- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormmhadi gel artık kargom geeeeeelllll sakın yarına kalma :18:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormmhadi gel artık kargom geeeeeelllll sakın yarına kalma :18:
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormm![]()
benim bugün gelicek akşam yorum yaparım canım
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormm![]()
benimkiii sende gelllllyarına kalmaa
![]()
hadi gel artık kargom geeeeeelllll sakın yarına kalma :18:
her defasında avon kargosu sabırsızlıkla bekleniyo ya![]()
Ne gelen var ne gidenmesajda yok
evde yokken gelir diye panik yapıyorum 2 gündür
![]()
sorun şu ki ben istanbuldayımcanım senin gönderin daha yeni çıkmıştır istanbul'dan gelir üzülme :26::26:
hemen esoşum ben de onu merakla bekliyorum çok da beğenmiştim bu arada amouru önerdim ama biraz uçuç bi kokusu var sana uygun olan bişi bulunca anında haber vericem aklımdasın
Allahtan avon kargocum iyi bir çocuk ben bugün yokum evde dedim bizim bölgede başka adrese teslimat yasak başka adres olsa bile benim o adreste olmam lazım ama benim kargocuya haber veriyoruz hem bizim alt kattaki kuaföre bırakıveriyor saolsun![]()
Amour' u çok beğendim. ama şişesi minicikmiş 30 ml i aldığıma deymez diye düşünüyorum. ne dersiniz?
sorun şu ki ben istanbuldayımve kargo dün 22 de çıkmış gözüküyo
![]()
amann cocuğun başı yanmasındaa . Geldimi yani kargonnn![]()
benimki gelmediibüyük ihtimal yarın gelcek. bende yokum kimliğimi bıraksam babam alsa verirlermi
![]()
outspoken fresh >>> hoş bir kokusu var bence hafif beğendim
far away bella >>>> çok hoş normal far awaya göre çok çok güzel![]()
kalıcı mıdır acaba ? :44: bide yaz için uygun mu sencee kzz![]()
bana uygun gibi geldi hatta bella ile biraz benzettim kokularını birbirlerine canım ben![]()
30 liraya o parfüm değer mi dersinn :44::44::44: