Bugün bebeğimle tanışmamın üzerinden bir yıl geçti. İlk kez ultrasonda gördüğümde inanamamıştım. Şimdi benimle birlikte oyunlar oynamaya başladı. Doktorum beni tüp bebek için Dr. Mehmet Koç'a yönlendirdiğinde 2 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyordum. Aşılama deneyip o da olmayınca umudum azalmaya başlamıştı. Dr. Mehmet Koç ile tanıştığımızda bana tüp bebek sürecini anlattı, aklıma takılan sorularımı sabırla dinledi ve yanıtladı. Ve ben de doktorumun dediklerini aynen uyguladım. İlaçlarımı tam anlattığı gibi kullandım, uyarılarına dikkat ettim.Hastanın doktoruna güvenmesi çok önemli. Bu süreçte doktorumun dünya tatlısı asistanı Berna Hanım da çok yardımcı oldu. Ve benim moralim hep yüksekti. Yumurta toplama ve transfer sürecini sorunsuz bir şekilde atlattık. Transfer sonrası ise meraklı bir bekleyişten sonra kan tahlilinin sonucunu aldım. Doktorumu aradığımda sonuca hala inanamıyordum. Mehmet bey ultrasonda bebeğimi ilk kez gösterdiğinde küçük fasülyemle tanıştım. Hamilelik döneminde yaşadığım sorunları da doktorumun sıkı takibiyle atlattım. Doktorum Mehmet Koç ve asistanı Berna Hanım iyi ki tanımışım sizleri...