AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ay bugun sinir oldum kargomun biri geldi biri gelmedi biton ruj vrdı bu ay bide 3lü parfüm fn onları yollamışlar daha birçoğuda duruyo ya internette sevkiyata hazırlanıyo diyo ama ikiside kargoda gözüküyo biri teslim edildi diğeri boş anlamadım bişey neyse pzrtesi gelir artık tam avonu bırakıcam sonunda banada çıktı şu ünlü kırmızı zarf işte SUMMER WHİTE vericekte onun kokusunu bilmiyorum zaten k14 gelmeden komşular siparişi verdi 85 imi topladım bnmde alıcaklarım var ama koku nasıl beni bilgilendirin kızlaaar :( acelesinden hemde

kızlar kazandığımız hediyeyi iade edebilirmiyiz mesela 150 tl lik alışverişe çanta verdi ya hediye olarak bize ,onun fiyatı 44 filan iade etsek borcumuzdan düşermi 44 tl varmı aranızda iade eden yada öyle bir şansımız hakkımız varmı :53:

iade de 150 tl nin altına düşersen çantayıda iade etmek zorundasın canım yoksa çantanın fiyatını faturana eklerler

arkadaslar persembe günü sipariş verdim.ama sipariş takibinde 107 tl lik siparişim karsılıgında 84.29tl olması gereken ödememin üstüne kargo ücretide eklemişler :53:92.79 tl olmus neden acaba ne yapmam lazım:26:

canım kargo ücretini tekrar sipariş verdiğin zaman 85 tl ve üzeri siparişinde yani faturandan düşüyorlar yani faturanı 8.5 eksik ödüyorsun

ama mantıken hediye tutarı borcumuzdan düşmesi gerekmezmi çünkü faturada hediyenin tutarı yazıyor

mesela hediyeyi aldıktan sonra iade ettiğimiz ürünler olunca hediye tutarının altına düşersek hediyenin parasını bize ödetiyorya bence iade edincede borcumuzdan düşmesi gerekmezmi ?hem düşmezse tutarı borcumdan ben niye yollayım hazır kazandığım hediyeyi bence düşmesi lazım:50:

canım hediyenin tutarı faturanda görünür tabi çünkü kazanmış olduğun hediyenin ne kadarlık bir hediye olduğunu da bu şekilde görebiliyorsun iade de limiti geçtin diyelim mesela aldığın ürün 20 tl o zaman o ürünün ücretini faturana eklerler ödemek zorunda kalırsın yani borcumuzdan düşmez çünkü hediyeyi sana satışlarından dolayı bir nebi mükafat olarak gönderiyorlar yani extra bir ürün gelmiş oluyor bize ama bu hediye limitinin altına düşersek hediyeyi haketmemiş olup hediyeyide göndermek zorunda kalıyoruz neticede hediye olan ürünü para verip almıyoruz kendimize aldığımız ürünlerden,satışlarımızdan kazandıklarımızla alıyoruz satışlarımız hediye limitinin altına düşünce hediyeyide göndermek zorundayız hediyeyi beğenmezsen iade de yaparsın ama iadende yoksa hediyeni de beğendiysen iade yapma faturanda hediyenin bedeli yazar ama tutarda çarpı işareti olur yani hediyenin ücretini faturana eklemediklerini belirtiyorlar faturana eklemedikleri bir ürünü neden faturadan düşsünler canım umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
kızlar elinde panaroma dergisi olanlar bi bakabilir mi acaba panaromada göz farı var color trend pudranın altında onun fiyatı çıkmamışta ne kadar acaba merak ettim:31:

Son düzenleme:
kızlar k14 te black suade leather var mı ve fiyatı ne kadar bu ay almam lazım hediye önümüzdeki ay satıştan kalkıcakmış ya:(

ama mantıken hediye tutarı borcumuzdan düşmesi gerekmezmi çünkü faturada hediyenin tutarı yazıyor

mesela hediyeyi aldıktan sonra iade ettiğimiz ürünler olunca hediye tutarının altına düşersek hediyenin parasını bize ödetiyorya bence iade edincede borcumuzdan düşmesi gerekmezmi ?hem düşmezse tutarı borcumdan ben niye yollayım hazır kazandığım hediyeyi bence düşmesi lazım:50:
tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.
ben son iadelerimi dün gönderdim daha da fazla iade yapamam battaniyemle nevresim takımımı elimden alır avon :43:
yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldi:14:
ocak kataloğunda aynalı rujlar kalkçakmış kızlar depolamak lazım :44:

ne kadar çabuk öyle pink crush rengi güzele benziyo bi arkdş fotoğraf koymuş gerçi pembeyi sevmem ama alsam mı acaba:17:

tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.

yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldi:14:

ne kadar çabuk öyle pink crush rengi güzele benziyo bi arkdş fotoğraf koymuş gerçi pembeyi sevmem ama alsam mı acaba:17:

ben aldım canım güzel tatlı bir rengi var tavsiye edebilirim bir kaç tane daha alsammı acaba indirim broşürünede girebilir ya da fırsat köşesine ama işte eminde olamıyoruzki en azından bir tane alıp depolamak lazım :1:

Son düzenleme:

ay canım üzüldüm şimdi :( ben sipariş takibinden faturalarımı takip ediyorum iade olabilecek olan bazı ürünleri her ihtimale karşı fazladan sipariş veriyorum sonra limiti geçmeden iade ediyorum sende iadelerini bir yere not al fatura tutarlarınıda o şekilde not al sonra hediyeler elimizden gidince üzülüyoruz tatlım

kızlar k14 te black suade leather var mı ve fiyatı ne kadar bu ay almam lazım hediye önümüzdeki ay satıştan kalkıcakmış ya:(

buraya eklenen katalokta göremedim canım black suede leather' i ama kalkacağını bende biliyorum en güzeli bence black suede touch'tu bereket fırsat köşesine koymuşlardı bir ara eşime yanlış hatırlamıyorsam 8 tane stoklamıştım :1:

Son düzenleme:
Ay bugun sinir oldum kargomun biri geldi biri gelmedi biton ruj vrdı bu ay bide 3lü parfüm fn onları yollamışlar daha birçoğuda duruyo ya internette sevkiyata hazırlanıyo diyo ama ikiside kargoda gözüküyo biri teslim edildi diğeri boş anlamadım bişey neyse pzrtesi gelir artık tam avonu bırakıcam sonunda banada çıktı şu ünlü kırmızı zarf işte SUMMER WHİTE vericekte onun kokusunu bilmiyorum zaten k14 gelmeden komşular siparişi verdi 85 imi topladım bnmde alıcaklarım var ama koku nasıl beni bilgilendirin kızlaaar :( acelesinden hemde

evdemiydim canım bütün gün bazen bir kargo sabah geliyormuş diğeride öğleden sonra acaba gelipte seni bulamadılarmı ki :44:

Kızlar sorum arada kaynamış Summer White nasıl kokuyor beğenen beğenmeyen bekliyorum cevabınızı :)

ben şahsen alıp kullanmadım canım bilmem ki bana kullanmadığım halde sanki pek kalıcı değilmiş gibi geldi ama yanılabilirimde o yüzden soruna cevap veremiyorum tatlım

Son düzenleme:
buraya eklenen katalokta göremedim canım black suede leather' i ama kalkacağını bende biliyorum en güzeli bence black suede touch'tu bereket fırsat köşesine koymuşlardı bir ara eşime yanlış hatırlamıyorsam 8 tane stoklamıştım :1:
bende göremedim canım ya erkek arkadaşım leather i beğeniyordu olmadı touch ın numunesini sipariş ederim bakalım beğenirse ondan sipariş ederim bu ay birçok ürün satıştan kalkacak ya:( bol bol stok yapmamız gerek:)

bende göremedim canım ya erkek arkadaşım leather i beğeniyordu olmadı touch ın numunesini sipariş ederim bakalım beğenirse ondan sipariş ederim bu ay birçok ürün satıştan kalkacak ya:( bol bol stok yapmamız gerek:)

canım benim black suede touch önceden satıştan kalktı ben fırsat köşesinden almıştım eşime

Son düzenleme:
canım benim black suede touch önceden satıştan kalktı ben fırsat köşesinden almıştım eşime

Hmm neyse artık canım fırsat köşesini takip etmek gerekicek belki orda daha çok indirime girer kaç aydır indirime girmesini bekledik en az 46 tl olmuştu bu ay o kadar bile olsa almayı düşünüyorum artık normalde indirimde olmasada olurdu katalogta bazı parjümler eksikti belki o sayfayı eklemememiştir arkadaşlar bakalım katalog gelsinde elimize daha iyi incelerim artık:):)

Back
X