini güncellesen belki avon düzeltmiş olduğun adrese gönderir
canım yarın sabah saat 8 de avonu ara adres değişikliği için ancak onlar yapar