hangi parfüm gelmedi tatlım
perfect cotton bayan edt olan cnm 2 tane istemişti arkadaşım onun yerine ıce delicious diye birşey yollamışlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi parfüm gelmedi tatlım
perfect cotton bayan edt olan cnm 2 tane istemişti arkadaşım onun yerine ıce delicious diye birşey yollamışlar
stokta kalmadımı acaba o yüzden telafi ürünü olarakmı gönderdiler ki canım
sanırım öyle cnm ama arkadaşım bunu istemez gibi geri göndreceğim büyük ihtimalle çok farklı kokular çünkü :s
bende sipariş vercektim perfect cottondan kaçırdık o zaman canım kaldırılcak sanırım o koku o yüzden stokta kalmamış olabilir canım![]()
Kızlar jel eyeliner şiddetle tavsiye ediyorum alın mutlaka fırçasıda şahane ben ki beceriksizimdir hergün sürüyorum onu.Daha koyu olsun istiyorsanız jele batırdıktan sonra siyah fara sürün o zaman daha bi güzel oluyor![]()
kızlar benimde ürünlerim geldi sonunda:) iadelerim var birkaç gün içerisinde iade edicem iadelerimin parası bu ayki hesaptan yani borcumdan ödemeden önce düşer mi yoksa önce ödeyip sonra ki ay mı düşecek?
arkadaşlar bende bişey sorucam şimdi 90liralık bi faturandan siparişlerimin 30liralığını iade edicem ona kargo bedeli yüklüyolar mı ?
aynı kampanya içinde farklı faturalardan iadelerim var kargo bedeli olmuyo değil mi ben yollarken dedil de hani fatura 90liralıkken iaderle 60liraya düşüyo ya o zaman kargo bedelini de kesiyolar mı ay inş.doğru anlatabilmişimdir sorumu![]()
bikere de acı be avon :) çok uyanık bu avon peeh kaldı ürünler işte elimde kimbilir ne zamana satarımdaha önce böyle bişey başına gelmiş olan arkadaşlar vardı canım ödenmiyomuş kargo ücreti limit altına düşünce çünkü avon zaten ödemiş oluyo ücretini![]()
Sağol canım:) evet birkaç gün içinde iade edicem boş yere şimdi para ödemem o zaman çok sevindim buna:)hadi bakalım güle güle kullan :)) büyük bi ihtimal ödemeden önce düşer birkaç içinde göndercem diyosan düşer hemen canım
bikere de acı be avon :) çok uyanık bu avon peeh kaldı ürünler işte elimde kimbilir ne zamana satarım![]()
Sağol canım:) evet birkaç gün içinde iade edicem boş yere şimdi para ödemem o zaman çok sevindim buna:)
size bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim ,buraya yönlendirildim inşallah bu sefer doğru başlık altındayımdır..
Anew serisinin pudrasının methini çok duydum fakat yaşım 20 ve almaya cesaret edemiyorum yaşı küçük olupta bu pudrayı kullananlar var mı?
birde şu k13 syf.63 te olan ideal shade pata krem pudra bunuda öneriyorlar fakat ben şu katalog olayı yüzünden cesaret edemiyorum almaya kullanan bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? Kapatıcılığı nasıl? Memnunmusunuz? birde katalogta kremsi duruyor yapısıda böylemi , yoksa pudra gibi toz mu? birde açık tenliyim maske gibi dursun istemiyorum açık tenli olupta kullanan varsa numarasıyla birlikte yazabilirseniz sevinirim..
rica ederim:)) benim de geçen aydan iadem var ama bu ay iade yapamam hediye çanta geldi çünkü düşerse limit çantayı faturaya yansıtırlar![]()