Tüp Bebek Merkezleri Avrasya Hastanesi Dr.Mehmet Koc a Tup Bebek yaptiranlar

sesinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
9
6
Avrasya Hospital de Dr.Mehmet Koc a tup Bebek yaptirmak istiyorum.Doktorla gorustum.Gorusmem gayet olumlu gecti.cok ilgili davrandi gercekten.Fiyat konusunda da bircok merkeze gore gayet uygun fiyat aldim.Aranizda Dr.Mehmet Koc a Tup Bebek tedavisi yaptiran var mi acaba?

Son düzenleme:
Avrasya Hospital de Dr.Mehmet Koc a tup Bebek yaptirmak istiyorum.Doktorla gorustum.Gorusmem gayet olumlu gecti.cok ilgili davrandi gercekten.Fiyat konusunda da bircok merkeze gore gayet uygun fiyat aldim.Aranizda Dr.Mehmet Koc a Tup Bebek tedavisi yaptiran var mi acaba?[/QU

Merhaba sesin doktorum mehmet koç tüpbebek yaptiran hastalarindan biriyim şuan hamileyim çok iyi bir doktor hic dusunmeden kendinizi emanet edebilirsiniz birde yardimcisi Mehdiye hanim var sekermi seker her konuda yardimci oluyorlar

Tesekkurler lockamm onumuzdeki ay baslamayi dusunuyoruz insallah .cok umutsuzluga kapilmaya baslamistim gercekten .kendisi gayet umit verici konustu.moralimi duzeltti.umarim tedavinin sonucu da olumlu bir sekilde sonuclanir.tup Bebek tedavisi insani maddi manevi yipratir derlerdi simdi icinde olmaya basladikca anliorm.ancak sabirli olmak lazm tabi.Allah herkesin yardimcisi olsun.

Kocaman Teşekkürler.
Hayattaki en büyük sansimizdi mehmet bey önce allahin sonrasında onun sayesinde hamile kaldim ve iki tane bir kiz bir erkek bebislerimiz oldu şuan 4 ayliklar. Mükemmel bir doktor ve çok iyi bir insan aklinizda tek bir soru işareti birakmiyor ve inanmicaksiniz ama fiyat konusunda cok ama çok yardimci oluyor. Birde Mehdiye hanim var ondan bahsetmemek olmaz sirdasim kardesim guzel kalpli iinsan sanada sonsuz tesekkurler iyiki varsiniz.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Ve son olarak Hocam ve Ekibine sonsuz tesekkurler. S&M

Avrasya Hospital de Dr.Mehmet Koc a tup Bebek yaptirmak istiyorum.Doktorla gorustum.Gorusmem gayet olumlu gecti.cok ilgili davrandi gercekten.Fiyat konusunda da bircok merkeze gore gayet uygun fiyat aldim.Aranizda Dr.Mehmet Koc a Tup Bebek tedavisi yaptiran var mi acaba?

Merhaba sesinn , benimde doktorum Mehmet Koç ve geçtiğimiz sene başında görüşmelerimiz olmuştu. İlgisi konuyla ilgili yaklaşımları ve verdiği güveni tüm görüşmelerde hissediyorsunuz. Görüşmelerimizden sonra eşimle tüp bebek konusunu altı ay kadar askıya almıştık ve 6ay kadar irtibata geçmedik , sene sonuna doğru aradığımda sanki daha dün görüşmüşüz gibi karşıladı ve ilgilendi. Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladık ve yılbaşı günü gebelik testimizde güzel haberi aldık. Oğlumuzu kucağımıza almamıza üç ay kaldı. Dileyen ve isteyen herkese bu mutluluk nasip olsun inşallah. Doktoruma sonuna kadar güvendim çünkü muayene , tetkikler, ilaç , yumurta toplama ve embriyo transferi aşamalarını titizlikle takip etti , tabii bende dediklerini harfiyen uyguladım sonuç bizim ve ailelerimizin mutluluğuyla sonuçlandı. Bu mutlulugu yaşamanızı canı gönülden dilerim , darısı başınıza...

merhaba sesinn almış olduğun fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim.Bende temmuz ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum iki başarısız aşılmadan sonra maddi olarak biraz sarsıldık...

Merhaba arzecz,oncelikle cok gecmis olsun diyorum.bana gelince tedavi surecinde oldugum icin suan gorebiliyorum mesajini kusura bakma.tedavim olumlu bir sekilde Ilerliyor cok sukur.tedavimin sonucunda 8tane embriyo donduruldu Mehmet bey hemen transfer etmeyip donduruldugunda sansimin daha yuksek olacagini soyledi ben ve esim de doktorumuzun dediklerine uyma karari aldik.tedavi surecinde de orda bircok insanla karsilastik.hepsi de olumlu seyler soyledi.biraz arastirdigim kadaryla embriyo sayimiz da gayet iyimis.mehmet bey sansimizin yuksek oldugunu soyledi insallah tedavim olumlu bir sekilde sonuclanir.tedavi icin ilaclarla beraber 5500 tl odedik.embriyo dondurmak icin ise 650tl odedk 2ay sonra transfer im olacakmis transfer icin ise herhangi bir ucret talep etmycegini soyledi.

merhaba sesinn , Dr.Mehmet Koc tup bebek yaptirdiniz mi? nasil gecti? umarim mutluluga kavusmusunuzdur, bende ayni doktora gitmeye dusunuyorum, paylasirsaniz sevinirm.

Merhaba shefi_rr mesajini henuz yeni goruyorum.insan uzun suredir istedigi bir seyi elde edince dis dunyayla baglantisini kesiyor.tedavim cok Guzel gecti ve olumlu sonuclandi.tedavim suresince doktorumdan cok memnun kaldim.insan olumsuz dusunmeye baslayabilior istemese de tedavi suresince acaba olurmu olmazmi diye.ama doktorum herzaman pozitifti ve cok ilgilendi.Sonuc; suanda bebegim kucagimda ve mutlulugu herseye deger.insallah size de Allah nasip etsin.

Merhaba shefi_rr mesajini henuz yeni goruyorum.insan uzun suredir istedigi bir seyi elde edince dis dunyayla baglantisini kesiyor.tedavim cok Guzel gecti ve olumlu sonuclandi.tedavim suresince doktorumdan cok memnun kaldim.insan olumsuz dusunmeye baslayabilior istemese de tedavi suresince acaba olurmu olmazmi diye.ama doktorum herzaman pozitifti ve cok ilgilendi.Sonuc; suanda bebegim kucagimda ve mutlulugu herseye deger.insallah size de Allah nasip etsin.

Bugün bebeğimle tanışmamın üzerinden bir yıl geçti. İlk kez ultrasonda gördüğümde inanamamıştım. Şimdi benimle birlikte oyunlar oynamaya başladı. Doktorum beni tüp bebek için Dr. Mehmet Koç'a yönlendirdiğinde 2 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyordum. Aşılama deneyip o da olmayınca umudum azalmaya başlamıştı. Dr. Mehmet Koç ile tanıştığımızda bana tüp bebek sürecini anlattı, aklıma takılan sorularımı sabırla dinledi ve yanıtladı. Ve ben de doktorumun dediklerini aynen uyguladım. İlaçlarımı tam anlattığı gibi kullandım, uyarılarına dikkat ettim.Hastanın doktoruna güvenmesi çok önemli. Bu süreçte doktorumun dünya tatlısı asistanı Berna Hanım da çok yardımcı oldu. Ve benim moralim hep yüksekti. Yumurta toplama ve transfer sürecini sorunsuz bir şekilde atlattık. Transfer sonrası ise meraklı bir bekleyişten sonra kan tahlilinin sonucunu aldım. Doktorumu aradığımda sonuca hala inanamıyordum. Mehmet bey ultrasonda bebeğimi ilk kez gösterdiğinde küçük fasülyemle tanıştım. Hamilelik döneminde yaşadığım sorunları da doktorumun sıkı takibiyle atlattım. Doktorum Mehmet Koç ve asistanı Berna Hanım iyi ki tanımışım sizleri...

Anlaşılan mehmet bey oldukça ileri bir seviyeye ulaşmış artık. Şuan Şişli Torun Center'da yeri. Web sitesi ve instagram dan takip ediyorum kendisini.

Merhaba bayanlar,
Bende bu ay adetimi bekliyorum ve mehmet bey ile 2014den beri görüşüyorum 1 tane spontane yani kendiliginden gelisen bir gebelik geçirdim 2018 de ama 3 aya girmeden kalp atışı durduğu için kirtaj olmak zorunda kaldim anca kendime gelip yine karar alabildik. 8 senedir evliyiz pcos hastasiyim ve mehmet bey ile tanıştığım günden beri içimde anlatamadigim bir umut ve mutluluk var. Cok hastane doktor gezdim kimse bana mehmet bey kadar ışık ve umut olmadı cok ilgili ve suan olduğu yeri o kadar hak ediyor ki önce Allah'ın sonrada mehmet beyin sayesinde olacak umudum var. Olmayan herkese dua ediyorum Allah hepimizi güldürsün umutsuz bırakmasın.

X