Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kampanya 10 panoramasıymış buldum canım
inş yaaainşallah tatlım belki stoğa girdiği içinmi eklendi acaba :44: bende geçen siparişimde kalpli takı aksesuarı gircektim eklenmemişti sonra tekrar denedim bu gün eklendi bakalım artık inşallah gelir![]()
blgm yok arkadaşımmerhaba birşey sormak istiyorum ben temsilciydim faka şehir değişikliği yaptım ve bıraktım herşey çok güzel gidiyordu çok güzel satışlar yapıyrdum lakin başka şehire taşındığımızda bırakmak zorunda kaldım.kendimden sonra bir sürü kişiyi temsilci yapıp onlardanda kazancaktım ama iiki yapmamışım çookk üzülcektim çünküüü.neymiş başka şehirde tekrar başa dönüyomusum önceki temsilcilerimden kazanamıyormuşum yeniden temsilci olup tekrar kendi altımda tamsilciler olması gerekiyormuş..düşünsenenize sil baştan yaniii..aslında avonu çok sewerek ve isteyerek yapıyorrdumm tekrar başlamak istiyorum fakat bular doğru mu yardımcı olursanız sewinirim
inş yaaa
blgm yok arkadaşım
kızlar avondan mail gelmiş tek seferlik 250 yeymiş şidi ben 700 küsürlük grdim gelmycek mi yaniii?? takı
şöyle tarif etmeye çalışıyım canım ki ilk sıktığında bi ağır olduğu hissediliyo hemen daha sonra yavaş yavaş açılıyo yoğun bi koku for away a çok benzettim hani ben burda bi arkadaş tavsiye etmişti çiçek kokusu diye bende ferah bi koku gibi diye düşündüm aldım ne bileyim ama çiçekden daha çok yeşil bitki gibi kokuyo:))zevkler farklıdır tabi ben ağır buldum birazcık gayet de kalıcı ama:))
kızlar siparişim faturalanmış.salı günü en once bana gelirse katalogu yüklerim
kızlar simply because nasıl kalıcımı?o paketimi alsam?hala karar vermedim.sipariş veremedim uff
kızlar bu sipariş verirken fırsat köşesinden aldıklarımız orda yazan fiyatla mı gelicek yoksa yüzde indirimi yapcaz mı yine? merak ettim
orda yazan fiyat müşteri fiyatı canım.geliş fiyatı değil yani daha ucuza gelıo
ben hiç sevmedimcanım hoşuma gitmedi aldığıma pişman oldum
belki satarım diye geri iadede etmemiştim
erkek olanı güzel ama onu sevdim
![]()
teşekkürler canımdün testerından kolumu sürdüm.sanki çok ucucu gibi geldi.burda sordum arkadaş tenden tene değişiyor dedi.ben beyaz tenli olunca mı bilmiyorum durmadı sanki.bide 70 lik iadem var.70 tl lik alacak şey bulamadım.k1 in fotolarını bekliyorum.onlara bakıp ona göre karar vereceğim.artı bakiye olarak kalır dimi avonda :44:
bende sipariş vermiştim canım ama iade etme şansım yok hediyemi kaybederim eğer beğenmezsemde kalır bende![]()
yeni katalogu gördükten sonra sipariş vercem bende müşteriler çok sıkıştırıyor:) şu yeni çıkan color trend in simli parlatıcılarını çok sevdim ben lise öğrencilerinden çok rağbet görüyor:)) bu arada calming effects fondoten nasıl sizce?
hımm tamam canım tşk ederim iyi oldu bunu öğrendiğim![]()
teşekkürler canımdün testerından kolumu sürdüm.sanki çok ucucu gibi geldi.burda sordum arkadaş tenden tene değişiyor dedi.ben beyaz tenli olunca mı bilmiyorum durmadı sanki.bide 70 lik iadem var.70 tl lik alacak şey bulamadım.k1 in fotolarını bekliyorum.onlara bakıp ona göre karar vereceğim.artı bakiye olarak kalır dimi avonda :44: