- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
çok teşekkür ederim cevabın içinpeki neleri beğenirsin avondan, ona göre bana hitab eder mi diye karar vereyim
![]()
Ben erkek parfumlerınde daha çok odunsu kokuları begenıyorum.
Pardon bunca smiley mesajının arasında size cevap verilip verilmediğini göremedim ama birisi adres falan vermiş..bunlara hiç gerek yok. Fatura tarihinden itibaren 40 gün iade süreniz var. Bu süre içinde mutlaka bir siparişiniz daha olur sanırsam. Kargocu kapıya geldiğinde iade poşetinizi eline tutuşturun, onlar gerisini hallediyorlar, alışıklar zaten. Poşete ne koyucam derseniz, bir avon poşetine iadelerinizi koyun, size zımbalı halde gelen kağıtların arasından iki kopyalı faturayı bulup bir kopyasını makas işaretli yerden ayırın, iade edeceğiniz ürünleri işaretleyip kaçar adet iade edeceğinizi yanındaki kutucuğa yazın, fiyat tutarını yazın, sebep kodu sütunu için de en altta yazan sebep kodlarından birini seçip yazın, en altta iade edenin imzası bölümünü imzalayın, bu fatura kopyasını da poşete koyun, hepsi bu kadar..
dediğim gibi cevabınıza ulaştınız belki ama o zaman da bilmeyenlerin işine yaramış olur..
çok teşekkur ederım bılgınz için :)