ewet cnmm çok etkıleyecı we kalıcı bı parfm.. bnde dayanamadm aldm![]()
Kızlar hangi parfümden bahsediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnmm çok etkıleyecı we kalıcı bı parfm.. bnde dayanamadm aldm![]()
Kızlar hangi parfümden bahsediyorsunuz?
Avoncular sorumun cevabını bilen yokmu sipariş vericem:26:
Canım soruna cevap vermek isterdim ama malesef üye değilim şubatta üye olucam bilen birileri muhakkak çıkar:)
siparişimi halen veremedim. indirim kataloğundanda siparişim olduğu için halen bekletiyorum. birde iki tane allık yazınca birinin fiatı 29 larda çıkıyor. iki tane yazıncada biri indirimli diğeride geliş fiatından yani yine 20 lerde birşey çıkıyor anlamadım ben bu işi. avoncularada ulaşamıyorum telefondan![]()
Offfff sistemden midir nedir halen aynı şeyler çıkıyor. 2 tane allık siparişi veremiyorum. Kimse yokmu yaaa![]()
kızlar bnm başma bşy geldi dikkatsizliğim acelem yüzünden. iki adet kalemli farı birbirine karıştırmışım kutuları yanyanaydı masada ben de aceleden içine atmışım ama sdce kutunun ismine bakmışım içindeki başka bi kalemmiş onu iade etmek istemiyodum ben ama gitti faturadada iade etmek istediğim şey yazıyo bi de ama ürünü farklı koymuşum kutusu sdce doğru. nolcak şmdi başına böyle bşy gelen var mı napsam ben offf:26: pazrtesi kargoya gitsem olur mu ki iademi cumartesi vermiştim pazrtesi de ancak öğleden snra gidebkrm:S
bu arada mutlu yıllar herkese bu yıl herkese güzellik muttluluk sağlık ve bol kazanç getirsin:81::119::124:
pazartesi sabahtan git bence.ama cumartesi de kargo çalışıyo inş verilmemiştir. pazartesi git bi ürünün hala orda mı bak canım ürün gittikten sonra yapcak bişey yokdiğer kargoda da asıl iade etceğini gönderirsin artık ama istediğin kalemi tekrar getirtemezsin gitti o canım eğer verildiyse kargoya
canım 125lik sipariş verdiysen tam 5 tane girebilirsin o allıktan demek bu. nasıl 2 tane yazınca birinin rakamı yüksek çıkıyo anlayamadım:S olmaması lazım böyle bişey:44:
kızlar bnm başma bşy geldi dikkatsizliğim acelem yüzünden. iki adet kalemli farı birbirine karıştırmışım kutuları yanyanaydı masada ben de aceleden içine atmışım ama sdce kutunun ismine bakmışım içindeki başka bi kalemmiş onu iade etmek istemiyodum ben ama gitti faturadada iade etmek istediğim şey yazıyo bi de ama ürünü farklı koymuşum kutusu sdce doğru. nolcak şmdi başına böyle bşy gelen var mı napsam ben offf:26: pazrtesi kargoya gitsem olur mu ki iademi cumartesi vermiştim pazrtesi de ancak öğleden snra gidebkrm:S
bu arada mutlu yıllar herkese bu yıl herkese güzellik muttluluk sağlık ve bol kazanç getirsin:81::119::124:
yaa sabah 3 kere girdim sipariş için ama 2 tane allık girince fatura tahmini tutar diyorum birisinin fiatı katalog fiatından indirimli yani 20 lerde bişey çıkıyor diğer allıksa 12,90 üzerinden indirimli giriyor. tek allık giriyorum katalog fiatı üzerinden indirim yaparak yani yine dediğim gibi 20 tl civarında fiat görünüyor. isterseniz siz deneyin ben anlamadım bu işten 3 yıldır avondayım ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum..
cuma verdim siparişi yarın keşke gelse ama daha faturalanmadı bile anca salı günü görürüz galiba k 2 yi
top allık kod 32338 - katalog fiatı 39,00
temsilci fiat 29,25
ikinci kez girdiğim top allık kod 32338- katalog fiatı 25,00
temsilci fiat 9,67
siparişimde 125 in üstünde ben nasıl bu fiatla 5 tane allık verebiliyorum. 2 tane verdiğim halde fiat değişiyor. deliricem artık. hadi sipariş verdim yaa o 29,25 olan fiat üzerinden gelirse iade işlemiylemi uğraşıcam ben anlamadım. birde 32338 yazdığım kod faturada 06231 olarak çıkıyor. avon 2012 ye nasıl girdi yaa:18::18: