canım evet atiyenin önerdiği bir ruj rengi
adı poppy love ve bildiğin kırmızı ve ben cok beğendim, belirgin ve cok hoş duruyor
bu allığı alıp kullanan var mı? memnun musunuz arkadaşlar ? bu konuda başlıkta açtım ama cevap gelmedi en azından satış temsilcileri bu ürünü sattılarsa anlatabilirler mi? alıcam ama cesaret edemiyorum ya kötü çıkarsa diye.Eki Görüntüle 568242 Eki Görüntüle 568242
Hayırlı olsun canım benım vallahı sayfaya renk geldı yanı :) gule gule kullan :) rujların ısımlerı ne bu arada ? Incandesse ve lıttle black sanırım o muhtesem kokuyor ben temız kokuları cok severım lıttle bu yuzden kıslık bır koku gıbı gelıyor bana :)
Bunu normal allığı sürdükten sonra ışıltı vermek için sürüyosun diye biliyorum canım.Ama gereksiz bence.Allıkların kendi ışıltısı oluyor çünkü.Hem arbian glow unkilerde hem de büyülü toplar da.
parfümü alalı 1,5 ay kadar oldu ama harika şişesi küçük olmasına karşın hergün üstüme boca ettiğim halde daha yarılanmadı.. kokusuna ayrıca bayıldım. kokusu cok insanın üzerinde durmuyor. bittikçe alacağım bir parfüm..
Merhaba kızlar ya yenı katalogda ruj var kampanya da karar veremedım ben ya ten rengıne ıstıorum hangısı oldgunu soylermısınzz kafam karıstı kızlar natural glow var benzettım ama cok kırmızı ıstemıorum esım kullandırmaz :)) Eki Görüntüle 619759 begenirseniz yorumu cevap yazdginzda haberm olur pek alisamadim daha yeniyim :)
canım kesinlikle natural glow tavsiye ederim. tam ten rengi ben çok beğendim. tester almıştım daha önce tüm renklerden. bi dahaki indirimde alıcam bu rengi.
Natural Gloww demistim benzettim alcam da kara veremedim.
peach peck de güzel bir renk. şeftali tonlarında dudak rengine yakın, doğal duruyor.
:)) evet oda guzel druyorrrr simdi daha kafam karisti peach peck mi natural glow mu ?? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?