AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hah ben de onu merak ediyodum siyah olan küçük mü? çarşamba günü sipariş versem bana da gelir mi

küçük değil canım büyük çanta bende pazartesi vericem siparişlerimi ama ben stacy takı setini istiyorum onun için beklettim siparişlerimi çanta bitmiş olabilir diye düşünüyorum tatlım

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende bir yıldır satış temsilcisiyim ama aranıza yeni katıldım..ben bişey soracaktım siparişlerim kargoya cumartesi günü verilmiş sizce ne zaman gelir hiç cumartesi verilmemişti müşterilerde ürün bekliyor bi gelemedi gitti

merhaba kızlar bende bir yıldır satış temsilcisiyim ama aranıza yeni katıldım..ben bişey soracaktım siparişlerim kargoya cumartesi günü verilmiş sizce ne zaman gelir hiç cumartesi verilmemişti müşterilerde ürün bekliyor bi gelemedi gitti

pazartesi günü gelir canım yarın yani

küçük değil canım büyük çanta bende pazartesi vericem siparişlerimi ama ben stacy takı setini istiyorum onun için beklettim siparişlerimi çanta bitmiş olabilir diye düşünüyorum tatlım

anladım tatlım bu benim ilk siparişim olucakta ordan hangi hediyenin geleceği görülüyo mu? :)

bende avonda yeniyim. bu 2.siparişim. 153tlik si pariş verdim. çantadan bahsediliyor. 150 tl ye galiba. ama benim siparişte görünmüyor. acaaba banada gelirmi?

bende avonda yeniyim. bu 2.siparişim. 153tlik si pariş verdim. çantadan bahsediliyor. 150 tl ye galiba. ama benim siparişte görünmüyor. acaaba banada gelirmi?

cnm geliş fiyatıyla 150 tl olması gerekiyordu geliş fiyatıyla mı 150 senin geliyorsa gelen ürünlerin listesinde yazması gerek..

kızlar yılbaşı kataloğunda incandense alana hediye gelen signature diye bi erkek parfümü var onun kokusu nasıl acaba bilen var mı

hannah çanta nasıl peki canım bir de bordo gibi görünen nasıl?
cnm ben asıl o hannah çantayı hiç beğenmedim rengi kırçıllı gibi hiç sevmedim:(
maalesef baya bi iadem var ama nası yapıcam kafam karıştı iki koli oluyor iadelerim ama faturaları birine mi koysam ne bileyim nasıl yapsam:(
çanta hangisi canım hediye dediğin? ben çarşamba vericem siparişleri 150 tl ye verilen hediyelerden hangisi gelir sence? ilk siyah çanta büyük mü güzel mi?
ilk çanta vardı ya siyah olan o işte.... bilemiyorum cnm inş sana gelir
hah ben de onu merak ediyodum siyah olan küçük mü? çarşamba günü sipariş versem bana da gelir mi
büyük bi çanta kullanışlı da ama ben iadelerden sonra 150nin altına düşüyorum onu da iade edicem:)

Back
X