AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben little red dress ve fuschia fever ruj sipariş ettim kendim için diğerleri müşterilerin nasıl kullanan var mı
cnm ben o ruju aldım beğeniyorum ama her günlük kullanılmaz tabii ama güzel
little black dress hoş bir parfüm kalıcı da bence kışa da uygun güle güle kullan cnm
Yaa kızlar benim k14'ten siparişlerim vardı fakat gecikmiş borcum yüzünden işleme alınmıyodu kampanya bittiğinde iptal olur diye düşündüm ama hala duruyo ben borcumu ödediğimde 514 siparişleri gelcekmi şimdi bana yaaaa :(

14 23.12.2011 6699455 70.39 TL Sipariş İnternet Kredi Kontrol - Geciken Borç 0 - 0.00 TL 70.39 TL

aynen bu şekil duruoo yardım edn lütfenn
cnm ben tam anlayamadım ama borcun varsa siparişin onaylanmaz anca ödedikten sonra siparişin onaylanıp yola çıkar gecikmiş borcun mutlaka ödenmesi lazım ama zamanı geçmediyse fark etmez

sipaRİŞİ ancak sen iptal edebilirsin cnm avonu arayıp.

cnm ben o ruju aldım beğeniyorum ama her günlük kullanılmaz tabii ama güzel
little black dress hoş bir parfüm kalıcı da bence kışa da uygun güle güle kullan cnm

cnm ben tam anlayamadım ama borcun varsa siparişin onaylanmaz anca ödedikten sonra siparişin onaylanıp yola çıkar gecikmiş borcun mutlaka ödenmesi lazım ama zamanı geçmediyse fark etmez

sipaRİŞİ ancak sen iptal edebilirsin cnm avonu arayıp.

peki tam olarak hangi numarayı arayıp iptal edebilirim bi numara var onu aradıgımda sürekli telesekreter çıkıyo şuna basın buna basın

cnm telefondan verdiğin sipariş ilk dakikalarda mesajınız ve siparişiniz alınmıştır diye mesaj geliyor ve internetten baktığında sayfandan görünüyor sen okuduğuma göre gönderememişsin olmamış cnm bir keresinde bende tam 5 kez mesaj gönderdim öyle kabul etti mesajı yollayınca telefonun başında öyle bekliyorsun acaba mesajım gittimi diye çünkü mesajın alınınca sana siparişin alındığına dair mesaj gönderiliyor ha birde bu yolla sipariş girdiğinde fırsatları göremiyorsun cnm stokta kalmayan ürünler bu yolla sipariş girdiğindede geçerli aslında siparişi internetten vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum tabii zor durumda kalmadığımız sürece:6:

Canım yaaa cok cok coook saol. Anlaşılan gönderememişim :1: Ohhh içim rahatladın. :24:

AVON-ON-DUTY-SPORT-SPREY-DEODORANT-150ML-YENI__49402690_0.jpg

Kızlar bu deodorantlar pudralımı? Bi bilgisi olan varmı?

selam kızlar

dün kargodan mesaj geldi.avon kargonuz var diye.sizlerede geldimi?ne var içinde?

bu avon günahını göndermez katologmu gönderdilerki:44: kargo gelen varmı benim gibi

ben little red dress ve fuschia fever ruj sipariş ettim kendim için diğerleri müşterilerin nasıl kullanan var mı

canım ben fuschia fever kullandım çok güzel beyaz tenliysen gerçekten çok yakışır çok memnun kalmıştım ben:) red dress i kullanmadım ama müşterilerim memnundu

:)) pekı cnm 44tl den daha dustugu oluyomuydu ?

canım ben o parfümü geçen sene ilk çıktığında çok uyguna almıştım paket halindeydi kremi duş jeli ve parfüm içinde 50 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam kullanmaya kıyamıyorum dehşet bir parfüm yürüdüğünde arkandan iz bırakıyor sende bilirsin çok etkileyici bir parfüm :1: yüzde 50'ye inmişmiydi hatırlamıyorum ama inseydi kesin alırdım canım sanırım inmedi

Son düzenleme:
hayır canım benim başıma çok geldi indirim broşüründen göndermiştim siparişimde kabul etti ama faturada ürünümüz stokta kalmadığı için gönderilememiştir üzgünüz diye bir yazı yıllardır avoncuyum ve böyle olduğunu biliyorum umarım arkadaşın ürünleri eksiksiz gelir

anladım canım :31: aydınlanmış oldum:1:

Slm herkese hatta iyi yıllar :)
k1 kataloğundaki siparişlerim 125 tutarında 25 tl lik alışveriş yapana allık 12,90 olunca 2 tane alırsak neden birinin fiatı daha yüksek çıktı. o katalogdan 2 tane allık 12,90 dan veremiyormuyuz:26:

hohoh :)
kızlar katalogtan 15liraya little dres parfüm istemişti müşterim heheyt fırsatlar köşemde 11lira :) şişesi farklı ama bence bu tombik şişe daha güzel. :)

selam kızlar burada hepimiz birlik olduk yeri geldi birbirimizi koruduk yeri geldi sorularımıza cevap bulmaya çalıştık hep beraber birlik içindeydik umarım yeni yılda'da bu şekilde buradaki dayanışmamız ve gücümüz sürer hepinizin yeni yılını kutlar sağlıklı,mutlu,huzurlu seneler dilerim...2012'de yine her zaman olduğu gibi en büyük kadınlar klübü :16:

Slm herkese hatta iyi yıllar :)
k1 kataloğundaki siparişlerim 125 tutarında 25 tl lik alışveriş yapana allık 12,90 olunca 2 tane alırsak neden birinin fiatı daha yüksek çıktı. o katalogdan 2 tane allık 12,90 dan veremiyormuyuz:26:

Avoncular sorumun cevabını bilen yokmu sipariş vericem:26:

kızlar geçen de açık parfüm aldım kargodan,avon ürünlerinden tabii ki,avonun orijinal kokularından daha kalıcı kaldı valla :)

canım ben o parfümü geçen sene ilk çıktığında çok uyguna almıştım paket halindeydi kremi duş jeli ve parfüm içinde 50 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam kullanmaya kıyamıyorum dehşet bir parfüm yürüdüğünde arkandan iz bırakıyor sende bilirsin çok etkileyici bir parfüm :1: yüzde 50'ye inmişmiydi hatırlamıyorum ama inseydi kesin alırdım canım sanırım inmedi

ewet cnmm çok etkıleyecı we kalıcı bı parfm.. bnde dayanamadm aldm ;)

Back
X