AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım sabah ara adres değişikliği yapacağım de onlar zaten kargoya mail atıyor sana geliyor kargon korkma canım :16:

tamam canım sağolasın. yaa bi de aklma şöyle bşy geldi içim rahat etmcek sabaha da okulum var iptal etmek için mail yollasam snra da sipariş girsem aynılarını nasıl olurr iptal olur mu iptal etmiş olan arkdşla var mı aramızda

Son düzenleme:
Temsilcimle benim çabalarım boşa gitmedi mutluyum=)jel eyeliner için mail atıyordum avona nihayet çıkarmışlar:D:8::9:

ben bu ay avon için temsilcilik başvurusunda bulundum. telefonumada temsilci şifrem filn geldi bankadan hesap açtırmam gerektğini söyledi bni temsilci ypn bankaya gidip direk avon için hesap mı açtırcam dicem acaba bide istenilen ürünler ne zamana elimize gecer ürün faturası kargoylamı gelecek son olarak fatura kesim tarihini ne belirliyor cevaplarsanız sevinirim lütfen

ben bu ay avon için temsilcilik başvurusunda bulundum. telefonumada temsilci şifrem filn geldi bankadan hesap açtırmam gerektğini söyledi bni temsilci ypn bankaya gidip direk avon için hesap mı açtırcam dicem acaba bide istenilen ürünler ne zamana elimize gecer ürün faturası kargoylamı gelecek son olarak fatura kesim tarihini ne belirliyor cevaplarsanız sevinirim lütfen

hesap açtırmak zorunda değilsin bn de öyle sanıyordum fakat kredi kartıyla bankamatik kartıyla ödeme yapabiliyosun. otomatik ödeme yapmak istersen sen blrsin.sipariş vermenden itibaren 2 iş günü içersinde elnde oluyor kargoya verilmişse.fatura kargonun içinde oluyor evet. fatura kesim tarihi de son ödeme gününü gösteriyor.

actırmak zorunda degilsin canım.ben bugün ilk ödememi yaptım akbanktan havale olarak hemde ücretsiz

kızlar bide bişe soracam hani 200 tl lik satıs yapana hediye falan diorlar ya mesela onu aldık daha sonra satamadıgım için bi kısmını iade etmek istiyorum hediyeyi geri almıyorlar değilmi yada iadeleri kabul ediyorlar değilmi

kızlar bide bişe soracam hani 200 tl lik satıs yapana hediye falan diorlar ya mesela onu aldık daha sonra satamadıgım için bi kısmını iade etmek istiyorum hediyeyi geri almıyorlar değilmi yada iadeleri kabul ediyorlar değilmi

iadeyi kabul ediyolar da hediye kısmını bilemiyorum limitin altna düşünce faturalandırıyolar sanırım

Back
X