bu allığı alıp kullanan var mı? memnun musunuz arkadaşlar ? bu konuda başlıkta açtım ama cevap gelmedi en azından satış temsilcileri bu ürünü sattılarsa anlatabilirler mi? alıcam ama cesaret edemiyorum ya kötü çıkarsa diye.
jel şeklinde ama şeffaf değil, aynı zamanda kremsi yapısı var. tüpü sıkınca çıkıyor içinden. hem hafif parlaklık veriyor hem de çok güzel yumuşatıyor. ben çok beğendim. tavsiye ederim. fiyatı da çok uygundu.
ben katalog ürünlerine çok karşıyım... çünkü denemeden görmeden koklamadan olmuyor mesela bir hataya düşüp far göz kalemi ve ruj istemiştim renkler katalogtakilelerden cokkk farklı cıktı... ayrıca beni de kendilerine üye etmeye çalışan katalogcu hanımlardan gına geldi !
ben katalog ürünlerine çok karşıyım... çünkü denemeden görmeden koklamadan olmuyor mesela bir hataya düşüp far göz kalemi ve ruj istemiştim renkler katalogtakilelerden cokkk farklı cıktı... ayrıca beni de kendilerine üye etmeye çalışan katalogcu hanımlardan gına geldi !
Katalogtan seçmek zor hakikaten. Çok dikkatli bakmak lazım. Ben şahsen hem gündüz hem gece bakıyorum.)) Rujlarda sadece 1 kere yanıldım. Ama öyle çokkk farklı da değil di.:)
supershock göz kalemleri avon'un en iyi kalemleridir.
akmaz, bulaşmaz yeniden satışa sunulması şahane oldu birkaç tane alıp stoklamayı düşünüyorum belli olmaz avon yine satıştan kaldırır.
supershock göz kalemleri avon'un en iyi kalemleridir.
akmaz, bulaşmaz yeniden satışa sunulması şahane oldu birkaç tane alıp stoklamayı düşünüyorum belli olmaz avon yine satıştan kaldırır.
avonun dereceli rimeli nasıl kullanan var mı arkadaslar hanı altı mor olan.memnunmusunuz benım kıprıkler baya uzunda kıvırsın ve dolgun gostersın ıstıyorum yogun bi rimelmi
Hayırlı olsun canım benım vallahı sayfaya renk geldı yanı :) gule gule kullan :) rujların ısımlerı ne bu arada ? Incandesse ve lıttle black sanırım o muhtesem kokuyor ben temız kokuları cok severım lıttle bu yuzden kıslık bır koku gıbı gelıyor bana :)