AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm ben asıl o hannah çantayı hiç beğenmedim rengi kırçıllı gibi hiç sevmedim:(
maalesef baya bi iadem var ama nası yapıcam kafam karıştı iki koli oluyor iadelerim ama faturaları birine mi koysam ne bileyim nasıl yapsam:(

ilk çanta vardı ya siyah olan o işte.... bilemiyorum cnm inş sana gelir

büyük bi çanta kullanışlı da ama ben iadelerden sonra 150nin altına düşüyorum onu da iade edicem:)

iki tanemi faturan var canım yani iki ayrı siparişindenmi iadelerin var eğer öyleyse ayrı ayrı koyup göndersen daha sistemli olur bence

Son düzenleme:
siparişini ne zaman verdin canım avonun sitesinde sevkiyata hazırlanıyor yazıyormu

evet sevkiyata hazırlanıyor yazıyor..

153 tl oldu.ama listemde göremedim şimdi baktım.[

cnm belki çanta bitmiştir takı setine geçmiştir o gelecektir sana 150 tl yi geçtiyse gelmesi gerek o hediyelerden birinin
ANLADIM .TEŞEKKÜRLER:))
bir kontrol edermisin canım yanında sıfır yazan bir ürün varmı ücretsiz olarak gönderilen yani

BAKTIM. K13 İLK SİPARİŞ PAKETİ YAZIYOR .KARŞISINDA SIFIR VAR..

iki tanemi faturan var canım yani iki ayrı siparişindenmi iadelerin var eğer öyleyse ayrı ayrı koyup göndersen daha sistemli olur bence

en son siparişim iki fatura şeklinde geldi iki ayrı kolide, ama öncekilerden de var çok karışacak ama o hannah çantalardan iki adet almıştım ikisi aynı koliye sığmıyor bile kocamanlar:( nası yapıcam bilemiyorum...

en son siparişim iki fatura şeklinde geldi iki ayrı kolide, ama öncekilerden de var çok karışacak ama o hannah çantalardan iki adet almıştım ikisi aynı koliye sığmıyor bile kocamanlar:( nası yapıcam bilemiyorum...

şu şekilde de yapabilirsin tatlım mesela bir kolindeki iadelerini aslı olan faturana şıklayıp diğer kolindeki iadelerini de sureti olan kısmına şıklayıp kolilerinin içersine koyabilirsin bence bu şekilde olur

şu şekilde de yapabilirsin tatlım mesela bir kolindeki iadelerini aslı olan faturana şıklayıp diğer kolindeki iadelerini de sureti olan kısmına şıklayıp kolilerinin içersine koyabilirsin bence bu şekilde olur
ben birine işaretlemiştim ama daksillesem mi ki?
iyi fikir seninki
sağol canım benim
sağol canım :) bi dahaki aya incandessence satıştan kalkacakmış bnm arkadaşlarım çok seviyo onu stok yapmayı düşünüyorumda signature olanı hiç bilmediğim için karar veremedim :)

valla bence signature süper koku ama bilemem mesela bizim yeğen de bayılıyor:) oğlum zaten pafim hastası (2 yaşında da anca pafim diyebiliyor)

Son düzenleme:
iyi fikir seninki
sağol canım benim

valla bence signature süper koku ama bilemem mesela bizim yeğen de bayılıyor:) oğlum zaten pafim hastası (2 yaşında da anca pafim diyebiliyor)

dakstille canım sorun olmaz rica ederim tatlım :16: maşallah allah bağışlasın tatlım oğlunu darısı da bana inşallah :16:

iyi fikir seninki
sağol canım benim

Allah bağışlasın cnm :)) alayım ben en iyisi bişey kaybetmem baktım olmuyo iade ederim :)

faturandaki tutarda giriş fiyatı ile 150 tl yi geçti 153 tl demi canım acaba hala faturanmadım ki diye düşünüyorum ama sevkiyata hazırlanıyorsa faturalandırılmıştır :44:

şekerim ben de okuyorum demindne beri düşünüyorum ama mesela örnek parfüm koyuyorlar ya onlar bile faturada yer alıyor arkadaşımızın dikkatini çekmediyse de başka karşısında 0 yazan ürünler de olmalı bence...
kesin bi ürün koymuşlardır hediye olarak.

dakstille canım sorun olmaz rica ederim tatlım :16: maşallah allah bağışlasın tatlım oğlunu darısı da bana inşallah :16:
sağol cnm:)))
Allah isteyen herkese nasip etsin doğumda da çok dua ettim ben...
Allah bağışlasın cnm :)) alayım ben en iyisi bişey kaybetmem baktım olmuyo iade ederim :)

katre ya senin şu kalp şekerler enfes görünüyor benim gibi çikolta hastasına göre değil:(

şaka bi yana ben anew kremlerden aldım dün akşamdan beri sürüyorum +25lerden aldım, sanki iyi olcak gibi. ki ben hiç krem sürmeyen biriyim normalde. ama cildime bir parlaklık verdi yağlıdır cildim, matlaştırdı ama sağlıklı bir ışıltı kattı gibime geliyor

şekerim ben de okuyorum demindne beri düşünüyorum ama mesela örnek parfüm koyuyorlar ya onlar bile faturada yer alıyor arkadaşımızın dikkatini çekmediyse de başka karşısında 0 yazan ürünler de olmalı bence...

demi canım bencede katılıyorum sana arkadaş acaba dikkat etmedimi diye bende düşünüyorum çünkü hediyelerin 150 tl ve üzeri sipariş verene mutlaka gönderilmesi gerekiyor herkese gelicek olması olması lazım

faturandaki tutarda giriş fiyatı ile 150 tl yi geçti 153 tl demi canım acaba hala faturanmadım ki diye düşünüyorum ama sevkiyata hazırlanıyorsa faturalandırılmıştır :44:

EVET 153 TL GİRİŞ FİYATIYLA OLDU.... VE SEVKİYATA HAZIRLANIYOR YAZMIŞ...

GALİBA K13 İLK SİPAPİŞ PAKETİ VAR. KARŞISINDA SIFIR YAZIYOR HERHALDE BUDUR :))))

sağol cnm:)))
Allah isteyen herkese nasip etsin doğumda da çok dua ettim ben...

katre ya senin şu kalp şekerler enfes görünüyor benim gibi çikolta hastasına göre değil:(

şaka bi yana ben anew kremlerden aldım dün akşamdan beri sürüyorum +25lerden aldım, sanki iyi olcak gibi. ki ben hiç krem sürmeyen biriyim normalde. ama cildime bir parlaklık verdi yağlıdır cildim, matlaştırdı ama sağlıklı bir ışıltı kattı gibime geliyor

amin cnm..bencede enfes:) çikolatayada şekerede bayılırım bende :) bu arada avon un kremleri için işe yaramıyo yüzümü kötü yapıyo falan diyenler oldu senin başına böyle bişey geldi mi cnm

GALİBA K13 İLK SİPAPİŞ PAKETİ VAR. KARŞISINDA SIFIR YAZIYOR HERHALDE BUDUR :))))

k13 ilk sipariş paketi demek bi sonraki katalog örneğinden bi adet panoramadan bi de denemelik parfüm numunesi demek... bi de iade yazısı koyuyorlar her siparişinde gelcek bunlar. bizim kastettiğimiz başka bişey şekerim
şunun gibi:
Ürün Kodu Ürün Açıklaması Adet Fiyat Satış Tutarı

05550 ALICIA BUCKLE BAG 1 0.00 0.00

amin cnm..bencede enfes:) çikolatayada şekerede bayılırım bende :) bu arada avon un kremleri için işe yaramıyo yüzümü kötü yapıyo falan diyenler oldu senin başına böyle bişey geldi mi cnm

cnm anew en iyi markası avonun solutions serisi bana hiç iyi gelmiyor zaten benm cildim öyle krem filan da istemiyor yağlı ya. ama ben anew tercih ettim anewden herkes memnun bi de kısa süre oldu kullanalı o nedenle ne desem yalan olur şimdilik memnunum sadece onu söyleyebilirim solutıons lardan fakrlı olduğunu hissediyorum eşimin ablası da avon satıyor ve sürekli anew kullanıyor o çok memnun ondan etkilendim bi de yaş 33 oldu artık bişey kullanmak lazım dedim yoksa cildim sivilceli yani pek iyi durumda değil ama bikaç gündür pürüzsüz görünüyor bide her gün makyaj yapıyorum pudra allık rimel far açılıp kapanan göz kalemi ile ruj kullanıyorum evde bile olsam :)

k13 ilk sipariş paketi demek bi sonraki katalog örneğinden bi adet panoramadan bi de denemelik parfüm numunesi demek... bi de iade yazısı koyuyorlar her siparişinde gelcek bunlar. bizim kastettiğimiz başka bişey şekerim
şunun gibi:
Ürün Kodu Ürün Açıklaması Adet Fiyat Satış Tutarı

05550 ALICIA BUCKLE BAG 1 0.00 0.00

aynen canım :16::16::16:

Back
X