AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

meraba ben pata krem fondotende natural beige kullanıyorum tam tenımle aynı renk şimdi sipariş vericem bu altın fırsattakı calming effects yazan fondotenden almak istiyorum almond mu alsam creammı karar veremedım yanı acık renk dursun ıstemıorum koyuda ıstemıorum cok az koyu olabılır tenıme gore kararsız kaldım yardımcı ıolucak varmıııı??:S

meraba ben pata krem fondotende natural beige kullanıyorum tam tenımle aynı renk şimdi sipariş vericem bu altın fırsattakı calming effects yazan fondotenden almak istiyorum almond mu alsam creammı karar veremedım yanı acık renk dursun ıstemıorum koyuda ıstemıorum cok az koyu olabılır tenıme gore kararsız kaldım yardımcı ıolucak varmıııı??:S

canım ben almod kullanıyorum genelde bugday tenlilere giden bi to cream da ona yakı duruyo ama açıkçası onu kullanmadım hiç kullanan da görmedim almond hoş ben açık tenliyim almond u beğeniyorum biraz koyu tenliysen cream al derim diğerleri dahada koyu çünkü:))

canım ben almod kullanıyorum genelde bugday tenlilere giden bi to cream da ona yakı duruyo ama açıkçası onu kullanmadım hiç kullanan da görmedim almond hoş ben açık tenliyim almond u beğeniyorum biraz koyu tenliysen cream al derim diğerleri dahada koyu çünkü:))

saol cnm ben de cok bırbırıne benzıo dıe kararsız kaldım bende cream kullanan gormedım bende acık tenlıyım aslında ama az koyu olmasıda hosuma gıdıo. ama ben rıske gırmıyım almond alıyım.

bende k1 i cok merak edıyorum ıcımden bı ses cok ındırım olcagını soyluo cunku yılbası katalogu hıc bekledıgım gıbı degıldı.
Bi sorum daha olucaktı bi müşterim pur planca sipariş etti çantayı istemedi şu kırmızı payetli olan acaba diorum ben alsaammı ama hiçte tarzım değil basit bi çanta gibi duruyo sizler almayı düşünüyormusunuz

bende k1 i cok merak edıyorum ıcımden bı ses cok ındırım olcagını soyluo cunku yılbası katalogu hıc bekledıgım gıbı degıldı.
Bi sorum daha olucaktı bi müşterim pur planca sipariş etti çantayı istemedi şu kırmızı payetli olan acaba diorum ben alsaammı ama hiçte tarzım değil basit bi çanta gibi duruyo sizler almayı düşünüyormusunuz

bence al koy kenara gün gelir lazım olur :34:

arkadaşlar k13 teki pata kremden istemişti bi müşterim ama yazmayı unutmuşum k 13 de bitti o pata kremi o fiyattan alma şansım varmı k14 teki fiyatı 2 katı çünküben napcam:18:

canım kargo gelir gelmez gelen kargoyu iade etmemi bana gelen kargocular kabul etmiyor tekrar sipariş verdiğimde iadeyi alıyorlar ama sen yine de dene şansını belki sana gelen kargocular gelir gelmez alırlar :16:

çok tşk ederrim canım verdiğin bilgi için inşallah kabul ederler paketi sıkıntılı oldu bu durum ve bu ayki 3 tllik rujlarda gelmiyor ellerinde kalmamış çok kötü yaaa....

K14'ün ne katalogunu beğendim nede temsilci hediyelerinin limitlerini Çok yükseklerrr yaa sinir oldum açıkcası biran önce k1 'i görmek istiyorum. meraklardayım yüklenir inş kısa sürede :1:

4 yıllık temsilciyim şuana kadar Hiç temsilci hediyelerini kaçırmadım Ama bu ay kımse kataloga bakmıyor bile :43:

kızlar merhaba bisey sorcaktm. şimdi 250 lik sipariş verene takı seti geliyormuş ya.ben k14den 250lik sipariş versem ve k13ten iadelerimle 250nin altına düşsem yine hediye gelir mi?

kızlar merhaba bisey sorcaktm. şimdi 250 lik sipariş verene takı seti geliyormuş ya.ben k14den 250lik sipariş versem ve k13ten iadelerimle 250nin altına düşsem yine hediye gelir mi?

250 limit k14 e ait canım k13 teki sipariş iade durumu takıyı almana engel değil ama k14 te iadeyle 250 nin altına düşersen ozaman takıyıda iade etmen gerekir umarım anlatabilmişimdir:))

Back
X