AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

her defasında avon kargosu sabırsızlıkla bekleniyo ya :52::52:

Allahtan avon kargocum iyi bir çocuk ben bugün yokum evde dedim bizim bölgede başka adrese teslimat yasak başka adres olsa bile benim o adreste olmam lazım ama benim kargocuya haber veriyoruz hem bizim alt kattaki kuaföre bırakıveriyor saolsun :55::55::55::55:

hemen esoşum ben de onu merakla bekliyorum çok da beğenmiştim bu arada amouru önerdim ama biraz uçuç bi kokusu var sana uygun olan bişi bulunca anında haber vericem aklımdasın

Amour' u çok beğendim. ama şişesi minicikmiş 30 ml i aldığıma deymez diye düşünüyorum. ne dersiniz?

Allahtan avon kargocum iyi bir çocuk ben bugün yokum evde dedim bizim bölgede başka adrese teslimat yasak başka adres olsa bile benim o adreste olmam lazım ama benim kargocuya haber veriyoruz hem bizim alt kattaki kuaföre bırakıveriyor saolsun :55::55::55::55:

amann cocuğun başı yanmasındaa . Geldimi yani kargonnn :52:

Amour' u çok beğendim. ama şişesi minicikmiş 30 ml i aldığıma deymez diye düşünüyorum. ne dersiniz?

kokusu çok hoş ve kalıcı o parfümden kuzenim kullanıyo sabah okula gidiyo akşam bi geliyo hala duruyo oluyo bi gün dedim çantanda mı taşıyosun yok yani o koku akşama kadar kalmış oluyoo :46::46:

outspoken fresh >>> hoş bir kokusu var bence hafif beğendim:21::21::21:

far away bella >>>> çok hoş normal far awaya göre çok çok güzel :21::21:

Back
X