- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
büyükler için saç açıcı sprey varmı kızlar avonda![]()
Yok canım hiç görmedim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birşey soracağım. Ben bugün iadelerimi yollamak istiyoarum kargoya kardeşim götürse olur mu acaba temsilci o değil ya sorun olur mu acaba?
siparişin geldiği anda iadeni gönderirsen ücretsiz gider.başka zamanda gönderirsen kargo ücreti alırlar senden.eğer ücretli olsun farketmez dersen kargoya kardeşin götürsede olur![]()
yok canım k13 daha btmedi ya ani ben btrdim siparişleirmi yani onu demek istedimk14 te yazacaktın galiba canım![]()
evet onun faizi arkadaşımbir de ürün dışı bedeller kısmında 1,82 tl'lik bi ücret var.geçen kampanyada faturamı yatırmakta gecikmiştim o yüzden mi acaba?
hayır ödenmiyor cnmarkadaşlar birşey sormak istiyorum.. başıma hiç gelmedi ama bir gün gelirse diye.
sipariş verirken kargo parası ödememek için 85 tl limite uluşıp sipari veriyoruz.. bu siparişler kargo bedelsiz geliyor bu faturadan iadelerimiz olursa haliyle 85 in altına inecek . kargo parası ödermiyiz..
örnek
85 tl sipariş girildi.
85 tl fatura ve sipariş geldi.
iade olacak ürün atıyorum 10 lira
fatura 75 e düştü yine kargo parası ödenirmi
çok karışık oldu:))
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.. başıma hiç gelmedi ama bir gün gelirse diye.
sipariş verirken kargo parası ödememek için 85 tl limite uluşıp sipari veriyoruz.. bu siparişler kargo bedelsiz geliyor bu faturadan iadelerimiz olursa haliyle 85 in altına inecek . kargo parası ödermiyiz..
örnek
85 tl sipariş girildi.
85 tl fatura ve sipariş geldi.
iade olacak ürün atıyorum 10 lira
fatura 75 e düştü yine kargo parası ödenirmi
çok karışık oldu:))
büyükler için yok canım ama büyükler de onu kullanıyo sende kullanabilirsin![]()
Yok canım hiç görmedim ben
aa kızlar nasıl yok yaa alın işte
Eki Görüntüle 293265
aa kızlar nasıl yok yaa alın işte
Eki Görüntüle 293265
kızlar biz şimdi k13teyiz ya ben k14ten 10 katalog sipariş etmiştim ama şimdi yine 150 tl yapıp 10 katalog almayı planlıyorum k1'den alabilir miyim 10 kataloğu yoksa o bir sonrakinde mi olur sadece?
kırılma karşıtı sprey bu canım. arkadaş saç açıcı demiş hani şu küçüklerin kullandığı şeyden. onun büyüklere göre olanı yok ama büyükler de kullanabilir ne farkeder ki![]()
yok canım golden arkadaşımız dediği süper bir saç açıcı o kullanmıştı burda konusu geçmişti benimde ihtiyacım olduğu için almıştım hemen açıyor saçı mükemmel bir ürün
K14 katalog siparişi girebilirsin. K1 açılmadı. her 150 liralık siparişe neden 10 katalog yazıyorsun canımkızlar biz şimdi k13teyiz ya ben k14ten 10 katalog sipariş etmiştim ama şimdi yine 150 tl yapıp 10 katalog almayı planlıyorum k1'den alabilir miyim 10 kataloğu yoksa o bir sonrakinde mi olur sadece?
K14 katalog siparişi girebilirsin. K1 açılmadı. her 150 liralık siparişe neden 10 katalog yazıyorsun canım
K14 katalog siparişi girebilirsin. K1 açılmadı. her 150 liralık siparişe neden 10 katalog yazıyorsun canım
hımmm açıcı yazmıyo da canım kırılma karşıtı yazıyodu ondan açıcı değil dedim doğrudur kullanmadım ben hiç ondan![]()