AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar indirim broşüründen olan siparişlerim eklendi ve siparişimi tamamladım.Faturalanınca gelmeme ihtimali var mı? Yani siparişime eklemiş olmam stokta olduğu ve yakaladığım anlamına mı geliyor?

kızlar indirim broşurundaki piton yılan desenli güneş gözlüğünden daha önce alan varmı eğer varsa nasıl gözlük çercevesi çokmu büyük acaba daha önce burada büyük olduğu şeklinde yorumlar okumuştum:26:

hediye gelmişti bir ara

gülmekten öldü herkes

erkek gözlüğü gibiydi hiç beğenilmedi

Kızlar indirim broşüründen olan siparişlerim eklendi ve siparişimi tamamladım.Faturalanınca gelmeme ihtimali var mı? Yani siparişime eklemiş olmam stokta olduğu ve yakaladığım anlamına mı geliyor?

eğer yanında stokta yok yazısı görmediysen evet hepsinin geleceği anlamına geliyo canım

cnm ben bi kere denedim sms siparişini dışarda olduğum bilg başına geçemediğim bi gün sms ile sipariş verdim mesaja yazıp kaydettim telefonuma sonra da hemen gönderdim bi sorun yaşamadım ben, normal sipariş gibi geldi eksik de yoktu ama bu duruma göre değişir sanırım

sorun olmadı cnm daha pratik dışarda olsan da sipariş verebilirsin

dezavantajı varmı ,internette hani fırsat köşesi oluyo onları göremiyosun işte

Canım peki sms ile sipariş verdiğinde internette sipariş takibi bölümünde görülmesi gerekmiyormu?

kızlar bir şey soracağım acil...

şimdi benim siparişim temsilci fiyatyla 271 lira oldu. hani 270 ve üzerine tava seti hediyesi var ya, diyelim ki gönderilmeyen bi ürünüm oldu faturalanınca, 265e düştü, tava seti yine de gelir mi yoksa gelmez mi?

kızlar bir şey soracağım acil...

şimdi benim siparişim temsilci fiyatyla 271 lira oldu. hani 270 ve üzerine tava seti hediyesi var ya, diyelim ki gönderilmeyen bi ürünüm oldu faturalanınca, 265e düştü, tava seti yine de gelir mi yoksa gelmez mi?

eğer ürün stokta yoksa gelmez canım tavan

Sms ile sipariş verildiğinde avonun sitesinde sipariş takibi bölümünde gözüküyormuu verdiğimiz sipariş ??

Son düzenleme:
hımm, peki siparişe eklerken hiç stokta yok uyarısı vermedi ama bazen katalogtaki ürünlerde de gönderilmeyen ürün olabiliyor ya onu biz ancak faturalnınca öğreniyoruz, o zaman da gelmez mi :( ama ben nerden bileceğim ki yaaa :(

gözükmesi lazım canım hiç sms ile sipariş vermedim :50:

Kafayı yicem canım yaa. 2 sayfalık sipariş yolladım. Kontör yetmedi ilk sayfayı yolladı 2. sayfayı yollamadı gibi birşey oldu. Geri msj gelmedi hiçbir şeklde. Avonun sitesine girdim ordada sipariş takibi yernde yok. Bilen biri söylesn artk ya :43:

Son düzenleme:
kızlar şimdi siparişimi gircem indirim broşöründeki sparking link oval saati kendime almayı düşünüyorum alıpta görenler varmı nasıl

Back
X