naber kızlarr
benim kargom bugün geldiii
yeni katalog bence de bomboş alıncak bişi yok muhtemelen sipariş vermicem fiyatlar çok uçukk
şimdi izlenimlerime geldi sıra:
-hediye çantayı beğenmedim çok sinir bozucu bence:)
-broşürdeki mor ve yeşil krem farı aldım moru zaten kullanıyodum bitmişti beğendim kullanıcam
-salata servis setini iyice inceledim ve hatalı idi seramiğinde kaabrcıklar vardı ablama hediye olcaktı biri de kendimeydi iade edicem artık o kadar para vericem dümdüz olması lazımdı seramiğinin..
-hannah laptop bag hiç de broşürde göründüğü gibi değil bi de sipariş vardı ikisini de iade edicem derisi o kadar kötü görünüyo ki...
-felicia ve varina yüzük bana çok kalın geldi parmağımda iyi durmadı fiyatı çok iyi ama onlarıda iade edicem

-flower takı seti güzel yeğenime hediye olcak:)
-mumbai magic yzük ve küpe bana çok ince geldi çok uyduruk katalogtaki gibi durmuyo maalesef onlar da iade
-treselle mistic almıştım ama kokusu fazla baharatlı geldi aromadisiaca benzemiyor hiç o da iade:)
-transparan fondöten aldım güzel
-ct ruj uygundu ya onlar kalacak
-pembe ajanda süper eskisinden çok farklı eski ajanda çok kötüydü yeni ajandayı alın bence ben beğendim:)
-anew gece ve gündüz kremi aldım temizleme jeli ve göz kremi hediyeli. (az önce sürdüm:))
-pembe saat bileklik seti arkadaşım istemişti valla süper görünüyor
-katari,na kolyeyi beğenmedim .çok ince görünüyor
-parlatıcı fena değil broşürdeki, arkadaş i,stemişti
-l.black dress seyahat boyu parfümler siparişti biliyosunuz kokusunu zaten
-windscape aldım o da güzel
bu kaaaa....