Avox regle 6 gün

Şöyle atayım ben ilk defa ovulasyon denediğim için pek anlayamadım
Dpo10dasın. 23 kasım dpo0. Batına 3-4 gün var. Dpo9’da silik çıktı bende. Awox.

Eklentiler

• IMG_2518.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2516.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 19
Bat 6 aralık gösteriyor ama awox bende sabah negatifti
22 kasım pik değil mi? Yanlış mı gördüm çatla ve regl arası 14 olduğu için de 3-4 gün var regle dedim. Zaten 3’ü bugün :)) niye 6’sı dedin aynı hesapmış boşa yordun beni şu an.

22 kasım pik değil mi? Yanlış mı gördüm çatla ve regl arası 14 olduğu için de 3-4 gün var regle dedim. Zaten 3’ü bugün :)) niye 6’sı dedin aynı hesapmış boşa yordun beni şu an.
Helal et hakkını ama çatlamayı tam olarak anlayamadım pik 21 kasım gibi geldi bana orda diğerlerine göre t çizgisi daha koyu ama bazıları 22 bazıları 23 bile pik diyor ondan benimde kafam yandı birde günler arasında koyulukta dalgalanma var iyice beynim yandı benimde

bencede dpo 10 dasın canım sen dur bakalım dpo 12 13 de anca öğreniyorlar regl günü negatif gecikince pozitif olan bile var. kırmızılar gelene kadar umut vardır. içini ferah tut
Zaten cumartesi regl günüm o zamana kadar dpo 13 filan olacak nasip diyelim yoksada canı sağolsun önümüzdeki baharlara

Zaten cumartesi regl günüm o zamana kadar dpo 13 filan olacak nasip diyelim yoksada canı sağolsun önümüzdeki baharlara
Aynen oyle canim bende bekliyorum bakalım dpo 8 deyim. Olursada olmazsada Allahtan. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Aynen oyle canim bende bekliyorum bakalım dpo 8 deyim. Olursada olmazsada Allahtan. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Ay insana zamanda geçmiyor önceden regl günlerim gelmesin diye beklerdim şimdi gelsede emin oldak diye heyecandan zaman geçmiyor haberleşelim kuzum inşallah ikimizde gebeyizdir benim tek emin olamadığım şey bizim sadece 20 kasım gecesi ilişki var eğer 23ünde çatladıysa tutmamış olma ihtimali üzüyor birazcık

Spermler 3-5 gun yasiyor diye biliyorum. Hic belli olmaz bekleyip gorecegiz. Dedigin gibi zaman gecmek bilmiyor ama elden biseyde gelmiyor insallah gebeyizdir kuzum haberleselim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…