AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar Ben Kırmızı Mat Ruj..
Resimdeki Gibi Pembe ve Turuncu İstiyorum..
KEsinlikle Sedefli İstemiyorum..
Avon'da Bu Renkte Gözünüze Takılan Rujlar Oldu mu ?
Var mı Önereceğiniz Ruj ?:17:

Eki Görüntüle 289790 Eki Görüntüle 289791 Eki Görüntüle 289792

Pro Color and Gloss Poppy Love Lip Duo
Eki Görüntüle 289899
bu kırmızı ruj senin istediğin tonda sanırım iki taraflı parlatıcı tarafını sürmessen tam senin istediğin gibi mat kırmızı oluyor fakat k14 sonunda satıştan kalkıyor diğer renkler avonda yok bugüne kadar hiç rastlamadım :1: bende turuncu tonlarda ruj seviyorum fakat bu resimdeki kadar deyil:37: bu çok fazla turuncu benim için..

Son düzenleme:
Kızlar merabalar öncelikle.. bende yeni temsilci oldum. bi kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var :) dün ilk siparişimi girdim kredi kartı bilgilerini de girdim ancak dün o kartta sorun olduğunu öğrendim babamdan ve kart bilgilerini sldim.. şimdi ödenmiş olabilir mi ? ürün stoğu bekleniyor diyor ve hesap bakiyesi,toplam bakiye ve son ödeme 0 diyor. ne yapmam lazım :/

Birde ben temsilci fiyatıyla 157 liralık sipariş girdim. hediye olayını unuttum. dün 1 katalog eklemiştim şimdi tekrardan 10katalog eklesem hediye gelir mi ? şimdiden teşekkürler :/:44:

siparişim faturalandırılmış ama sımple elements cotton kalmamış sanırım ıce sheers gönderıyolar ve yeşil çanta yerınede robyn bag yanı sıyah üztünde gül olan çantayı, hiç hoşnut olmadımm:19: ıce sheers meyvelı sanırım, genç kız kokusu dımı kızlar, iade ederım büyük ıhtımal çantayı ve parfümü :19: ayrıca hedıye olarak hala aynı sıyah cantayı gönderıyolar püffff bu kez mutlu etmedı benı avonnn :97:

Kızlar merabalar öncelikle.. bende yeni temsilci oldum. bi kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var :) dün ilk siparişimi girdim kredi kartı bilgilerini de girdim ancak dün o kartta sorun olduğunu öğrendim babamdan ve kart bilgilerini sldim.. şimdi ödenmiş olabilir mi ? ürün stoğu bekleniyor diyor ve hesap bakiyesi,toplam bakiye ve son ödeme 0 diyor. ne yapmam lazım :/

Birde ben temsilci fiyatıyla 157 liralık sipariş girdim. hediye olayını unuttum. dün 1 katalog eklemiştim şimdi tekrardan 10katalog eklesem hediye gelir mi ? şimdiden teşekkürler :/:44:

cnm siparişin faturalanmadıysa eger ara iptal ettir.aynı siparişleri tekrar gir ve katalog ekle.ayrıca 0 diyorsa borcun yok demektir hem zaten daha ilk siparişin oldugu için 0 yazması gayet normal.

siparişim faturalandırılmış ama sımple elements cotton kalmamış sanırım ıce sheers gönderıyolar ve yeşil çanta yerınede robyn bag yanı sıyah üztünde gül olan çantayı, hiç hoşnut olmadımm:19: ıce sheers meyvelı sanırım, genç kız kokusu dımı kızlar, iade ederım büyük ıhtımal çantayı ve parfümü :19: ayrıca hedıye olarak hala aynı sıyah cantayı gönderıyolar püffff bu kez mutlu etmedı benı avonnn :97:

cnm bnde perfect cotton cok seviyorum kullandım cok begendim.fakat suan ıce sherrs de kullanıyorum güzel bi kokusu var 2 tane satmıstım ondan aradılar tekrar istediler cok begeniliyo yani hatta suan sıktım koklayıp duruyorum begenırsın yanı:52:

cnm siparişin faturalanmadıysa eger ara iptal ettir.aynı siparişleri tekrar gir ve katalog ekle.ayrıca 0 diyorsa borcun yok demektir hem zaten daha ilk siparişin oldugu için 0 yazması gayet normal.

Yanıtladığın için sağol öncelikle :) sipariş takibine girdiğimde sipariş tutarı yazıyor . ancak ürün stoğu bekleniyor diyo ve fatura tutarında 0 yazıyor yani faturalanmamış mı ?

Yanıtladığın için sağol öncelikle :) sipariş takibine girdiğimde sipariş tutarı yazıyor . ancak ürün stoğu bekleniyor diyo ve fatura tutarında 0 yazıyor yani faturalanmamış mı ?

fatura numarası varmı orda.eğer yoksa hemen müşteri hizmetlerini ara ve iptal ettir.bende senın gibi katalog eklemeyı unutmustum hemen aradım sonrada yenıden sipariş girdim

kızlar ya ben bu ay baya bi iade yapıcam, hem de bikaç eksik kaldı sipariş var onları tekrar girmem lazım az önce siparişleri girdim velakin sepette tutuyorum sizce çılgın salıyı mı beklesemmm yoksaa göndersem mi kararsız kaldım çok.

kızlar kirazlı saç tazeleyiciden kullanan varmı nasıl memnunmusunuz birde hasır çanta nasıl

ben almıştım bir ara sonra hadi kullanayım dedim:)
bir süredir kullanıyorum mis gibi kokuyor zaten başka bi işlevi yok saçlarım daha bi dolgun görünüyor sanki. sne bilrisin cnm fena bi ürün dğeil ben bi olumsuz yanını görmedim
hasır çantayı hiç bilmiyorum ama ben böyle kararsız kaldığım durumlarda mutlaka sipariş ediyorum gelince bakıyorum beğenirsem alıyorum beğenmessem iade ediyorum bide burda yorumlar fakrlı olabiliyor zevkler farklı ya benm beğendiğim bi takıyı hiç beğenmeyebiliyor arkadaşlar bunun gibi.

naber kızlarr
benim kargom bugün geldiii
yeni katalog bence de bomboş alıncak bişi yok muhtemelen sipariş vermicem fiyatlar çok uçukk
şimdi izlenimlerime geldi sıra:
-hediye çantayı beğenmedim çok sinir bozucu bence:)
-broşürdeki mor ve yeşil krem farı aldım moru zaten kullanıyodum bitmişti beğendim kullanıcam
-salata servis setini iyice inceledim ve hatalı idi seramiğinde kaabrcıklar vardı ablama hediye olcaktı biri de kendimeydi iade edicem artık o kadar para vericem dümdüz olması lazımdı seramiğinin..
-hannah laptop bag hiç de broşürde göründüğü gibi değil bi de sipariş vardı ikisini de iade edicem derisi o kadar kötü görünüyo ki...
-felicia ve varina yüzük bana çok kalın geldi parmağımda iyi durmadı fiyatı çok iyi ama onlarıda iade edicem:(
-flower takı seti güzel yeğenime hediye olcak:)
-mumbai magic yzük ve küpe bana çok ince geldi çok uyduruk katalogtaki gibi durmuyo maalesef onlar da iade
-treselle mistic almıştım ama kokusu fazla baharatlı geldi aromadisiaca benzemiyor hiç o da iade:)
-transparan fondöten aldım güzel
-ct ruj uygundu ya onlar kalacak
-pembe ajanda süper eskisinden çok farklı eski ajanda çok kötüydü yeni ajandayı alın bence ben beğendim:)
-anew gece ve gündüz kremi aldım temizleme jeli ve göz kremi hediyeli. (az önce sürdüm:))
-pembe saat bileklik seti arkadaşım istemişti valla süper görünüyor
-katari,na kolyeyi beğenmedim .çok ince görünüyor
-parlatıcı fena değil broşürdeki, arkadaş i,stemişti
-l.black dress seyahat boyu parfümler siparişti biliyosunuz kokusunu zaten
-windscape aldım o da güzel

bu kaaaa....

şekercik selam
hannah çantadan istiyordum bende ama kötü diyosun resimlemen mümkünmü acaba karar veremedim :30:

cnm bnde perfect cotton cok seviyorum kullandım cok begendim.fakat suan ıce sherrs de kullanıyorum güzel bi kokusu var 2 tane satmıstım ondan aradılar tekrar istediler cok begeniliyo yani hatta suan sıktım koklayıp duruyorum begenırsın yanı:52:

ayy çok sevindim canım, beğenirim inş, cevabın için teşekkür ederimm:16:

Back
X