AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sesnseswater fall duş jeli nasıl kokuyor kızlar sizce hollywoodmu yazayım waterfall mı ikisinidebilmiyorum müşteri hangisi güzelse yaz dedide

selam kızlar :3: bol satışlar :16:

kargoda mesaj geldi.avon katologunuz var diye.bende k13 gönderiyorlar peh ne işime yarayacaksa demiştimki içinden k14 çıktı :21:

selam kızlar birazdan k13 ün son siparişlerini vericem bir sürüde iadem var iadeleri düşüp üzerine yeni siparişler verip çatal bıçak takımı alcam inşallah ev doldu yine :1:

kızlar evden uzaktayım ve yine telden sipariş girmek zorundayım kampanya ertelenmedi deyilmi etelenirse buraya yazın lütfen panorama indirim sayfasından siparişim var.
Bu arada bende krem kazanamamışım aman boşver benim gençlik genlerim bana yeterde artar bile:9:

canım sanırım bizim geç haberimiz oldu yetişemedik o yüzden kazanamadık :43: dediğin gibi banada evdeki kremler yeter zaten anew genics'ten sipariş vermiştim geldi duruyor yakında kullanırım :16:

kampanya 14'te siparişim yok eşimle benim ihtiyacımızda yok alırsam naturals'ın kuru ve zarar görmüş saçlar için nemlendirici şampuanından ve saç kreminden depolarım alcak ürün kalmadı artık müşterilerden de henüz ses yok :43: birde arka kapaktaki göz kalemlerinden belki alabilirim :16: umarım sizlerin satışları güzel olur :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar evden uzaktayım ve yine telden sipariş girmek zorundayım kampanya ertelenmedi deyilmi etelenirse buraya yazın lütfen panorama indirim sayfasından siparişim var.
Bu arada bende krem kazanamamışım aman boşver benim gençlik genlerim bana yeterde artar bile:9:

golden canım today'den bende sipariş veriyorum bakalım beğencekmiyim :16:

Bu avonda bir sürü ürün çıkarıyor sonra da satıştan kaldırıyor.:19:
Az ama öz ürünler olsa daha iyi olur aslında
k14 kataloğu geldi bana

Son düzenleme:
arkadaşlar avondan ayrılmak istersek hesabımızdaki parayı iade ediyorlar di mi? ben okumuştum bi yerde sanki istediğniz hesap numarasına yatırılır diye.

Back
X