AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet seven çok bayılıyolar kalıcı olduğundan mı klasik bi koku ondan mı bilmiyorum da heralde durdukça değişiyo falan aman neyse benim kokum değil onu anladım rare gold da o tarz bi kokuymuş today getirmiştim bu ay hayalkırıklığı yaşadım oda ağır bi kokuymuş yaa for away sınıfında bi kokuymuş hiç beklemiyordum napcam iade etcem artık çok üzgüümmm:(((

sen bilirsin canım ya dursun belki zamanla alısır kullanırsın yada alıcı bulabilirsen cıkar elinden yada ikiside olmaz dersen iade et gitsin

serelimcim malesef ya badem çiçegi kokulu olan stoklarda yok sansıma :14:onun yerine orkide kokulusunu alsam diyorum o nasıl acaba

kalmamışmı canım tabi fiyatı çok uygundu :43: eğer portakal kokusunu seviyorsan canım kızılcık & portakal kokuluda güzel ama portakal kokusu çok yoğun ben pek beğenmedim beğenen müşterim oldu beyaz zambak güzel tatlım ama gözüne kaçırma çok yakıyor lavantalı da güzel aslında:16:

Kızlar Merhaba,
Avon'daki Eyeliner'i Tavsiye Eder misiniz?

Son düzenleme:
evet seven çok bayılıyolar kalıcı olduğundan mı klasik bi koku ondan mı bilmiyorum da heralde durdukça değişiyo falan aman neyse benim kokum değil onu anladım rare gold da o tarz bi kokuymuş today getirmiştim bu ay hayalkırıklığı yaşadım oda ağır bi kokuymuş yaa for away sınıfında bi kokuymuş hiç beklemiyordum napcam iade etcem artık çok üzgüümmm:(((

today çokmu ağır kokuyor canım far away güzel bence ben beğeniyorum pudrası ve vücut kremi de var bende :16:

kalmamışmı canım tabi fiyatı çok uygundu :43: eğer portakal kokusunu seviyorsan canım kızılcık & portakal kokuluda güzel ama portakal kokusu çok yoğun ben pek beğenmedim beğenen müşterim oldu beyaz zambak güzel tatlım ama gözüne kaçırma çok yakıyor lavantalı da güzel aslında:16:

kalmamıs evet:14:orkide kokulu olanı sormustum aslında ama:17::17::17:aayyy ne köpükmüş ya olay oldu valla:1::1:

cnm orkidenin kokusu öle çok belli güzel bi kokusu yok ben daha yeni bitirdim.zambak daha ii bnce

yaaa öylemi diyosun oofff :37: zambak kokulu tamam onu alıyorum zaten ama uygunken bitane daha almak istiyorum karar veremedim gitti :14::14:portakallıyıda istemiyorum bari zambaktanmı alsam 2tane napsam:44:

şoktan ne yazdıgımı bilmiyorum kızlar özür ya hani bundan 3 kampanya öncesi arzum el blenderi vardı kazanmıştım iadelerim vardı ama o kampanyadan oldugunu bilmiyordum şimdi bi baktım faturam yüksek el blenderinin 50 tl ürün bedeli yazmışlar ne yapacağım ben en alasını alırım o paraya kızlar yardım edin ne olur

şoktan ne yazdıgımı bilmiyorum kızlar özür ya hani bundan 3 kampanya öncesi arzum el blenderi vardı kazanmıştım iadelerim vardı ama o kampanyadan oldugunu bilmiyordum şimdi bi baktım faturam yüksek el blenderinin 50 tl ürün bedeli yazmışlar ne yapacağım ben en alasını alırım o paraya kızlar yardım edin ne olur

canım üç kampanya öncesindeki sipariş ettiğin katalogları ve blendırı iade edebilirsin

today çokmu ağır kokuyor canım far away güzel bence ben beğeniyorum pudrası ve vücut kremi de var bende :16:

şöyle tarif etmeye çalışıyım canım ki ilk sıktığında bi ağır olduğu hissediliyo hemen daha sonra yavaş yavaş açılıyo yoğun bi koku for away a çok benzettim hani ben burda bi arkadaş tavsiye etmişti çiçek kokusu diye bende ferah bi koku gibi diye düşündüm aldım ne bileyim ama çiçekden daha çok yeşil bitki gibi kokuyo:))zevkler farklıdır tabi ben ağır buldum birazcık gayet de kalıcı ama:))

Back
X