AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya bu fırsat köşesine hiç özen gösterilmiyo bence hep far ve kremle dolu okadar kalkan ürünler stoklarında bekliyo ama ilgili kişilerin orda son kullanma tarihini beklemeleri yerine fırsat köşesine koyupta hiç değilse bizlerin alabilmeleri hiç düşünülmüyo sonra fırsat köşesinden gelen maskaralar kupkuru geliyo tabi kaç aydır depoda allah bilirrr

ya bu fırsat köşesine hiç özen gösterilmiyo bence hep far ve kremle dolu okadar kalkan ürünler stoklarında bekliyo ama ilgili kişilerin orda son kullanma tarihini beklemeleri yerine fırsat köşesine koyupta hiç değilse bizlerin alabilmeleri hiç düşünülmüyo sonra fırsat köşesinden gelen maskaralar kupkuru geliyo tabi kaç aydır depoda allah bilirrr

kuru geliyorsa iade et canım benimde beklediğim ürünler var fakat bir türlü fırsat köşesine konulmuyor :31:

merhaba birşey sormak istiyorum ben temsilciydim faka şehir değişikliği yaptım ve bıraktım herşey çok güzel gidiyordu çok güzel satışlar yapıyrdum lakin başka şehire taşındığımızda bırakmak zorunda kaldım.kendimden sonra bir sürü kişiyi temsilci yapıp onlardanda kazancaktım ama iiki yapmamışım çookk üzülcektim çünküüü.neymiş başka şehirde tekrar başa dönüyomusum önceki temsilcilerimden kazanamıyormuşum yeniden temsilci olup tekrar kendi altımda tamsilciler olması gerekiyormuş..düşünsenenize sil baştan yaniii..aslında avonu çok sewerek ve isteyerek yapıyorrdumm tekrar başlamak istiyorum fakat bular doğru mu yardımcı olursanız sewinirim

sğl cnm inş darısı sana olsun

siparişi girdim violat çantanın stogu tükenmiştir dedii
sonra gene sepetime eklendi anlamadım ne iş???

inşallah tatlım belki stoğa girdiği içinmi eklendi acaba :44: bende geçen siparişimde kalpli takı aksesuarı gircektim eklenmemişti sonra tekrar denedim bu gün eklendi bakalım artık inşallah gelir:16:

Son düzenleme:
siparişleirmi topladım 788.55 lra olmuşş çaycıya çok az kaldı yaa inş devamını bulurumm
çok iyi olurr çaycımda yoktuuu

merhaba birşey sormak istiyorum ben temsilciydim faka şehir değişikliği yaptım ve bıraktım herşey çok güzel gidiyordu çok güzel satışlar yapıyrdum lakin başka şehire taşındığımızda bırakmak zorunda kaldım.kendimden sonra bir sürü kişiyi temsilci yapıp onlardanda kazancaktım ama iiki yapmamışım çookk üzülcektim çünküüü.neymiş başka şehirde tekrar başa dönüyomusum önceki temsilcilerimden kazanamıyormuşum yeniden temsilci olup tekrar kendi altımda tamsilciler olması gerekiyormuş..düşünsenenize sil baştan yaniii..aslında avonu çok sewerek ve isteyerek yapıyorrdumm tekrar başlamak istiyorum fakat bular doğru mu yardımcı olursanız sewinirim

2 tane ayrı ayrı siparişlerimde rosy glow takı seti vermiştim ikiside kusurlu geldi ikisinide iade etçem bir tane daha verdim eğer bu da kusurlu gelirse bunu iadeye göndercem bu ay hep beni buldu hasarlı ürünler :43::43:

kızlar bu 3 adet el kremini 3 adet olarak mı giricem yoksa bir tane yazıp ikisini kendi mi eklicek bilemedim.
birde aynı şey indansence için geçerli onuda bir paket için bir indansence iki paket için iki tane giricez dimi ??

bencede canım zaten ben bu gün sipariş vermeyeceğim için benim açımdan sorun yok :1:

ben de salı fırsatı olursa fln diye bekliyorum:31:

ya bu avon 250tllik siparişe o kıytırık takı setlerini mi layık görüyo güzel bi kolye veya takı seti koysaydı bari katalogtaki üçlü takımlardan kolye ucu ve küpe koymuş inanmıyorum ya bi de kendimiz de seçemiyoruz rasgele yollıcak bu huyunu sevmiyorum ben 3.sünü istiyodum bari olcaksa da

kızlar bu 3 adet el kremini 3 adet olarak mı giricem yoksa bir tane yazıp ikisini kendi mi eklicek bilemedim.
birde aynı şey indansence için geçerli onuda bir paket için bir indansence iki paket için iki tane giricez dimi ??

1 tane yazıcaksındır cnm kremler için parfm için de incandessence alana diyordu yanlş hatrlamıyorsam onu gireceksin diğerleri otomatik eklenir veya ztn sana söyler seçmen grektiğinde seçiniz diye fln

evet canım el kremi için sen bi tane gireceksin diğer ikisi kendi ekleniyo zaten incandessence içinde dediğin gibi tatlım:8:

ben kremi 3 adet yazdım kızlar tahmini satış tutarında hesaplıyo ya baktım üçünü 9 lira olarak hesapladı demekki 3 tane yazılcak eğer ben yanlış yapmadıysam 3 tane yazdım tek fiyattan hesapladı belkide yanlış yaptım bilmiyorum kafam karıştı :30:

ben kremi 3 adet yazdım kızlar tahmini satış tutarında hesaplıyo ya baktım üçünü 9 lira olarak hesapladı demekki 3 tane yazılcak eğer ben yanlış yapmadıysam 3 tane yazdım tek fiyattan hesapladı belkide yanlış yaptım bilmiyorum kafam karıştı :30:

baktım kataloğa cnm 3 el kremi 13 tl diyomuş benm ondan siparişim olmadıı için dikkat etmemiştim 2 adet bedava fln diye dşünmüştüm doğru yapmışsın 3 tane yazınca glir

baktım kataloğa cnm 3 el kremi 13 tl diyomuş benm ondan siparişim olmadıı için dikkat etmemiştim 2 adet bedava fln diye dşünmüştüm doğru yapmışsın 3 tane yazınca glir

hayır cnm paket olarak kod var orda.onun için 1 tane yazacaktınız.ben denedim 1 adet yazılıyo cünkü paket olarak kod var orda

şimdi denedim cnm 6 adet yazdım denemek için toplam 19 lira olarak hesapladı yani 3 tanesini bir paket olarak algılıyo doğru yazmışım teşekkür ederim cnm..:16:

cnm 9 lira diye hesaplamaz yanlısın var.gelişi 9.75 oluyo.ayrıca paket kodunu yazıp adetine 1 yazacaktınız yanlıs yapmıssınz yani:53:

Back
X