AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yeni katalogu gördükten sonra sipariş vercem bende müşteriler çok sıkıştırıyor:) şu yeni çıkan color trend in simli parlatıcılarını çok sevdim ben lise öğrencilerinden çok rağbet görüyor:)) bu arada calming effects fondoten nasıl sizce?

inşallah tatlım belki stoğa girdiği içinmi eklendi acaba :44: bende geçen siparişimde kalpli takı aksesuarı gircektim eklenmemişti sonra tekrar denedim bu gün eklendi bakalım artık inşallah gelir:16:
inş yaaa
merhaba birşey sormak istiyorum ben temsilciydim faka şehir değişikliği yaptım ve bıraktım herşey çok güzel gidiyordu çok güzel satışlar yapıyrdum lakin başka şehire taşındığımızda bırakmak zorunda kaldım.kendimden sonra bir sürü kişiyi temsilci yapıp onlardanda kazancaktım ama iiki yapmamışım çookk üzülcektim çünküüü.neymiş başka şehirde tekrar başa dönüyomusum önceki temsilcilerimden kazanamıyormuşum yeniden temsilci olup tekrar kendi altımda tamsilciler olması gerekiyormuş..düşünsenenize sil baştan yaniii..aslında avonu çok sewerek ve isteyerek yapıyorrdumm tekrar başlamak istiyorum fakat bular doğru mu yardımcı olursanız sewinirim
blgm yok arkadaşım

kızlar avondan mail gelmiş tek seferlik 250 yeymiş şidi ben 700 küsürlük grdim gelmycek mi yaniii?? takı

şöyle tarif etmeye çalışıyım canım ki ilk sıktığında bi ağır olduğu hissediliyo hemen daha sonra yavaş yavaş açılıyo yoğun bi koku for away a çok benzettim hani ben burda bi arkadaş tavsiye etmişti çiçek kokusu diye bende ferah bi koku gibi diye düşündüm aldım ne bileyim ama çiçekden daha çok yeşil bitki gibi kokuyo:))zevkler farklıdır tabi ben ağır buldum birazcık gayet de kalıcı ama:))

bende sipariş vermiştim canım ama iade etme şansım yok hediyemi kaybederim eğer beğenmezsemde kalır bende :50:

kızlar bu sipariş verirken fırsat köşesinden aldıklarımız orda yazan fiyatla mı gelicek yoksa yüzde indirimi yapcaz mı yine? merak ettim

ben hiç sevmedim:50: canım hoşuma gitmedi aldığıma pişman oldum:31: belki satarım diye geri iadede etmemiştim:14: erkek olanı güzel ama onu sevdim:1:

teşekkürler canım :16: dün testerından kolumu sürdüm.sanki çok ucucu gibi geldi.burda sordum arkadaş tenden tene değişiyor dedi.ben beyaz tenli olunca mı bilmiyorum durmadı sanki.bide 70 lik iadem var.70 tl lik alacak şey bulamadım.k1 in fotolarını bekliyorum.onlara bakıp ona göre karar vereceğim.artı bakiye olarak kalır dimi avonda :44:

teşekkürler canım :16: dün testerından kolumu sürdüm.sanki çok ucucu gibi geldi.burda sordum arkadaş tenden tene değişiyor dedi.ben beyaz tenli olunca mı bilmiyorum durmadı sanki.bide 70 lik iadem var.70 tl lik alacak şey bulamadım.k1 in fotolarını bekliyorum.onlara bakıp ona göre karar vereceğim.artı bakiye olarak kalır dimi avonda :44:

kalır tabi canımmmm:2:

yeni katalogu gördükten sonra sipariş vercem bende müşteriler çok sıkıştırıyor:) şu yeni çıkan color trend in simli parlatıcılarını çok sevdim ben lise öğrencilerinden çok rağbet görüyor:)) bu arada calming effects fondoten nasıl sizce?

calming effects fondoten avou en yaygın kulllanılan fondoteni diyebilirim canım kıvamı sürümü kapatıcılığı inanılmaz güzel ben kullanıyorum çoook çoook memnunum idirimdeyken hep alıyorum gayet güzel:))

kalır canım belki k1 den alacak birşey bulabilirsin değişik bi kokusu var ben beğenmedim belki beğenenler vardır tabi aramızda:23:edt olan parfümler kalıcı olmuyor canım edp ler kalıcı aklında bulunsun

Son düzenleme:
kızlar Footworks Ayak Tabanı Koruyucu jeli kullanan oldu mu aranızda? acaba ayakkabıyı iyice daraltıp daha fazla vurmaz mı?

Back
X