AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

her ay ben kendim alırım sanırım :21::21: ya müşteriler kredi kartıyla ödeyemior mu? ben bu kataloktan bay bi bişi alcam ama nakit vermek istemiorum :17: hmm bide indrim katoloğından lip balm sipariş edecektim kalmamış mıdır yaa..sayfalrı okudum da şimdiye bişi kamamıştır diolardı :43::43:

canım oncelikle bnde senın gibi düşünüyordum 85 cok die ama inan 85 i geçiyo bile.bende kredi kartıyla ödeme yapıyorum oluyo tabiki.hatta 150 tl veya üzeri alısverlerde 4 taksit imkanı bıle var cnm

selam kızlarrr
bugün bi siparişi götürdüm bakalım bi tane parlatıcıyı almak istemedi arkadaşım rengini beğenmedi ben mi kullansam kararsız kaldım amaan çok parlatıcı var bendeee
nedir kırmızı zarf hikayesi kızlar ben anlamadım?

selam kızlarrr
bugün bi siparişi götürdüm bakalım bi tane parlatıcıyı almak istemedi arkadaşım rengini beğenmedi ben mi kullansam kararsız kaldım amaan çok parlatıcı var bendeee
nedir kırmızı zarf hikayesi kızlar ben anlamadım?

bana da gelmiş cnm belli kriterlere uygun temsilcilere gönderiliyor diye yazmışlar. yani erken sipariş verirsek bi telefon numarasını arayıp summer white mıydı neydi bi parfüm göndericeklermiş

hakikaten ya ben de çılgın salıya bakayım diyordum ama yokkk

bana şimdi mesaj geldi çılgın salı ürünleri başlamıştır diye fakat bendede görünmüyor gören bir arkadaş resmini buraya eklerse sevinirim birazdan sipariş giricem işime gelen ürün olursa kaçırmak istemem genelde pek iyi ürünler olmuyor ama bellimi olur:1:

bana şimdi mesaj geldi çılgın salı ürünleri başlamıştır diye fakat bendede görünmüyor gören bir arkadaş resmini buraya eklerse sevinirim birazdan sipariş giricem işime gelen ürün olursa kaçırmak istemem genelde pek iyi ürünler olmuyor ama bellimi olur:1:

bende de yokkk ya yeniledim tekrar girdim ama yok

yılbaşı katalogundaki parfümler ne öyle yaa 2 tane incandessence (50 ml) parfüm artııı signature erkek parfüm 69 TL Bayıldımmm :)

kızlar dün akşam sipariş verdm biraz önce işleme alındı ve hediye olarak çanta geliyo.kolye bekleyen arkadaşlara duyrulurr.hala ALICIA BUCKLE BAG dewam ediyo..

çılgın salı ürünlerini gören varsa yüklesin lütfen buraya merak ediyorum çok mesaj geldi telefona ama hotmaildede yok avonun sitesindede göremiyorum gören yokmu hiç:53:

çılgın salı ürünlerini gören varsa yüklesin lütfen buraya merak ediyorum çok mesaj geldi telefona ama hotmaildede yok avonun sitesindede göremiyorum gören yokmu hiç:53:

yazdım canım az önce bi de link koydum ama görebiliyomusunuz bi,lmem ayrıca rare gold black suede var 23 tl gabriela kolye var 14 tl bide far wawy deo var 6 tl o kadar

Back
X