AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon'un ürünler sevkiyata çıkmadan fatura tarihini belirlemesini sevmedim. Keşke sevkiyata çıktıktan sonra 15 gün olsaydı. Parasızlığın gözü kör olsun :)

canım zaten 150 lira altı vade 15 gündür 150 üstü olunca vade 1 ay oluyor ancak otomatik ödemede olanlara 1 ay oluyor yani bankadan yada ptt den havale yapan temsilciler için daimi 15 gün bende indirim broşüründe okumuştum:))

kızlar bana aras kargodan mesaj gelmiş avondan bi şey gelicekmiş ne olabilir sizce?
cnm katalogtur arada bir avon öyle arasla katalog gönderiyor ama sadece katalog....
merhaba arkadaşlar
avonun yaptığı anketleri yarışmaları nereden takip ediyoruz acaba
face üzerinden AVON TÜRKİYE sayfasına baktım ama anket filan yarışma göremedim farklı bir sayfası varmı acaba. birde mail bana avondan sadece siparişlerimii girdiğimde geliyor. yani siparışınız bize ulaşmıştır vs içeren mail. bunun dışında hiç mail gelmiyor.
cnm burda paylaşılıyor bide facede avon tükiye sayfasında solda da görebilirsin orda alt alta yazıyor cnm....mailde bazen geliyor bana şimdiye kadar iki kez geldi birinde yakaladım saat hediye ettiler...
Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

istemiyorsan iade et cnm aVONUN bu yön ü kötüüü

selam hatunlar cuma yeni kampanya başlıyo ben ilk günü sipariş vericem öyle bi düşüncem var bakalımmmmmmmmm :52:

Kızlar ben 2 tane color trend 3 tl olan rujlardan pink sunrise şipariş verdim ama bana onlar gelmedi hiç sipariş vermediğim color trendin kalpli olan rujlarından göndermişler ?? Nolucak şimdi

banada sipariş ettiklerimden sadece raisin wine geldi onunda renginden ziyade rujun üzerinde lekeler var sanki deymiş birileri gibi geldi aslında öyle bir şey yoktur tabi ambalajlı zaten açıp baktım rengine hep beni buluyor bu günlerde böyle olaylar o yüzden beğenmedim toplam 3 tane color trend siparişlerim vardı onların yerine farklı rujlar geldi canım gelen rujlar içersinde sadece moonbeeam rengini beğendim ya iade ederim ya da müşterilerime hediye ederim artık color trend'in rujlarından bir tane testır gelmişti çok önce sürmüştüm çok bulaşmıştı dudağıma o yüzden fazla alma taraftarı değildim ama bütün müşterilerimde memnun color trend rujlardan zaten fiyatı da çok uygun:31:

Son düzenleme:
kampanya 1 katalogunu merak ediyorum bende:) bu ay çok şey aldım ama kampanya 1de indirime girerse aldıklarım çok üzülürüm:( neyse ben ayın 6sında siprş vercm 8i gibi katalog gelir.. daha önce siprş verenler katalogu yükler misiniz gelince buraya:)

cnm katalogtur arada bir avon öyle arasla katalog gönderiyor ama sadece katalog....

cnm burda paylaşılıyor bide facede avon tükiye sayfasında solda da görebilirsin orda alt alta yazıyor cnm....mailde bazen geliyor bana şimdiye kadar iki kez geldi birinde yakaladım saat hediye ettiler...

istemiyorsan iade et cnm aVONUN bu yön ü kötüüü

selam hatunlar cuma yeni kampanya başlıyo ben ilk günü sipariş vericem öyle bi düşüncem var bakalımmmmmmmmm :52:

avonda normalde önceden katalogtaki ürünlerde fazla stok problemi olmuyordu yeni olmaya başladı :43:

kızlar sizden birşey isteyebilir miyim 05262 bu kod yılbaşı kataloğunda hangi ürün çooookkkkk çoooookkkk aciiiiiiilllllllll

canım arkadasımda var o renginden gayet memnun bendede pink for life rengi var ama fuşyaya kacan bi renk bende rosy resistanceyi daha cok begeniyorum.ayrıca rujun dolgunlastırıcı özelligi var parlatıcısını sürdügün an karıncalanmaya baslıyo dolgun hissettiriyo.cokta kalıcı bir ruj tavsiye ederim.:16:

canım cevabını yeni gördüm çok sağol :16: alacağım o zaman kesinlikle stoklarda kalırsa tabi

banada sipariş ettiklerimden sadece raisin wine geldi onunda renginden ziyade rujun üzerinde lekeler var sanki deymiş birileri gibi geldi aslında öyle bir şey yoktur tabi ambalajlı zaten açıp baktım rengine hep beni buluyor bu günlerde böyle olaylar o yüzden beğenmedim toplam 3 tane color trend siparişlerim vardı onların yerine farklı rujlar geldi canım gelen rujlar içersinde sadece moonbeeam rengini beğendim ya iade ederim ya da müşterilerime hediye ederim artık color trend'in rujlarından bir tane testır gelmişti çok önce sürmüştüm çok bulaşmıştı dudağıma o yüzden fazla alma taraftarı değildim ama bütün müşterilerimde memnun color trend rujlardan zaten fiyatı da çok uygun:31:
evet ya herkes ne kadar memnun color trendin rujlarından hayretteyim ben en çok nemlendiricili selection serisi var ya onlrı seviyorum moisture selection serisi.. harika... ben de ucuzken aldım bikaç tane hediye ettim zaten iki kişi sipariş veriyor onlara hediye ettim ikisi de arkadaşım amaan çok kar etmesem de olur!
kampanya 1 katalogunu merak ediyorum bende:) bu ay çok şey aldım ama kampanya 1de indirime girerse aldıklarım çok üzülürüm:( neyse ben ayın 6sında siprş vercm 8i gibi katalog gelir.. daha önce siprş verenler katalogu yükler misiniz gelince buraya:)
ben de meraktayım cnm baktın önümüzdeki ay ucuzladı iade eder önümüzdeki ay alırsın! gelince yüklenir cnm ben yükleyemiyorum önceden yüklediğim bir site vardı artık ondan olmuyor olsa yüklerdim diğerini de ben beceremiyorum:((((
avonda normalde önceden katalogtaki ürünlerde fazla stok problemi olmuyordu yeni olmaya başladı :43:
evet dimi?

canım yarın sioariş veren olursa salı günü gelir büyük ihtimal o zaman görürüz yeni kataloğu bende çok merak etmiyorum açıkcası bu ay pek alacak birşey bulamadım inşallah k1 daha güzeldir:16:

Back
X