Ben sanki silik çizgi gördüm canımKızlar selam,
Avox testte yanlış sonuç alan oldu mu? Sat 14 kasımdı. Yumurtlama da 25,26 kasımda oldu. Bu 2 günü değerlendirdik. Reglim genelde düzenli olur. Bir belirtim yok gerçi ama avox ile test yaptım. ilk 5 dkda hafif de olsa bir çizgi belirdi. Sizce hamilelik var mıdır?
Umarım yalancı ya da kuruma çizgisi değildir yaBen sanki silik çizgi gördüm canım
Benimde reglim Pazar günü bugün yaptım test negatif çıktı. Avox kuruma çizgisi vs yapmıyor bence kan verin çıkacaktırKızlar selam,
Avox testte yanlış sonuç alan oldu mu? Sat 14 kasımdı. Yumurtlama da 25,26 kasımda oldu. Bu 2 günü değerlendirdik. Reglim genelde düzenli olur. Bir belirtim yok gerçi ama avox ile test yaptım. ilk 5 dkda hafif de olsa bir çizgi belirdi. Sizce hamilelik var mıdır?
Kaç dakikada çıktı bu aradaUmarım yalancı ya da kuruma çizgisi değildir ya
Regl günü daha gelmedi ama belki sizde de sonradan çıkarBenimde reglim Pazar günü bugün yaptım test negatif çıktı. Avox kuruma çizgisi vs yapmıyor bence kan verin çıkacaktır
5dk içinde hafif siliklik gördüm. Çok emin olamamıştım. Biraz daha bekledikçe daha görünür olduKaç dakikada çıktı bu arada
Hiç hissetmiyorum valla ahahah ama sizinki pozitif diye düşünüyorum bence kan verin rabbim yormasinRegl günü daha gelmedi ama belki sizde de sonradan çıkar
O zaman kesin varrr5dk içinde hafif siliklik gördüm. Çok emin olamamıştım. Biraz daha bekledikçe daha görünür oldu
Amin hiçbirimizi inşallahHiç hissetmiyorum valla ahahah ama sizinki pozitif diye düşünüyorum bence kan verin rabbim yormasin
O kadar iyi anlıyorum ki sizi inşallah bu sefer olmuşturAmin hiçbirimizi inşallaho kadar çok kan verdim heyecanla bekledim ve sonunda üzüldüm ki kan vermeye de korkuyorum artık
Yalancı pozitif vermiyorUmarım yalancı ya da kuruma çizgisi değildir ya
Canım neden bekliyorsun ki bişe olsa en azından önlem alırlar düşük tehliken filan olursa hap başlatiyorlar bence git baktır kanınaBende kana gitmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum
Yaa en güvenilir o denildiği için avox tercih etmiştim bu kez. Gerçek hali burdakine göre daha da net. İkinci çizgi de pembemsi gibi ama ben çok istediğim için acaba bana mı öyle geliyor diye kendimden de şüphe eder oldumAwox artık kuruma cızgısı verıyor bu ay aldıklarım ılk defa verdı bence şaşırdım . Ama gölge gıbı ıncecık oluyor . Hıc pembe olmuyor bıldıgın gölge ve o gölge de yamuk oluyor düz ınmıyor asagıya . Senın kı kuruma cızgısı olamaz barız çok net . Kan testı vererek kesınlestır . Sımdıden hayırlı olsun
Canım Allah korusun . Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah . Awox da hıc dedıgım cızgılerı gormezdım ben her ay 5 tane test alan bırı olarakYaa en güvenilir o denildiği için avox tercih etmiştim bu kez. Gerçek hali burdakine göre daha da net. İkinci çizgi de pembemsi gibi ama ben çok istediğim için acaba bana mı öyle geliyor diye kendimden de şüphe eder oldumŞimdiye kadar olanlar hep kendiliğinden düştü, o kadar cesaretim kırık ki yine aynı şeyi yaşarım diye
Ben de öyle gibiyim vallaCanım Allah korusun . Allah sag sağlım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah . Awox da hıc dedıgım cızgılerı gormezdım ben her ay 5 tane test alan bırı olarakama dedıgım gıbı son aldıklarımda var . Ama kesınlıkle sennn kı gıbı degıl bendekı ben kurumayım dıye bagırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?