AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım ya ben de önceki çalıştığım yerde tam satmaya başlamıştım buraya geldik oy oy oyy:) Alalh daha çok versin canım....

arkdaşlar bu soruyu cevaplamış da, ben şuna takıldım benden bi kişi bile bi tek şey istese hiç girmeyeceksem bile sipariş giriyorum sonra mutlaka birileri çıkıyo elimdekileri alcak almassa da iade ediyorum yani bereketi içinde oluyor şaşırdım şimdi düşünsene böyle yapılırsa müşteri bi daha gelip bizden ürün ister mi

bahtsız arkdaşım:) ben de pzt günkü çılgın salı fırsatlarını bekliyorum:) belki işimeyarıcak bişi çıkar ne dersin?

ben de fark ettim umarım avon artık bi yenili yapar türkiyede de!!!

hem de hiç yok her şey önceki fiyatıyla aslındaa.

ay canım takıya geçsin diye beklerken kesin indirim broşüründeki ürünleri de kaçırdım gerçi müşterim tencere ve banyo paspas seti sipariş verdi onlar kalmış olabilir ama benim istediklerim kalmamıştır :43: pazartesi günü dediğin gibi çılgın salı fırsatları var işimize yarıcak ürünler çıksa hiç fena olmaz yani :1:

ay canım takıya geçsin diye beklerken kesin indirim broşüründeki ürünleri de kaçırdım gerçi müşterim tencere ve banyo paspas seti sipariş verdi onlar kalmış olabilir ama benim istediklerim kalmamıştır :43: pazartesi günü dediğin gibi çılgın salı fırsatları var işimize yarıcak ürünler çıksa hiç fena olmaz yani :1:

valla hangileri kalmış bi baksana canım stokta kalmayanlar sonuçta yazıyor ya
benim de umudum çılgın salıda... bakalım kısmet:)

valla hangileri kalmış bi baksana canım stokta kalmayanlar sonuçta yazıyor ya
benim de umudum çılgın salıda... bakalım kısmet:)

siparişlerimi beklettiklerim arasında krem göz farları,dudak balmlarından hot chocolate(hot chocolate müşterinin),dudak parlatıcı pink shimmer,dolgun görünüm veren serum,banyo paspas seti,döküm tencere(banyo paspas ve döküm tencere müşterinin),kaitlyn kolye,moonstone saat ve bileklik seti,rosy glow takı seti,ennis bileklik(ennis bileklik müşterinin),flower jacklet takı seti siparişlerimde duruyor canım dün denemiştim siparişe devam ettim ama kalp şeklinde takı aksesuarıda vardı siparişlerimde stokta kalmadığından uyarı verdi :43: bunları da gönderirmi avon artık bilmem tatlım

Son düzenleme:
siparişlerimi beklettiklerim arasında krem göz farları,dudak balmlarından hot chocolate(hot chocolate müşterinin),dudak parlatıcı pink shimmer,dolgun görünüm veren serum,banyo paspas seti,döküm tencere(banyo paspas ve döküm tencere müşterinin),kaitlyn kolye,moonstone saat ve bileklik seti,rosy glow takı seti,ennis bileklik(ennis bileklik müşterinin),flower jacklet takı seti siparişlerimde duruyor canım dün denemiştim siparişe devam ettim ama kalp şeklinde takı aksesuarıda vardı siparişlerimde stokta kalmadığından uyarı verdi :43: bunları da gönderirmi avon artık bilmem tatlım

canım avon ilginç, bazen kampanyanın son günlerinde önceki günlerde stokta kalmayan ürünler tekrar stoğa giriyor ve gönderiliyor bence belli olmaz hiç...

sanmam takı ve ya kozmetik olanları tekrar stoğa sokar fakat şu paspas tencere vs ürünler onlar hediye verdikleri elinde kalanları satışa sunuyo avon bittiyse bitmiştir kahvaltı takımı vardı önceden krımzı ben ondan istedim bitmiş aradım o ürünler biter demişti aban ki öyle de oldu aylardır yok :20:
ama diğer ürünler avon imzalılar deyim onlar bi şekilde giriyor

meraba kızlar ben avonun yeni üyesiyim ama kimse bişey almıyo sinir oluyorum gösteriyorum biliyorum kullanıyolarda ama almıyolar o güzelmiş bu güzelmiş e sipariş ver o zaman övüyorum anlatıyorum bak böyle işte bunun şu özelliği var falan die ay yok gıcıııık oluyorum yaaaa nasıl satıyosunuz banada tüyo verseniz kendim aldım işte panaromadan falan işte bir iki sattım anneme yolladım annem satmış parfümleri ama kremler duruyomuş anlamadım yaaa:44::44::44::44::44:

meraba kızlar ben avonun yeni üyesiyim ama kimse bişey almıyo sinir oluyorum gösteriyorum biliyorum kullanıyolarda ama almıyolar o güzelmiş bu güzelmiş e sipariş ver o zaman övüyorum anlatıyorum bak böyle işte bunun şu özelliği var falan die ay yok gıcıııık oluyorum yaaaa nasıl satıyosunuz banada tüyo verseniz kendim aldım işte panaromadan falan işte bir iki sattım anneme yolladım annem satmış parfümleri ama kremler duruyomuş anlamadım yaaa:44::44::44::44::44:

hep öyle canım yaaa ilk başta yeniyken bende öyleydim kullandıklarını biliyorum ama ya var diyolar yada güzelmiş ama şuan almıyım diyolardı. zamanla bi baktım kendileri bakmak istedi kataloğa falan. üstlerine düşmüyorum katalog yolluyorum alan alıyo almayana ısrar etmiyorum valla keyifleri bilir. bu k14den hiç sipariş toplayamadım zaten 85i geçebileceğimi düşünmüyorum hiç e bi alan her ay da almıyo malesef bu ay kötü geçicek satışlar:43::43:

hep öyle canım yaaa ilk başta yeniyken bende öyleydim kullandıklarını biliyorum ama ya var diyolar yada güzelmiş ama şuan almıyım diyolardı. zamanla bi baktım kendileri bakmak istedi kataloğa falan. üstlerine düşmüyorum katalog yolluyorum alan alıyo almayana ısrar etmiyorum valla keyifleri bilir. bu k14den hiç sipariş toplayamadım zaten 85i geçebileceğimi düşünmüyorum hiç e bi alan her ay da almıyo malesef bu ay kötü geçicek satışlar:43::43:

hmm anladım bakalım kardeşim ünv.de onada katolog yollıcam bu ay :D:D:D sonra alıştırırım her ay yollıcam onada:9::9::9:

bi de etrafındaki insanların çalışan olması da çok önemli. benim sattıklarım genelde ev hanımı olunca fazla da açılamıyolar bazı arkadaşlarım çok alıyo bazıları birer ikişer ürün.

aa avonu yapıpta kullanmayanlarda var bende onlardan birisi olabilirim deyilmi:1:(bende kullanmadıysam artık:37:)

ya evet dikkat ediyorum pek satılmayan ürünler ve çok satılan ürünler kaldırılıyor ortada olanlar satışta hep.

evet cnm aynen bende öyle düşünüyorum indirim yaparlarsa indirim buroşuru başladığı zaman kim birbirini yicek malzeme lazım:9:

cnm şu an faceden takip edebilirsin.

yeniavoncu arkadaşım hoşgeldin aramıza:71:

evet aynen dediğin gibi canım ama iyi yapmıyo avon sevilen ürün oldukları belli çok satışı var ama yok deniyo belli satış miktarına ulaşamıyomuş ürünler. ve o ürünler de kaldırılıyomuş indirim broşüründe arada çıkar demişti kadın da mail atmıştım aramışlardı

bunu sormuştum ama kimse cvp vermedi bu simli kalemlerden alıp da kullanan oldu mu? güzel mi acaba kızlar

Ben siyah rengini almıştım canım gayet memnunum güzel yani:46: biraz bastırmak gerekiyo sürerken tabi koyu siyah elde etmek istiyorsan:24:

Son düzenleme:
Kızlar hani kıds in saç açıcı spreyi varya :34:çocuklar için o sprey saç yaşken mi uygulancak kuruykende uygulanırmı bilen varmı

Back
X