AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

serelim çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen ve bir an önce iyileş:16:
kızlar bu ay 2 adet bond gırıl parfüm sipariş etmiştim 1ri müşterinin 1ri kızımın müşteri gelip demesinmi?bu parfümün kokusu deyişmiş diye bende inamayıp hiç olurmu öyle şey sana öyle gelmiştir dedim bu sefer kızımda aynı şeyi söyleyince baktım gerçektende farklı kokuyor şimdi ben müşteriye evet bu parfüm eskisinden faklı kokuyor desem bir daha sipariş vermeye cesaret edemez şahsen ben almam burada geçmiş sayfalarda bir kaç arkadaşta bu konudan bahsetmişti doğruymuş çok şaşırdım inşallah cilt bakım ürünlerindede böyle farklılıklar olmuyordur:19:

arkadaşlar merhaba

bendün gece sipariş verirken k1 kataloğu sipariş edeceğime, k 14 sipariş ettim yanlışlıkla. hemde 10 tane :14:

henüz faturalanmamış, bunu hemen düzeltmem lazım ne yapabilirim?

arkadaşlar merhaba

bendün gece sipariş verirken k1 kataloğu sipariş edeceğime, k 14 sipariş ettim yanlışlıkla. hemde 10 tane :14:

canım önce avonu ara iptal edebilirmiyim diye sor ekranda faturalanmamış görünüyor ama arayınca faturalandığını söylüyolar eğer iptal olmassa siparişlerin gelince kargocu ordayken hemen iade et bi sonraki siparişin varsa onunla k1 i sipariş edersin

kızlar bide mesela bu ay cem in 2li tava setini kazandım diyelim.k14ten iadelerim var.iadelerim düşünce k1 in fiyatı 270 den asağı olursa tava yı geri iade etme falan olmaz değilmi.sadece k1 den iade yaparsam 270 ın altına düşersem tavayı iade etmem gerek dimi:5:
faturalandırıyolar cnm dikkat et ben katalog siparişini katmamaışm snrm dikkat etmemişim limitin altına düşmüş kaç ay sonra gönderdiler faturayı ödedim geri de vermedim snra mail attım hatta burasya yazmıştım ona göre dikkat edin kızlar
benim iadelerim hep 2günde düşerdi son zamalarda avon sorunmu çıkarmak istiyor ne anlamadım illaki müşteri hizmetlerini aricam öyle düşecek ayın 7sinde verdiğim iadem hala piyasada yok birde iadeyi en son fauradan düşürmeye başladılar yani parayı ödemek zorunda kalalım diye cnm sen ne zaman göndermiştin iadeni?

bn de iade verdm bu ay sipariş çok olnca iade de doğal olrk çoğalıyo hala düşmemiş gerçi dha 2. gün.bn yine buraya yazmıştım iadleer düşmüş ama borcum olan faturadan hala düşemiş diye böyle bşy varmı diye son fatura derken hangi faturadan ben geçen ay yapmşım 16sında iadeyi aradan bi ay geçti ve birsürü sipariş girdim arada nolucak şmdi nasıl anlıcam düştüğünü anneme ekstresi glyodu orada yazması grekiyo snrm kredi kartıyla yaptığmz için.

en son hangi takıda kızlar bana 2.geldi hiç hoş değil satsam 5liraya filan bari :)

kızlarr avondan yanlış tıklamadan dolayı iki tane aynı paketi sipariş etmişim ve faturalanıp yola çıkmıştı bir paketi almadan iade ettim diğerini aldım ama borçttan hala düşülmemiş ben o paketi almadım parasını ödeyecekmiyim yaniii faturam 150 yazıyor ikiside 75 tllik gelmeyen ürünlerle birlikte ben şimdi elimdeki faturada yazan 75imi ödeyeceğim.Çok kafam karıştıı neden halaa borç gözüküyor anlamış değilim üstünden 10 gün geçti nerdeyse...

kızlarr avondan yanlış tıklamadan dolayı iki tane aynı paketi sipariş etmişim ve faturalanıp yola çıkmıştı bir paketi almadan iade ettim diğerini aldım ama borçttan hala düşülmemiş ben o paketi almadım parasını ödeyecekmiyim yaniii faturam 150 yazıyor ikiside 75 tllik gelmeyen ürünlerle birlikte ben şimdi elimdeki faturada yazan 75imi ödeyeceğim.Çok kafam karıştıı neden halaa borç gözüküyor anlamış değilim üstünden 10 gün geçti nerdeyse...
iletişimden mesaj yazın benimde öyle olmuştu iaede sitemi değişmiş.75liraya kargo ödiyceksiniz birde işte kötü olmuş oda

ben mesaj attım attığım gün faturaya yansıdı

iletişimden mesaj yazın benimde öyle olmuştu iaede sitemi değişmiş.75liraya kargo ödiyceksiniz birde işte kötü olmuş oda

ben mesaj attım attığım gün faturaya yansıdı

canım çok ama çok teşekkür ederimmmmm ben dediğini hemen bir deneyim çok sağolll gerçektennn.Keşkee iade sistemini değiştireceklerinee sipariş verdiğimiz siteyi yenileseler o kadar saçma bir sipariş sitesi varkii karıştırmamak elde değil vee bölge satış sorumlularının bizlerin adına sipariş verme konusuda cabasııı ...Neyse hayırlısı artık....:38::38::38:

arkadaşlar merhaba

selam canım özelden mesaj yolladım ama bakmadın sanırım.kpss kitaplarını vermek istediğini
söylemişsin forumda.ben almak isterim telefonumuda yazdım mesaj kutuna bakarsan memnun olurum.
çağrı atsanda ararım.
teşekkürler şimdiden.alakasız bir yer oldu ama en son buraya girmişsin:1::1:

avon 500 tl lik siparişe şimdide battaniye veriyo daha önce verdiğinin aynısı 2 de havlu var yanında ben geçen sefer kazanmıştım güzel bi battaniye bence

canım önce avonu ara iptal edebilirmiyim diye sor ekranda faturalanmamış görünüyor ama arayınca faturalandığını söylüyolar eğer iptal olmassa siparişlerin gelince kargocu ordayken hemen iade et bi sonraki siparişin varsa onunla k1 i sipariş edersin

tşkler arkadaşım bugün aradım müşteri hizmetleri ile görüştüm. tamam o siparişleri iptal edelim zaten faturalanmamış dediler. saat 12 gibi aramıştım öğlen. ama bu saat oldu hala avonun sitesinde siparişlerim faturalanmamış olarak gözüküyor. off nasıl yaptım ya böyle hatayı. cumartesi pazar müşteri hizmetleri kapalı. pazartesiyi beklesem aramak için ne yapsam ?

avon güzel olan ürünleri belli bi satış limitine ulaşılamadı diye kaldırıyo malesef nedeni bu satış limitine ulaşmaması canım
bazende maddesi tükendi diyorlar ne dedikleri belli deyil yani çok satılanlar ve az satılanlar hepside kalkabiliyor anlamış deyilim bence yurt dışından geldiği için başka problemlerden dolayı kalkıyordur.
benim iadem bugün 9. gündü bugün düşmüş son ödeme tarihine kadar bekle düşmezse yatırırsın avon bu ay iadeleri geciktirdi ne zaman başka sitelerde hediye dağıtsa yoğunluktan dolayı böyle oluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün cuma bu akşam sipariş listesi girsem mesela yarın kargoya verilirmi ?

beni üye yapan kişi bana bugün sipariş ver yarın kargon elinde, en geç ertesi gün dedi. ama burda okuduklarıma göre bir hayli gecikiyormuş :(

arkadaşlar bugün cuma bu akşam sipariş listesi girsem mesela yarın kargoya verilirmi ?

beni üye yapan kişi bana bugün sipariş ver yarın kargon elinde, en geç ertesi gün dedi. ama burda okuduklarıma göre bir hayli gecikiyormuş :(

duruma göre değişiyor arkadaşım. mesela ben sipariş veriyorum akşamları 9-10 gibi. ertesi gün faturalanıyor bir ertesi gün de şubeye geliyor. geçen perşembe sipariş verdim pazartesi gelir diye düşünmüştüm ama telefonuma mesaj gelmeden cumartesi akşamı çat diye kargo geldi :)

sağol arkadaşım, peki kredi onayı bekliyor diyor benim sipariş durumumda. üstelik bugün arayıp müşteri hizmetleri ile görüştüm . iptal ettirmek istediğimi söyledim, faturalanmadı iptal ediyorum dedi telefondaki bayan. ama şuan hala avonun sitesinde siparişlerim bölümünde kredi onayı bekliyor diye gözüküyor. bu onayı ben nasıl vercem sitede yerini bulamadım. onay vermicem aslında ama bunu meraktan sordum. bu benim ilk siparişim ve ben siparişimde k1 katoluğu yerine k14 katoluğu sipariş etmişim. bu yüzden iptal ettirdim ama sitede hala dediğim durumda gözüküyor. ben anlamadım işler çok yavaş mı ilerliyor sitede. şimdi tekrar sipariş listemi girsem , bu sefer ikisi birden gelirse ben ne yaparım walla işin içinden çıkamam :(

geçmiş olsun canım benim kıyamam kaç gündür fazla girmiyosun zaten eksikliğin belli oluyo hemen. özletme kendini sende iyi bak kendine :54::54::16:

teşekkür ederim canım evet giremedim aman sizlerde dikkat edin o kadar grip aşısı vurulduğum halde hep grip oluyorum çok dikkat etmek gerekiyor :16: ama şimdi biraz daha iyiyim tatlım iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim güzelim :16::16::54:

Son düzenleme:
Back
X