AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyi işte şekerim bi yandan yarınki sınav sorularını hazırladım bitti şükür. öyle takılıyordum yatıcam şimdi çocuk uyanmadan azcık uyuyayım:)
burda avoncuların yemeği varmış:) benim görümcem de avon satıyor onun t.ö.sü davet etmiş onu bana da söyledi ama ben bu bölgeye dahil değilim ki onlarla ne ilişiğim olcak dimi....

Arkadaşlar, son panoramadan aldığım tester ruj setinin içinde "nectar shimmer" isimli bir ruj var.. parlatıcı gibi, hangi serinin acaba ve hala satışta var mı, yardımcı olurmusunuz lütfen.

kızlar yaa bi müşterim parfümü iade etmek istyor 300 liralık satş yapıp tepsi kazanmştım 33 liralk parfm gidince tepsinn parasını mı alacaklar?

kızlar yaa bi müşterim parfümü iade etmek istyor 300 liralık satş yapıp tepsi kazanmştım 33 liralk parfm gidince tepsinn parasını mı alacaklar?

parasını alırlar evet parfümü iade etme istersen al sende kalsın belki bir alan olur yoksa yazık olur tepsi için okadar uğraşmışsın

Arkadaşlar, son panoramadan aldığım tester ruj setinin içinde "nectar shimmer" isimli bir ruj var.. parlatıcı gibi, hangi serinin acaba ve hala satışta var mı, yardımcı olurmusunuz lütfen.

bildiğim kadarıyla şu an öyle bir ruj yok sanırım anew serisinden bir rujdu eski numune galiba.

Acil cevabına teşekkürler GoldenLady,
kataloglarda ben de göremedim ama, en son panoramadan sipariş ettiğim testerin içinden çıktı, satışta olmayan ürünlerin son testerların içinde olması saçma değil mi.

Acil cevabına teşekkürler GoldenLady,
kataloglarda ben de göremedim ama, en son panoramadan sipariş ettiğim testerin içinden çıktı, satışta olmayan ürünlerin son testerların içinde olması saçma değil mi.

evet haklısın cnm sonuçta numuneler bile parayla satılıyor sanırım önceden hazırlanmış paket avon sürekli ürün kaldırıyor olacağı bu :19:

bence parfümü staabilcek gibiyse iade etme 33 liralıkmış kazanmışın tepsiyi ama elinde kalıcaksa katalog 9lira +33 de parfüm 42liraya alasını alırsın tepsinin bence eğer satamıycanı düşünüyosan yolla gitsin,kataloglarıda

SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,

birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..

nerden görülüyordu ki daha önce canım

avonun sitesine şifrenle girdiğin zaman ya da avona kayıt olurken verdiğin msn adresinde mail olarak görünüyor ama sanırım olmucak bu salı GoldenLady arkadaşımızın dediği gibi hala bir bilgi yok

Son düzenleme:
SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,

birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..

ne bereketli çantaymış :31: bitemedi hala

Back
X