cnm tam htrlmıyrum ama tabaklr 25 cam servis mi ne vardı o da 5ti snrm.
yaa bi arkdş zahmet olmzsa yazsa çok iyi olr
yeşil cam tabaklardan bahsediyorsun demi tatlım 5 tane olandan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm tam htrlmıyrum ama tabaklr 25 cam servis mi ne vardı o da 5ti snrm.
yaa bi arkdş zahmet olmzsa yazsa çok iyi olr
5 tl mi bana da sanki 20 tl gibi geliyorda eğer 5 tlyse boşver sıkma canını![]()
toplam 25 cnm işte o kdr phlı değil ama ktloglrı iade ederdm bari
avonu ara canım yarın istersen gönder hediyeleri ama katalogları nasıl iade ediceksin offf gerçi süresi de geçti ama ilk önce bir olayı araştır tabi tatlım
canım bende bilmiyorum tatlım ben henüz battaniyeyi de alamadım bakalım ben son anda çıkıyor siparişlerim battaniyeyi kesin kazanırım da nevresim takımını da kazanmak istiyorum sanki evde hiç nevresim takımı yok![]()
evet cnm düşündüm aramayı ama haklı olmam için önce limiti öğrenmem lazım kataloglar artık iade edilmez ztn![]()
295 tl olabilirmiki canım :44:
cnm bnm aklmda 260 ya da 265 diye kalmş ya ama bilemyorum.2. hediyesini gösteryodu kkda bi görebldim 450yazıodu cam demlik vardı
evet canım gördüm bende araştırıyorum hala bakalım belki buluruz
ya tam 354 liralık sipariş girmiştim fakat iki tane el kremi gelmiyor ve fatura 347 lira yani şimdi battaniyede gelmeyecek mi?
Fatura Tutarı Ödül Satış
347.48 TL 354.08 TL
avon'un sitesinde böyle gözüküyor off ya battaniye gelsin diye 40 liralık siparişi fazladan girmiştim.![]()
ya tam 354 liralık sipariş girmiştim fakat iki tane el kremi gelmiyor ve fatura 347 lira yani şimdi battaniyede gelmeyecek mi?
Fatura Tutarı Ödül Satış
347.48 TL 354.08 TL
avon'un sitesinde böyle gözüküyor off ya battaniye gelsin diye 40 liralık siparişi fazladan girmiştim.![]()
sağolasın tatlm ama işinden alıkoymayım seni elinin altında panorama bulunan bi ark varsa söylese daha iyi olr. öteki türlü uğraşmak işi snki 265ti .sss kafam karştı iyice 5tllik ürünle de kaçırmak istmyrum ama
gelmeyen el kremi hangisi canım
cnm ya aklıma geldi madem ki gelmiyor onun yerine bi daha sipariş girsene battaniyeye madem ki az kaldı.
ben senin yerinde olsam bi daha sipariş girerdim fazlasını da bi dahakine iade ederdim. :) napalım cnm gönderselerdi krem:))
Fatura Tutarı Ödül Satış
347.48 TL 354.08 TL
pirinç kepeği özlü krem gelmiyor bir sonraki siparişle gelecek sanırım ya böyle stok sorunu olduğu zaman bence verilen sipariş limiti dikkate alınmalı indirim broşüründen değil ki siparişlerim püfff
canım verirken bi sorun yoktu 354 lira gözüküyordu demin bi baktım 347 olmuş bakalım koli bi gelsin faturada ne yazıyor olmazsa ona göre sipariş girerim veya girmem.
bence de cnm hak veriyorum sana indirim broşürü değilse bence dikkate alınmalı...
olmadı benim dediğimi yap boşver gir işte pahalı bikaç parfüm sonra da 3 kampnaya içinde nasılsa bi daha sipariş verirsin iade et gitsin bence boşa kaçırma battaniyeyi
canım okuyunca sorununu hemen baktım 265 tatlım ne yazık ki((
canım gelmeyen ürünlerin olsa bile sen limiti geçtiğin için göndercekler battaniyeyi. merak etme gelir. gelmeyen ürünlerin de diğer ay gelir
canım sipariş girmesine gerek yok tekrardan geçmiş limiti stokta olmayan ürünler olsa bile senin esas yaptığın satış dikkate alınıyo ve gönderiliyo ama şuan sanırım battaniye stokta yok bir iki arkadaşa göndermemişler onu da diğer ay gönderirler