serelim, topiğe gelip de seni görünce içim aydınlanıyor sağol be arkadaşım!teşekkür ederim tatlım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serelim, topiğe gelip de seni görünce içim aydınlanıyor sağol be arkadaşım!teşekkür ederim tatlım![]()
evet canım ve 20 adet katalog![]()
serelim, topiğe gelip de seni görünce içim aydınlanıyor sağol be arkadaşım!
aynen canım sende sağol tatlım benim![]()
:)
kızlar ben avonda genic kazanmışım:) başka kampanya olursa hemen haber vermeye çalışırım...
kargolar gelse de konuşsak yaaaa
güle güle kullan canımbana çıkmadı
![]()
kızlar bise soracam fırsat kosesindeki ürünler her kampanyada değişiyomu yada nasıl değişiyo kampanya içerisindede değiştiği oluyomu ben daha yenı fark ettim de
alm arkadaslar.fırsat köşesinde gliserinli el kremi var 125ml katalogdaki 3lü paket kremler 100ml.fırsat köşesindeki kremden 3tane alsak daha uyguna geliyo k14deki 3lü paketten..acaba arasında bir fark varmı hangisi daha iyi aynımılar:26:
canım fırsat köşesindeki krem geçen sene yılbaşı için ambalaj değiştirmiş el kremiydi katalogtaki de yılbaşı için ambalaj değiştirmiş ama bildiğim kadarıyla aralarındaki fark katalogtaki krem kalsiyum içeriyor :44:
saol canım ya bıktırıyorum senide.evet kalsiyum içeriyor.fırsat kösesindeki hem 125ml hem daha uyguna gelince merak ettim de.canım beyaz zambak kokulu köpük hakkında ne düşünüyosun.bide fırsat köşesinde badem çiçegi kokulu olanı var geri sayfalarda yazmısmıydın hatırlayamadım
![]()
neden bıkayım canım aşk olsunbeyaz zambak kokulu banyo köpüğü canım gözleri yakıyor sadece kötü tarafı bu ama mis gibi kokuyor badem çiçeği olan ise daha bir harika fırsat köşesinde kaçırma derim tatlım
![]()
anladım canım cok saol siparişlerimi katalog yayınlanınca k1i görünce tekrar gözden gecirip vericem ama şimdiden sepete ekiyorum.gözlere deydirmeyiz bizde demihemen badem çiçegi kokulusunuda ekliyorum canımöpüyorum seni tekrar her soruma cvp verdigin için saol öpüyorum seni
![]()
kızlar şu kataloğun sonundaki açılıp kapanan pırıltılı kalemler nasıl acaba daha önce deneyen oldumu,önerirmisiniz:44:
öneririm canım hafif pırıltılı kalıcılığıda normal geçen bende olan renklerini resim bölümüne eklemiştim koluma sürüp ordan bakabilirsin belki yardımcı olur![]()