AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

eğer iki faturan olursa tabiki son faturandan keser ama tek faturan varsa ondan kesiyo canım neyse benim başıma geldi o yüzden diyorum ben senin anlattığını anlıyorum ve benim demeye çalıştığım şeyi anlatıyosun ama sen benimkini anlamadın canım:1: neyse boşver ben bu şekilde uygularım yine:17:

ben senin tek sipariş vereceğini bilmiyordum bu arada ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım sen bu ay yeni kataloktan şimdi mesela 180 tl lik sipariş verdin ya canım en son siparişin bu yeni iadelerinde oldu ya bu 180 tl lik siparişinden iade düşer bende bu şekilde oluyor neyse ben ifade edemiyorum galiba sen bildiğin gibi yap

cnm eğer faturanda tek tek fiyatları varsa tek olarakta iade edebilirsin fiyatıda ona göre düşersin müşterinden..

paketlerde şu şekilde oluyor arkadaşımız kremi iade ederse paket bozulmuş olcak celebrenin fiyatı tek olarak ücretlencek yada diyelimki banyo köpüğü aldı onunda ücreti tek olarak hesaplancak çünkü paket bozulmuş oluyor krem iade olunca yani

ben doldurmadım çünkü doldurmaya yanaşmıyorlar canım ama iadelerini de sözleşmeyi duyduktan sonra iyice arttırdılar sonra toptan hepsine doldurtup öyle göndercem tatlım :1:

sagol arkadaşım evet bendede bikac müşteri var onlarda pek yanasmadı yasal bi zorunluluk var diye yazıyordu da ondan sordum zorunluluk yok mu

Son düzenleme:
sagol arkadaşım evet bendede bikac müşteri var onlarda pek yanasmadı yasal bi zorunluluk var diye yazıyordu da ondan sordum zorunluluk galiba:12:

yasal zorunluluktan ziyade tatlım müşteriyle bizim aramızda bir güvence niteliği taşıyor tabiki doldurmak en doğrusu avondan uyarı alırsak müşteriler doldurmak istemezse ya kendimiz doldurup göndercez ya da müşterilerimize bu sözleşmeyi daha detaylı bir şekilde anlatıp doldurcaz canım :44:

Son düzenleme:
kızlar yardım edin 2 tane banyo seti siparişim vardı 2 side kırık gelmiş 2. sonradan vermiştim siparişini ilk geleni a şıkkını işaretleyip yolladım kabul edilirmi ve 2.banyo setini ne yapacam oda kırık avonumu arayım yarın

ben senin tek sipariş vereceğini bilmiyordum bu arada ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım sen bu ay yeni kataloktan şimdi mesela 180 tl lik sipariş verdin ya canım en son siparişin bu yeni iadelerinde oldu ya bu 180 tl lik siparişinden iade düşer bende bu şekilde oluyor neyse ben ifade edemiyorum galiba sen bildiğin gibi yap

tamam herneyse canım ben anladım dediğini senin

kızlar yardım edin 2 tane banyo seti siparişim vardı 2 side kırık gelmiş 2. sonradan vermiştim siparişini ilk geleni a şıkkını işaretleyip yolladım kabul edilirmi ve 2.banyo setini ne yapacam oda kırık avonumu arayım yarın

evet kabul edilir canım hasarlı iadeydi sanırım a şıkkı. 2.yi de iade et hemen

o banyo setlerinde de ne varsa kırık geliyor bana da kırık gelmişti gerçi ben hediye kazanmıştım ama direk iade etmiştim kargoda gelirken hasar görüyordur canım kargocular biraz daha itinalı çalışsalar çok iyi olucak bence

canım kendime kazanmıştım kırık falan değildi kendiminkini müşterime verdim beklemesin diye diğerinide iade edeyim bari aynen kargocuların rezaleti

canım kendime kazanmıştım kırık falan değildi kendiminkini müşterime verdim beklemesin diye diğerinide iade edeyim bari aynen kargocuların rezaleti

değişime de gönderebilirsin canım eğer stokta varsa değişim yaparlar stokta yoksa sana tekrar geri yollarlar sende iade edersin çok beğendiysen tabi indirim broşüründe bu ay ürünler bitmek bilmiyor çünkü

Arkadaşlar Ben Kırmızı Mat Ruj..
Resimdeki Gibi Pembe ve Turuncu İstiyorum..
KEsinlikle Sedefli İstemiyorum..
Avon'da Bu Renkte Gözünüze Takılan Rujlar Oldu mu ?
Var mı Önereceğiniz Ruj ?:17:

$1_d.webp $4DC5082A4735174788FA91CBr.webp Eki Görüntüle 289792

Son düzenleme:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

Ne Diyorduk Turuncu Ruj :23:

glazewear rujlar hala katalokta var ama pahalı grupta şu an kaldırılmadı yani kampanya 14 te kaldırılacak bu arada turuncu derken şeftalimsi bir renk aldım geçen ay metalik rujlardan almıştım sparkling peach rengi güzel beğendim ama henüz kullanmadım birde color trend rujlarda sequin turuncumsu bir renk demişti burda bir arkadaş

glazewear rujlar hala katalokta var ama pahalı grupta şu an kaldırılmadı yani kampanya 14 te kaldırılacak bu arada turuncu derken şeftalimsi bir renk aldım geçen ay metalik rujlardan almıştım sparkling peach rengi güzel beğendim ama henüz kullanmadım birde color trend rujlarda sequin turuncumsu bir renk demişti burda bir arkadaş

Parasını Geçtim..
Bulsam :1:

Back
X