- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 281759
çok ilginç resmi ikiye bölüp kopyalıyor , buda diğer yarısıKusura bakmayın kızlar beceremedim
![]()
ben numunesini almıştım hiç renk vermiyor cnm sanki sadece ışıltı veriyor doğal bir renk kahverengi ile alakası yok çok açık bal rengi gibi.
bu arada son siparişlerimde geliyor yine stoksuzluk yaşamadım oh be Eki Görüntüle 281706
kızlar cok rica ediyorum bilen varsa yazsın.yarın son ödeme tarihim pttden yatıracam ama nasıl oldugunu bilmiyorum temsilcim pttden yatır dedi.bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı
akbanktan'da yatırabiliyorsun canım
cnm nasıl yatırılıyo.ücret alıyorlarmı.hangi numara ile yatırılıyo
selam kızlar çooookkk uzun zamandır büyük bir istikrarla takip ettiğim avon topiğine bende artık üyeyim:) aranıza katıldım ve bundan dolayı çok mutluyum:)))
hoşgeldin canım aramıza
selam kızlar çooookkk uzun zamandır büyük bir istikrarla takip ettiğim avon topiğine bende artık üyeyim:) aranıza katıldım ve bundan dolayı çok mutluyum:)))
Faturalndırmışlar tabakları kızlar bide avondan aradılar temsilci numaramın uyuşmadığını söylüyolr nasıl oluyosa anlamadım tekrar verdm herhalde tekrar atrarlar ama yrn kargo gelcek ve çektiler yani ücretini ödiycem ama sinir oldum. bi de kozmetik çantası tarafında 0 yazıyo adetin de gelmyo demek mi oluyo anlamadım niye böyle yazılıyo