- 14 Mart 2025
- 359
- 43
- 13
- 34
Pik ve catlamadan sonra ovu yapmaya devam etme testlerine yazıkŞöyle atayım ben ilk defa ovulasyon denediğim için pek anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik ve catlamadan sonra ovu yapmaya devam etme testlerine yazıkŞöyle atayım ben ilk defa ovulasyon denediğim için pek anlayamadım
Dpo10dasın. 23 kasım dpo0. Batına 3-4 gün var. Dpo9’da silik çıktı bende. Awox.Şöyle atayım ben ilk defa ovulasyon denediğim için pek anlayamadım
Bat 6 aralık gösteriyor ama awox bende sabah negatiftiDpo10dasın. 23 kasım dpo0. Batına 3-4 gün var. Dpo9’da silik çıktı bende. Awox.
Yerleşme kanaması yaşadınız mı??Dpo10dasın. 23 kasım dpo0. Batına 3-4 gün var. Dpo9’da silik çıktı bende. Awox.
22 kasım pik değil mi? Yanlış mı gördümBat 6 aralık gösteriyor ama awox bende sabah negatifti
YokYerleşme kanaması yaşadınız mı??
22 kasım pik değil mi? Yanlış mı gördümçatla ve regl arası 14 olduğu için de 3-4 gün var regle dedim. Zaten 3’ü bugün :)) niye 6’sı dedin aynı hesapmış boşa yordun beni şu an.
bencede dpo 10 dasın canım sen dur bakalım dpo 12 13 de anca öğreniyorlar regl günü negatif gecikince pozitif olan bile var. kırmızılar gelene kadar umut vardır. içini ferah tutKocaman bir negatif canım
Zaten cumartesi regl günüm o zamana kadar dpo 13 filan olacak nasip diyelim yoksada canı sağolsun önümüzdeki baharlarabencede dpo 10 dasın canım sen dur bakalım dpo 12 13 de anca öğreniyorlar regl günü negatif gecikince pozitif olan bile var. kırmızılar gelene kadar umut vardır. içini ferah tut
Aynen oyle canim bende bekliyorum bakalım dpo 8 deyim. Olursada olmazsada Allahtan. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordurZaten cumartesi regl günüm o zamana kadar dpo 13 filan olacak nasip diyelim yoksada canı sağolsun önümüzdeki baharlara![]()
Ay insana zamanda geçmiyor önceden regl günlerim gelmesin diye beklerdim şimdi gelsede emin oldak diye heyecandan zaman geçmiyor haberleşelim kuzum inşallah ikimizde gebeyizdirAynen oyle canim bende bekliyorum bakalım dpo 8 deyim. Olursada olmazsada Allahtan. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur![]()
Spermler 3-5 gun yasiyor diye biliyorum. Hic belli olmaz bekleyip gorecegiz. Dedigin gibi zaman gecmek bilmiyor ama elden biseyde gelmiyorAy insana zamanda geçmiyor önceden regl günlerim gelmesin diye beklerdim şimdi gelsede emin oldak diye heyecandan zaman geçmiyor haberleşelim kuzum inşallah ikimizde gebeyizdirbenim tek emin olamadığım şey bizim sadece 20 kasım gecesi ilişki var eğer 23ünde çatladıysa tutmamış olma ihtimali üzüyor birazcık
Ay kuzu şimdi awox yaptım silik gördüm sankiSpermler 3-5 gun yasiyor diye biliyorum. Hic belli olmaz bekleyip gorecegiz. Dedigin gibi zaman gecmek bilmiyor ama elden biseyde gelmiyorinsallah gebeyizdir kuzum haberleselim tabi
![]()
Gız baktım yine uğraştım22 kasım pik değil mi? Yanlış mı gördümçatla ve regl arası 14 olduğu için de 3-4 gün var regle dedim. Zaten 3’ü bugün :)) niye 6’sı dedin aynı hesapmış boşa yordun beni şu an.
Canım bunda çizgi görüyor musunGız baktım yine uğraştım21 koyu 22 koyu, 23 silik. Çatlama desek ve dpo0 alsak sonraso dpo1,2 aynı şeyleri farklı yollardan konuşuyoruz ortak dil de bulamadık
![]()
Göremedim canım bir şey.Canım bunda çizgi görüyor musun
Bende göremedimCanım bunda çizgi görüyor musun
Ay benimde bir fikre ihtiyacım var reglime 10 gün var göğüslerim aşırı hassaslasti ara ara kasik ağrım oluyor ve beyaz kremsi akıntım oluyor. Sizce yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı bilmiyorum kafam karıştıGöremedim canım bir şey.sen gördün mü pembelik? Görsel yanıltıyordur belki beni
Evet kesinlikle bozdular yaSanırım awoxları bozdular benimde öyle pembemsi aşırı silik bi gölge oluştu 2 awoxtada acaba gebelik mi kuruma mı yapmaya başladı neyse baya böyle olan da var .Regli bekleyeceğim artık
Regle 10 varsa dpo4tesin daha. Çıkmaz canım. Yumurtlama sonrası normal progesteron etkileri olabilir. 8-9’dan önce çıkmaz şu an 4’tesinAy benimde bir fikre ihtiyacım var reglime 10 gün var göğüslerim aşırı hassaslasti ara ara kasik ağrım oluyor ve beyaz kremsi akıntım oluyor. Sizce yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı bilmiyorum kafam karıştı