16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.
**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.
Ya biri cevap versin ALLAH aşkına. Ne zaman buraya bişey sorsam cevap alamıyorum yaa!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.
**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.
16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.
**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.
avon sayfasında 6ya kadar siparişlerin alınabileceği söyleniyo ordan bakarsan görebilirsin canım. burda herkes her türlü soruya cvp veriyo cvp verilmediğinde bu bilinmediği anlamına vs geliyo.ki bilmediğimiz zaman bile söylüyoruz yani. sms le sipariş verenler herhangi bi sorun yaşamıyosanırım. geçenki sayfalarda da yazıyo bu. şahsen ben vermediğim için daha önce smsle tam olarak bilemicem.
Çok çok saol canım..
Benim merak ettiğim şey sms le sipariş verirken stok durumu nasıl oluyor. Yani normal netten sipariş verir gibi. Yada bi dezavantajı varmı? Yada avantajı?
rica ederim canım. dediğim gibi daha önceden hiç denemedim smslestok durumu yazmaz heralde ama yolladığın an sayılır yani siparişin netten sipariş vermiş gibi oluyorsun avantaj dezavantajları hakkında bilgim yok
Çok saol tatlım..
Sms ile sipariş veren yada bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim![]()
arkadaşlar birşey sormak istiyordum mesela benim iade ürünlerim var ve bu ay siparişte vermiycem nasıl iade edebilirim yani kargoyla iade ederken ne kadar öderim belli sabit bi ücreti varmı yoksa ağırlığına göremi öderim böyle iade yapmış olan yada bilgisi olan varmı ?
cnm ben bi kere denedim sms siparişini dışarda olduğum bilg başına geçemediğim bi gün sms ile sipariş verdim mesaja yazıp kaydettim telefonuma sonra da hemen gönderdim bi sorun yaşamadım ben, normal sipariş gibi geldi eksik de yoktu ama bu duruma göre değişir sanırımÇok saol tatlım..
Sms ile sipariş veren yada bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim![]()
cnm tam anlayamadım amaarkadaşlar şu iade sistemini bana biriniz anlatsanız ne iyi olur mesela 400 lük sipariş verdim 100 liralık gelmeyen ürün var fatura 300 lük geldi hediyeyide 350ye aldım iade verirken hediye faturalanmasın diye hangi fiyatı baz alcam 400 ümü 300 ümü
iadeler 3 kampanya içinde yapılabilir eğer önümüzdeki ayki siparişinde de iade süresi geçmiyorsa sorun yok o zaman iade et ama geçiyorsa bu ay sipariş ver önümüzdeki ay da onları iade edersin çareler tükenmez:))arkadaşlar birşey sormak istiyordum mesela benim iade ürünlerim var ve bu ay siparişte vermiycem nasıl iade edebilirim yani kargoyla iade ederken ne kadar öderim belli sabit bi ücreti varmı yoksa ağırlığına göremi öderim böyle iade yapmış olan yada bilgisi olan varmı ?
evet cnm ben kutu daha sağlam diye öyle yapıyorumavon poşetleri olabilir canım![]()
evetttttttttt:)))bende bss yi şikayet etmiştim bana katalog kayıt formu vermıyo vs.. die sora bana msj geldi toplantıya falan çağardı ama bu seferde ben gitmedim![]()
sorun olmadı cnm daha pratik dışarda olsan da sipariş verebilirsin16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.
18 diye açıklandı
**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.
cnm sinirlenme bilenler cvp veriyordur bilmeyenler nasıl cvp yazsın:)Ya biri cevap versin ALLAH aşkına. Ne zaman buraya bişey sorsam cevap alamıyorum yaa!![]()
dezavantajı varmı ,internette hani fırsat köşesi oluyo onları göremiyosun işte
Çok çok saol canım..
Benim merak ettiğim şey sms le sipariş verirken stok durumu nasıl oluyor. Yani normal netten sipariş verir gibi. Yada bi dezavantajı varmı? Yada avantajı?
işte sipariş vermicem için kargoyla göndermeyi düşünüyorum belkide diğer katalogdada sipariş veremeyebilirim elimde kalıpta zamanı geçsin istemiyorum ama ne kadar gönderebilirimki merak ettim
k1 indirim broşüründe 3lüfar paleti varya 3 lirayao nasıl kızlar kullanan varmı fazla alıp sonradan satabilirmiyim acaba ben saat 18,00 de sipariş vercem hemen hem k 2 yide isticem ilk bana gelirse yüklerim
benm bildiğim 8,5 tl cnm....
ama ben olsam sipariş verirdim gelen kargoyu da bu iade edeceklerimi de beraber kargocuya geri, verirdim:)))
yani gelen koliyi aıp hemen fautrada hepsini işaretleyip içine koyup bantla geri gönder kargocu kağıtları imzalayana kadar yaparsın :) böylece hem fatura ödemezsin hem de iaden hallolur nası fikir:))))