AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu ayki hediye için canım çanta geldi şimdi de takı seti gelsin istiyorum :) k14te hediyeler çok uçuk zaten orda sipariş vermem

tatlım 150 tl lik hediyeyi bir kere kazanabiliyoruz takım öncüm söylemişti fazla güvenmediğim için aradım avonu sadece bir sefer kazanabiliyormuşuz 150 tl ve üzeri olan hediyeyi

hediye için dedi sanırım canım arkadaş. hediye için eklenmesi gerekiyo mu tekrar onu bende bilmiyorum:44:

şu dört hediyeden birimi çanta takı filan. eğer onun içinse değil canım çünkü ben bu kampanya 20 kalalog sipariş ettim ve 700tl lik sipariş girdim. gelen hediyeler ise narenciye sıkacağı, siyah çanta,tepsi ve bardak altlığı ve şuan kargoda olan çatal bıçak takımı..

tavsiye ederim canım süper açıyor benim saçım röfleli olduğu için kuru ve birbirine çok karışıyor biraz da dalgalı bi sürüyorum hemen açılıyor saçım :16:

benim saçım çok kolay açılıyo canım o yönden bi sorun yaşamıyorum ama kolay açılmasına rağmen dökülme oluyo:((( röfleli ve saçı zor açılan müşterilerime önereyim o zaman onu canım sağol:54:

şu dört hediyeden birimi çanta takı filan. eğer onun içinse değil canım çünkü ben bu kampanya 20 kalalog sipariş ettim ve 700tl lik sipariş girdim. gelen hediyeler ise narenciye sıkacağı, siyah çanta,tepsi ve bardak altlığı ve şuan kargoda olan çatal bıçak takımı..

evet ondan bahsediyoduk canım biz. oh oh ne güzel canım güle güle kullan inş:8:

Son düzenleme:
sonunda gönderdim siparişlerimi acil olarak müşteri siparişleri vardı 88.80 tuttu siparişlerim takıya kadar kendi siparişlerimi bekleticem nasıl olsa daha ben kendime çok sipariş veririm :1: secret garden kolyeden kendime sipariş verdim bakalım nasıl gelicek

Son düzenleme:
evet ondan bahsediyoduk canım biz. oh oh ne güzel canım güle güle kullan inş:8:

teşekkür ederim.. k14 hiç beğenmedim satışa teşvikte yok::) bu yüzden bu kampanya yüklendim müşterilerime yılbaşında ben ve müsterilerim dinleneceğiz:)))
150 lira ve üstü siparişe sadece 1 hediye stok durumuna göre yollanıyor. 2 yi alma şansımız yok..

sonunda gönderdim siparişlerimi acil olarak müşteri siparişleri vardı 88.80 tuttu siparişlerim takıya kadar kendi siparişlerimi bekleticem nasıl olsa daha ben kendime çok sipariş veririm :1: secret garden kolyeden kendime sipariş verdim bakalım nasıl gelicek

hayırlı olsun sonunda gönderebildin:)):1: bu daha önce ne senin ne bizlerin aklına geldi indirim broşürü az kaldı az kaldı diyodun ama hiç düşünemedik valla iyiki akıl ettin canım:1: yoksa kalmıcaktı bişey biraz daha bekleseydin

teşekkür ederim.. k14 hiç beğenmedim satışa teşvikte yok::) bu yüzden bu kampanya yüklendim müşterilerime yılbaşında ben ve müsterilerim dinleneceğiz:)))
150 lira ve üstü siparişe sadece 1 hediye stok durumuna göre yollanıyor. 2 yi alma şansımız yok..

evet yaaa hiç güzel bişey yok bende beğenmedim kalemler güzel zaten onlardan geliyo sipariş daha parfüm falan isteyen çıkmadı:50:

hayırlı olsun sonunda gönderebildin:)):1: bu daha önce ne senin ne bizlerin aklına geldi indirim broşürü az kaldı az kaldı diyodun ama hiç düşünemedik valla iyiki akıl ettin canım:1: yoksa kalmıcaktı bişey biraz daha bekleseydin

sorma canım ayy sonunda gönderdim daha da var indirim broşüründen siparişlerim onlarıda birazdan göndercem 2 ye böldüm indirim broşürünü katalogtanda var siparişlerim sanırım bende çatal bıçak takımını alırım ama tabiki genelde kendime ve eşime alarak uffff :1: malum çevremde adım attığım yerde avoncu var :1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar avon türkiye sayfasını sürekli takip ediyorum ama hiç bir yarışma kampanya göremedim.. acaba yanlış yerden mi takip ediyorum?? yada sürekli olmuyormu bu yarışmalar?

Arkadaşlar avon türkiye sayfasını sürekli takip ediyorum ama hiç bir yarışma kampanya göremedim.. acaba yanlış yerden mi takip ediyorum?? yada sürekli olmuyormu bu yarışmalar?

geçen gün burda şekercik linkini vermişti canım anew genics serum veriyordu avon ilk 5.000 kişiye devam ediyorsa hemen katıl sende

Son düzenleme:
geçen gün burda şekercik linkini vermişti canım anew genics serum veriyordu avon ilk 5.000 kişiye devam ediyorsa hemen katıl sende

Ona katıldım canım benim saol.. Bu kampanyalar avon türkiye sayfasında yaynlanıyor değil mi?? Yanlış takip etmiyorum yani.. Bayadır bakıyorum bir şey yok sitede acaba yanlış yerdenmi takip ediyorum die düşündüm bir an...

kızlar ben iadelerimi bugün yolladım şu an 640 lira borcum var 150 liralık iade yaptım borcumdan daha ödemeden düşer mi? ödeme günüm 25 kasım ama bir kaç gün erteletebilirim.

kızlar bir arkdaşım avondan güzel yüz kremi almak istdiğini söyldi cilt tipi yağlıymş ona
önerceğim krem mavi solüsyon krem mi olmalı bilgisi olan var mı
kulllanan varsa memnun mu
önereceğinz yüz kremi hangisi olur

kızlar 150 TL ve üzerine siparişler için stacy takı seti gönderilmeye başladı. bnm siprşm faturalandı takı setim gelıyor :) huhuuhh serelim sende ver siprşlerini takı setini kaçırma

Back
X