bu ay verdiğim iadelerim düşmedi aranızda böyle sorun yaşayan varmı
benim bütün iadelerim düştü canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bütün iadelerim düştü canım
teşekkürler tatlım yazayım o zaman fazla oluyorum ama sayfa 72 de color trend turquoise rengi nasıl arkadaş istedi kullanmadığım için bir şey söyleyemedim
teşekkür ederim evet bayağı beğendim keşke kalıcı olsaydı ya true force önceden kullandı istemiyor :) Başka varmı kızlar genç işi kalıcı erkek parfümü perceive simpy because fullspeed onlar var başka :)
teşekkürler canımyok cnm aktarılır dediğim de o gelmyen ürünün miktarı yani fiyatı oraya aktarılır ondan demiştim. yok bana da oldu öyle ama alınmıyo kargo ücreti hiçbişekilde
normalde siteye girince kargo takıbınden yada carı hesap özetınden gozukuyodu bu sefer hıcbısey gozukmuyor mail attım gerekirse de arıycam en son verdıgım sıparısten dusulsunde öyle ödeme yapıcam cunku ://
benim iadelerim hep 2günde düşerdi son zamalarda avon sorunmu çıkarmak istiyor ne anlamadım illaki müşteri hizmetlerini aricam öyle düşecek ayın 7sinde verdiğim iadem hala piyasada yok birde iadeyi en son fauradan düşürmeye başladılar yani parayı ödemek zorunda kalalım diye cnm sen ne zaman göndermiştin iadeni?normalde siteye girince kargo takıbınden yada carı hesap özetınden gozukuyodu bu sefer hıcbısey gozukmuyor mail attım gerekirse de arıycam en son verdıgım sıparısten dusulsunde öyle ödeme yapıcam cunku ://
ilk önce kargo şirketini ara gönderi numarasını al birde gönderdiğin iadelerin fatura numaralarını bir yere not al avon müşteri temsilcisi kontrol ederken bunları soruyor çünkü
benim iadelerim hep 2günde düşerdi son zamalarda avon sorunmu çıkarmak istiyor ne anlamadım illaki müşteri hizmetlerini aricam öyle düşecek ayın 7sinde verdiğim iadem hala piyasada yok birde iadeyi en son fauradan düşürmeye başladılar yani parayı ödemek zorunda kalalım diye cnm sen ne zaman göndermiştin iadeni?
ben bırını ayın 8ınde bırınıde 11ınde falan normalde 2-3 gune düşerlerdi bende şaşırdım hatta sitede gözükürdü bu haftaiçi arıycam o faturayıda düşene kadar ödemicem :)
arkadaşlar günaydın bende avon temsilcsiyim genellikle kargo ulaşımında aksaklık oluyor.gününde ödenmeyen faturayada gecikme bedeli ödüyorsun aklınızda bulunsu .ödeme olmazsa bir sonraki sipariş işleme konmuyor yada kargoya verilmiyor
benim iadelerim hep 2günde düşerdi son zamalarda avon sorunmu çıkarmak istiyor ne anlamadım illaki müşteri hizmetlerini aricam öyle düşecek ayın 7sinde verdiğim iadem hala piyasada yok birde iadeyi en son fauradan düşürmeye başladılar yani parayı ödemek zorunda kalalım diye cnm sen ne zaman göndermiştin iadeni?
ben bırını ayın 8ınde bırınıde 11ınde falan normalde 2-3 gune düşerlerdi bende şaşırdım hatta sitede gözükürdü bu haftaiçi arıycam o faturayıda düşene kadar ödemicem :)
arkadaş doğru söylüyor deymez faiz ödemeye parasını geciktirme bence sonraki alacaklarından düşer sonuçta.QUOTE=k4y496;22147677]arkadaşlar günaydın bende avon temsilcsiyim genellikle kargo ulaşımında aksaklık oluyor.gününde ödemesi olmayan faturalarada gecikme tutarı ödüyorsun aklında olsun
iyi bari aramızdan biri kazanmış çok sevindim adına güle güle kullan cnm