selam kızlar
ben anew 25+ kullanıyorum ama benim sivilce problemim var tabi,i anewin işlevi farklı ama bu konuda kafam karışık, çünkü burada hava yaramadığı için cildim özellikle çene ve burun kısmın kurudu pul pul oldu ama sivilce de çıkıyor

avonda hangi ürünü alsam bilemiyorum hadi bana ürün önerin, bi de o ürünü kullanırken anew kullanabilir miyim veya nasıl bi sıralamayla kullanayım fikir verin, ben artık bu sivilceli görüntüden çoook sıkıldım
ben şu an gündüz kremi gece kremi ve göz çevresi için olan kremden kullanıyorum bide yüzümü anew jel ile yıkıyorum sabah akşam hiç sekmiyor ama bu ürünler sivilceye iyi gelmez ki
çevresi olmayan arkadaşım:) benim de yok burda çevrem... ama ilk kayıt olduğumda şöyle yapıyordum: çantamda hep fazladan katalog, o ayın indirimdeki ürünlerinin numuneleri bulunuyordu bide kuaföre mağaza gibi yerlere gittiğimde mutlaka bi şekilde avon makyaj saç muhabbeti yapıyodum apartmandaki komşularla merhabalaşıp çaya davet edebilirsin ya da güne girebilirsin okuoyrsan okul çevresi çok iyi eğer çevrede bir avoncu daha varsa herkesin kısmeti başka sana müşteri bulan veya senden ürün alanlara minik hediyeler verebilir ya da indirim yapabilirsin senden ürün aldıklarında içine bi numune bi de katalog koymalısın. istersen apartmandaki kapılara ya da posta kutularına avon katalogu bırakabilirsin.