- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Ayy gıcık sey:/Nişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim
Keşke hatun dese . Diyorum sevmiyorum diye ama hala diyorAyy cidden kız yani. Ben bi de hatun lafına ifrit oluyorum.
Denedim olmadı inat ediyor benleçok itici bir kelime gerçekten ya, allahım nasip etmetrip at bence, bana her avrat dediğinde konuşmıcam seninle 1 boyunca de
Sevmediğimi defalarca dedim ama inat yaptı banaAyy gıcık sey:/
Bir arkadasimin esi de kocakari diyordu
Adami degil de arkadasi yolasim geliyordu,yaptirmayin bunu kendinize.
Gerci bu ipucu,corabi sokseniz ne cikacak merak ediyorum...
Kesinlikle . Canım sıkılıyor diyorum sevmediğimi hala diyor inatlaEn en en nefret ettiğim kelime ArvattSanki Arv-at der gibi
Antepliler çok kullanır
Çok sevimsiz geliyor banada
Bence kötü bi kelime değil. Yalnız kullanılmamasını istiyorsanız direkt konusun.Bana böyle hitap etmen hoşuma gitmiyor kullanma ,olsun bitsin.Nişanlım son bir kaç aydır sürekli bana avrat diyor daha öncede balım vs vs derken şimdi avrat diyor . Hiç hoşuma gitmediğini söylüyorum ama o seviyormuş . Sizce ben bunu çok mu takıyorum yoksa normal mi ve ben bu kelimeyi daha nasıl sevmediğimi ona belli ederim
Himm anlamini bilmiyordumAvrat; arapça kökenli bi kelime olup , kadının avret yeri ya da kadının ayıplı yeri anlamına gelirmektedir.
Anlamından , nişanlına bahsedersen ve kendini iyi hissetmediğini söylersen, anlar diye umuyorum. Ball gibi Türkçe kelimelerimizden, HATUN YADA KADINIM hitabetleri dururken neden Avrat? Diye gir konuya ve bıçak gibi kess mevzuyu.
Hâlâ hoş geliyo mu pekiHimm anlamini bilmiyordum
Yok hoş demedimde kötü bir kelime değil bence dedim eşim kullanmaz zaten sadece halk dilinde duymuslugum var anlamını öğrenince bende kötü bir kelime diyenlerdenmHâlâ hoş geliyo mu peki
Peki tatlım. İyi akşamlarYok hoş demedimde kötü bir kelime değil bence dedim eşim kullanmaz zaten sadece halk dilinde duymuslugum var anlamını öğrenince bende kötü bir kelime diyenlerdenm
Valla onu bilmem de canim,seni asagiliyor onu bil.Güzellikle de dedim ama hala inatla sürekli avrat diyor . Birde arkadaşımın biri şey dedi ben güzel bir kızım çevremde de hep derler. O bana göre biraz çirkin kalıyor . Arkadaşım da sana bilerek öyle diyor gibisinden şeyler dedi sizce alakası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?