AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,

birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..

Bende sormuştum :) merak etmiştim :) Tşkrler canım.artık bu akşm siprş vericem heralde çanta gelr banada :)

Bende sormuştum :) merak etmiştim :) Tşkrler serelim :) artık bu akşm siprş vericem heralde çanta gelr banada :) inş battanıyemıde yollarlar stokda yoktu geçn kampnya :18:

inşallah canım ben de son gün en son siparişimi vermiştim battaniyemi göndermişlerdi tatlım demekki ellerinde şu an var sanada gönderirler:16:

sen sorunu ne zaman sordun canım şimdi de baktım ama göremedim gözden kaçmış demekki neyse zaten söylediğin cümleyi üzerime alınmıyorum çünkü yeterince cevap yazıyorum bende simlilerden siyah,mavi ve yeşil var istersen resmini çekeyim ekleyim resim bölümüne ordan daha net karar verirsin

yaa üst üste sordum 1er gün arayla ama kimse olumlu olumsuz bişey yazmadı canım bende mümkün olduğunca her türlü soruya cvp veriyorum uzun zamandır. ama kimse cvp vermedi benimkine bekledim cvp açıkçası neyse çekip eklersen sevinirim canım eline çizip çekmen mümkün mü acaba?:44:

SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,

birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..

ben sormuştum tamam canım tşk ederim cvp için:16:

yaa üst üste sordum 1er gün arayla ama kimse olumlu olumsuz bişey yazmadı canım bende mümkün olduğunca her türlü soruya cvp veriyorum uzun zamandır. ama kimse cvp vermedi benimkine bekledim cvp açıkçası neyse çekip eklersen sevinirim canım eline çizip çekmen mümkün mü acaba?:44:

aaaaa gözünmü kaldı benim kalemlerde canım yeşilin ucu kırıldı dur yinede ekliycem :1::1::1::1:

Son düzenleme:
bu fırça takımı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar? almayı düşünen var mı güzel midir? allık fırçası var bende avonun memnunum bunlar da iyidir heralde diye düşünüyorum ama:44:

Back
X