kızlar yarışmaya bende katıldım, kazandınız dedi ama gelir mi bilmem pek inanamadım ben![]()
gelir canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarışmaya bende katıldım, kazandınız dedi ama gelir mi bilmem pek inanamadım ben![]()
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
katıldınız mı kızlar ben şansımı denedim inş gönderirler
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
katıldınız mı kızlar ben şansımı denedim inş gönderirler
bu sayfa nereden açılıyor acaba avon sayfasında göremedim ben ? tamam linki atmışsın ama sayfaya nereden girdin cnm bu arada eşim içinde katıldım yine kazandım umarım gelir
ben de aynı adrese yine yollıyım mı diye düşündüm canım üst üste ya ikisini de yollamazlarsa :)
cevaplar italya 2 ve 2 olcak sanırım kızlar ama sanmıyorum hediye gelceğini ya kısmet artık![]()
rica ederim :)sonra yenıden sipariş gir katalogda ekle.borcunu sonra yatır ürünler gelince
şansını dene bence ama kendi adına deyil evde başkasının adını ve bilgilerini gir 18 yaş üstü gelmesse gelmesin ne kaybımız olurki :)ben de aynı adrese yine yollıyım mı diye düşündüm canım üst üste ya ikisini de yollamazlarsa :)
ben aynı adrese 4 tane yolladım tebrikler dedipeki şıklarda avon temsilcisiyim şıkkını işaretledinizmi ben işaretledim de o yüzden gelmezse de canım sağolsun
ya canım ben müşteri hizmetlerini aradım faturalanmamış tabi iptal etti görevli. şimdi tekrardan sipariş girmek için girdim hala gözüküyor iptal ettirdiğim sipariş ve ürün stoğu bekleniyor şeklinde. üstelik düzeltip tekrar girdiğim yeni siparişte gözüküyo. ikisi birlikte gelmez değil mi :/ :44:
şansını dene bence ama kendi adına deyil evde başkasının adını ve bilgilerini gir 18 yaş üstü gelmesse gelmesin ne kaybımız olurki :)
ben temsilciyim yada deyilim demedim cnm sadece bu ürünü kullanmadım şıkkını seçtim gerçektende kullanmadım.
kızlar ödül satış nedir?
gelmez merak etme aynısı banada olmuştu sen orada 2 saat öyle görürsün aslında müşteri hizmetleri görevlileri siliyor sayfaya bir kaç saat sonra yansıyor şayet gelse bile gelen 2. kutuyu aynı gün iade kağıdını doldurup ücretsiz olarak geri gönderirsin hiç sorun olmaz.
arkadaşlar k14 le satıştan kalkacak görünen bu rujun fiyatını k14 katalogunda göremedim yeni katalogta yok mu yada sayfasımı fotoğraflanmamış fiyatını öğrenmek istiyorum belki k14le almayı düşünüyorum bi yardım lütfen
Eki Görüntüle 290258
k14te indirimde değil malesef 23.80 fiyatı. çok sevilen bi rujdu niye kaldırılıyo anlamıyorum![]()