kızlar avon bana bu kez de kek kalıplarını ödettii:2::2::2: ve indrm broşüründen alırım diyodum beğenmiştim onları indrme girdi ve benden tam fiyatını aldı lanet ettim iademi kabul etmemişler çnkü temsilci hediyesi iadesi kabul edilmyomş lafa bak hem parayı geri vermyolar iadenin hem ediyeyi alıyolar hem de tam fiyatından ödetiyolar iş mi bu sanki çok kazançlı bi işmiş gbi yaptıkları işe bak çok kınadım bu konuda. boyaların iadesi oluyor dimi kızlar bu arada beyazları kapatmıyor boya ssannki tam olarak eşit dağılım yok. ve şu solutions kremlerden 1 tane alıcı çıktı bana 1 tane de kendime almayı düşünüyodum 1 gece 1 gündüz alabilirim. en çok giden hangisi geri kalanını da satmak için alayım diyorum bnm çevremde aslnda karma yağlı ciltli insanlar daha fazla sanki ama şimdiye kdr 2 tane normal-kuru cilt canlandırıcı krem alıcısı oldu kararsız kaldım o saç kurutma makinesini beğendim ve lazımdı da ne dersiniz? bu arada k3 kötü kızlar söyleyeyim indrim broşşüründe de hep aynı şeyler. bir de bu önceden sipariş verdiğimiz yani bi tarih aralığında verdiğimiz öncelkli siparişleri gözüken var mı gözüküyo muydu o tar,hi gelmeden ben vermiştim ama gözükmüyor şu an merak ettim.