güle güle kullan canım ben gönderceklerine inanmıyordum şaşırdım vallla
bende inanmıyordum şoktayım

üstelik haftanın ilk iki günü kurstayım evde olduğum güne nasıl denk geldi bilemiyorum

darısı başınıza arkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım ben gönderceklerine inanmıyordum şaşırdım vallla
bu arada bu ürün k1de müşteri fiyatıyla 6tlye iniyormuş..
yüzü kurutmadan temizliyor epey hafif bişi özellikle kış için ideal.. benim yüzüme çok iyi geldi..
güle güle kullan canımbize gelmedi kazanamamışız
![]()
haber felan gelmiyo kızlar direk kapıda bitiveriyo :=
kendimden sonra anneme de yazmıştım hatta kimlik sorarlar diye kopyasını da aldım
adam paketi verdi kimlik bile istemedi
kızlar bide mesela bu ay cem in 2li tava setini kazandım diyelim.k14ten iadelerim var.iadelerim düşünce k1 in fiyatı 270 den asağı olursa tava yı geri iade etme falan olmaz değilmi.sadece k1 den iade yaparsam 270 ın altına düşersem tavayı iade etmem gerek dimi![]()
hayır malesef canım bu yüzden bende geçen ay iade yapamadım çantayı kazandığım için. k1 270 aşağısına düşerse k14deki iadelerin yüzünden tavayı sana faturalandırcaklar canım![]()
aa cok sasırdım ya olurmu ole sey.serelım canım sen ne diosun bu işe
Kızlar benim iadem de düşmemişti.Müşteri hizmetlerini aradım.İademin ellerine ulaştığını ancak henüz işlenmediğini söylediler.
Bir de iadelerimizi kendimiz gönderirken indirimli sabit bi ücret vardı İstanbul içi? Kaç tl idi hatırlayan var mı ?![]()
kazananlar listesi yayınlanmıştı zaten sitesinden. annene de geldi mi peki:)
pro to rujlar üretimden kalktı mı bilginiz var mı acaba?
baby lips istiyorum ben :26: