AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar indirim broşurundaki piton yılan desenli güneş gözlüğünden daha önce alan varmı eğer varsa nasıl gözlük çercevesi çokmu büyük acaba daha önce burada büyük olduğu şeklinde yorumlar okumuştum:26:

arkadaşlar şu iade sistemini bana biriniz anlatsanız ne iyi olur mesela 400 lük sipariş verdim 100 liralık gelmeyen ürün var fatura 300 lük geldi hediyeyide 350ye aldım iade verirken hediye faturalanmasın diye hangi fiyatı baz alcam 400 ümü 300 ümü

gönderilemeyen ürünler avonun sorunu canım sana gelmiş olarak varsayıp 400ü baz alcaksın böyle olmalı yanılmıyosam yanlışım varsa düzeltsin bilenler

arkadaşlar birşey sormak istiyordum mesela benim iade ürünlerim var ve bu ay siparişte vermiycem nasıl iade edebilirim yani kargoyla iade ederken ne kadar öderim belli sabit bi ücreti varmı yoksa ağırlığına göremi öderim böyle iade yapmış olan yada bilgisi olan varmı ?

sipariş vermiceksen bi sonraki ayı bekle canım 3 kampanya hakkın var diğer kampanyayla yollarsın. ama illa göndercem diyosan yurtiçi kargoyla indirimli yollayabilirsin ağırlığa göre fiyat canım

bende şimdi verdim siparişi sorunsuz bi şekilde 1 ürün kalmamış 3 liralık far paleti yakalayamadım 6 tanede sipariş vardı neyse nasıl bitiyo yarım saatte ben bilmiyorum gelsin bakalım k 2 nasılmış görelim:)

kızlar indirim broşürünü kaybettim evde bulamıyorum hangi renk ruj şeftali rengiydi

şeftali rengini koymamışlardı canım glazevear rujlardan. kayısı rengi gibi vardı peach.bide pembemsi vardı coral blis. tam şeftali sunsetti ama yok broşürde. peachı yaz sen o daha yakın

şeftali rengini koymamışlardı canım glazevear rujlardan. kayısı rengi gibi vardı peach.bide pembemsi vardı coral blis. tam şeftali sunsetti ama yok broşürde. peachı yaz sen o daha yakın

bu arada buldum canım koltuğun altına girmiş indirim broşürü nasıl girdi hangi ara yürüdüde orda kaldı hiç haberim yok :1:

ay canım sağol peach şeftali'de tabi ruj şeftalimi :1:

evet canım işte ondan kayısı yazdım ya:) adı gibi şeftali değil yani malesef. açık bi renk kayısıya daha yakın :1: coral bliss de güzel googleden araştırmıştım bi bolgda gördüm. iki renk de hoş duruyo ten rengi gibi peach

evet canım işte ondan kayısı yazdım ya:) adı gibi şeftali değil yani malesef. açık bi renk kayısıya daha yakın :1: coral bliss de güzel googleden araştırmıştım bi bolgda gördüm. iki renk de hoş duruyo ten rengi gibi peach

çokmu açık rengi canım peach'in sürdüğümüzde belli olsun da :1:

Back
X