AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ya az önce sipariş girdim sonra bir arkadaş aradı yeni bişiler istedi..

siparişimi nasıl iptal edicem :(

böyle bir şansım var mı tekrar girerdim

kızlar merhaba :)
ben bugün avonda satış temsilcisi oldum. Adana'da yaşıyorum ve çok fazla çevrem yok.)) ege ünv okuyordum bu sene okulumu dondurdum tekrar hazırlanıyorum etüt merkezine gidiyorum ordada çok fazla insanla karşılaşamıyorum. Fazla satış yapabilmem için fikir verebilecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim :16:
cnm kuaför gibi yerlere gidince mutlaka avondan bahset
komşuların kapısına katalog bırak
komşularınla tanış hatta gün bile yapabilirsin
hiç beklemediğin kişiler sana müşteri bulabilir
annene söyle nlar da yardımcı oluyorlar çok
aramıza hoşgeldin:)
peki bu şekilde sorun olmazmı gelenlerle beraber çok iadem olmuş olucak kabul ederlermi ?
olmaz cnm böyle yapanlar var senin iaden ne ki 500tl lik iade yapanlar var

Canım peki sms ile sipariş verdiğinde internette sipariş takibi bölümünde görülmesi gerekmiyormu?
görünüyor vcnm daha faturalanmamıştır malum hem cuma hem yılbaşı arefesi geç gelir bu siparişler
telaşlanma sorun olmaz eğer mesajında yanlışlık varsa olmadı diye cvp msj geliyo sen de bi daha atıyorsun
kızlar şimdi siparişimi gircem indirim broşöründeki sparking link oval saati kendime almayı düşünüyorum alıpta görenler varmı nasıl

güzrl cnm ben gördüm biraz şıkır şıkır ama hoş

kızlar bir şey soracağım acil...

şimdi benim siparişim temsilci fiyatyla 271 lira oldu. hani 270 ve üzerine tava seti hediyesi var ya, diyelim ki gönderilmeyen bi ürünüm oldu faturalanınca, 265e düştü, tava seti yine de gelir mi yoksa gelmez mi?

canım eğer stokta yok diye uyarı vermediyse bu senin problemin olmaktan çıkıyo eğer sen limiti geçtiysen gelicek hediyen meraklanma kaç kişinin başına geldi hediyeleri de gönderdiler

eğer ürün stokta yoksa gelmez canım tavan

canım ama gelmesi lazım niye çünkü o limiti geçmiş bi kere. stokta olmaması onun sorunu olmuyo ha uyarı veriyosa orda stokta yoktur diye o ayrı gelmez o zaman ama uyarı falan vermediyse ve limiti geçtiyse hediyesi de geliyo canım

indirim broşüründeki ürünler bazen yokken var görünüyor canım o yüzden gelmeme ihtimalide var

bak bunu bilmiyodum işte hiç başıma gelmedi:31::50: var görünenler hep geldi çünkü canım bana. ama diğer arkadaş için bu söz konusu olmaz bence çünkü insanlar limiti geçmek için uğraşıyo gönderilmeyen ürünler avona ait bi sorumluluk

kızlar indirim broşüründeki mineral içeren fondetenen ivory mi alayım yoksa fırsat köşesinden nude tonunu mu alayım diğer kataloglara baktım nude ıvoryden sonra geliyo ardından da cream geliyo. ben açık tenliyim ama ivory de çok açık sanki nude.la arasında çok fark var mıdır????

Canım peki sms ile sipariş verdiğinde internette sipariş takibi bölümünde görülmesi gerekmiyormu?

Kafayı yicem canım yaa. 2 sayfalık sipariş yolladım. Kontör yetmedi ilk sayfayı yolladı 2. sayfayı yollamadı gibi birşey oldu. Geri msj gelmedi hiçbir şeklde. Avonun sitesine girdim ordada sipariş takibi yernde yok. Bilen biri söylesn artk ya :43:

cnm telefondan verdiğin sipariş ilk dakikalarda mesajınız ve siparişiniz alınmıştır diye mesaj geliyor ve internetten baktığında sayfandan görünüyor sen okuduğuma göre gönderememişsin olmamış cnm bir keresinde bende tam 5 kez mesaj gönderdim öyle kabul etti mesajı yollayınca telefonun başında öyle bekliyorsun acaba mesajım gittimi diye çünkü mesajın alınınca sana siparişin alındığına dair mesaj gönderiliyor ha birde bu yolla sipariş girdiğinde fırsatları göremiyorsun cnm stokta kalmayan ürünler bu yolla sipariş girdiğindede geçerli aslında siparişi internetten vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum tabii zor durumda kalmadığımız sürece:6:

Son düzenleme:
kızlar indirim broşüründeki mineral içeren fondetenen ivory mi alayım yoksa fırsat köşesinden nude tonunu mu alayım diğer kataloglara baktım nude ıvoryden sonra geliyo ardından da cream geliyo. ben açık tenliyim ama ivory de çok açık sanki nude.la arasında çok fark var mıdır????

ıvory açık pembe alt tonlu tenlilere daha uygun nude ise sarı alt tonlu açık tenlilere uygun ben o fondotende nude kullanıyorum ve rengine bayılıyorum tam rengimi buldum (bu arada en açık renk ıvory oluyor cnm):16:

Son düzenleme:
ıvory açık pembe alt tonlu tenlilere daha uygun nude ise sarı alt tonlu açık tenlilere uygun ben o fondotende nude kullanıyorum ve rengine bayılıyorum tam rengimi buldum (bu arada en açık ren ıvory oluyor cnm):16:

çok fondeten kullanan biri değilim ben canım kenarda bulunsun diye alayım dedim mineral içeren fondetenler daha iyi diye duydum deniyim dedim ama kararsız kaldım:44: bende açık tenliyim nude daha mı iyi olur ki? kalıp gibi dursun istemiyorum doğal olsun yokmuş gibi görünsün. öyle pembe tenli biri değilim :) heralde nude daha iyi

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bayadır girmiyorum nasılsınız.bende saat ilk dakikalarda 122tl lik siparişimi verdim.k2 eline ilk ulasan katalogu yüklesin bana gelirsede ben yüklerim:16:

18.00 de siparişleri girdim kendimin toplam 604 liralık vardı siparişim
üyem yani arkadaşımın siparişindede kendi siparişimden birazdaha ekledim oda aldı tavayı
diğer temsilcimin siparişlerinide girdim
öldüm ama tam kendimle beraber 3 kişi başım duman oldu neseki stok sorunu yaşamadım hepsi geliyor gözüküyorrr

Son düzenleme:
canım ama gelmesi lazım niye çünkü o limiti geçmiş bi kere. stokta olmaması onun sorunu olmuyo ha uyarı veriyosa orda stokta yoktur diye o ayrı gelmez o zaman ama uyarı falan vermediyse ve limiti geçtiyse hediyesi de geliyo canım

hayır canım benim başıma çok geldi indirim broşüründen göndermiştim siparişimde kabul etti ama faturada ürünümüz stokta kalmadığı için gönderilememiştir üzgünüz diye bir yazı yıllardır avoncuyum ve böyle olduğunu biliyorum umarım arkadaşın ürünleri eksiksiz gelir

Goz paletını kacırmısım ya 4 tane verdı ustelık sıparıs ondan ınsallah lımıtım cok asagıya dusmez ozellıkle 183 tl lık gırmıstım.sanırım tavalarım gelmıycek gıbıme gelıyor :(

Yaa kızlar benim k14'ten siparişlerim vardı fakat gecikmiş borcum yüzünden işleme alınmıyodu kampanya bittiğinde iptal olur diye düşündüm ama hala duruyo ben borcumu ödediğimde 514 siparişleri gelcekmi şimdi bana yaaaa :(

14 23.12.2011 6699455 70.39 TL Sipariş İnternet Kredi Kontrol - Geciken Borç 0 - 0.00 TL 70.39 TL

aynen bu şekil duruoo yardım edn lütfenn

Back
X