• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa’nın en obez kadınları Türkler

Ben buna çok katılmıyorum ülkemizde o kadar çok obez yok:19::44:Yanlış araştırma:9:

hep bu kısır partilerinin yüzünden :ssz: yoksa türk kadınları 10 basarız :37:

çok şükür ben o kategorıye dahıl degılım :27:
kendımı bıldım bılelı aynıyım hep. ne yersem yıyeyim degısmıyor.

nisbet mi yapıyosun,:1: Türk kadınlarının en sevdiği arkadaş tipisin desene, bi tarafta su içse yarayanlar bi tarafta vallahi yerim yerim kilo almam diyenler:1::1:

araştırmaya göre su içse yarayanlar oldukça fazla:27::27:

ben de önce yiyip yiyip kilo almazken, artık nedense ipin ucunu kaçırınca kilo almaya başladım, yaşlılık....:27::27:

Son düzenleme:
nisbet mi yapıyosun,:1: Türk kadınlarının en sevdiği arkadaş tipisin desene, bi tarafta su içse yarayanlar bi tarafta vallahi yerim yerim kilo almam diyenler:1::1:

araştırmaya göre su içse yarayanlar oldukça fazla:27::27:

ben de önce yiyip yiyip kilo almazken, artık nedense ipin ucunu kaçırınca kilo almaya başladım, yaşlılık....:27::27:

evet nispet :23:
türk kadınları da mı kiloya bakıyor artık arkadas olurken :27:
evet allah su içse bile yarayanlara yardıcı olsun :9:

Kucucuk bebeler bile evlerinde telefonla, ipadlerle oynayarak buyuyor. Kosan, oynayan cocuk nesli kapandi. Cocuklar obez buyuyup, obez yetiskinlere donusuyor. Bizim zamanimiz gibi degil. Ben habere inandim, ve sasirmadim.

Birtek Turkiye'de degil, tum dunya teknolojinin buyusune fazla kapildi, hareket etmek ozel caba istiyor artik. Dunyada obezite orani gittikce artacaktir diye tahmin ediyorum.

Bu sonucun doğru olduğu düşünmüyorum nedense. Orta yaş ve üzeri neyse de, şimdiki gençler dal gibi. Yani gördüğüm kadarıyla Avrupalılar da öyle aşırı zayıf değil. Birkaç sene önce de başka bir araştırma okumuştum ben orada da çok kalorili yemekler içeren bir mutfağa sahip olmamıza rağmen obez sayısının diğer ülkelerden az olduğu yazıyordu.

Evet bu haber yanlış,ben daha birçok araştırma okudum İngiliz kadınları yada Britanya da olabilir obezitede birinci Avrupa'da.Zaten yolda yürürken bile anlıyor insan genç nüfusta bile o kadar obez,ya da balık etli,kilolu var ki İngiltere'de.Türkiye'dekini 2'ye katlar çok ciddiyim.Bizim 30 yaş altı kadınların çoğu ince dediğin gibi,hakkımız yeniyor:9:Şimdi başlamıştır Ekşi'de Türk kızına saldırı bu haberle,fırsatı kaçırmazlar.:ssz:

Ben buna çok katılmıyorum ülkemizde o kadar çok obez yok:19::44:Yanlış araştırma:9:

Evet ben de daha bu ay yabancı bir gazetede İngiltere diye okudum,valla üstümüze çok geliyorlar,ne çektik be Türk kadınları olaraktan:43:

boşverr ablam çekemiyorlar bizim inceligimizi
iftira atyorlarr bak hele :1::1::1:

Heee valla kıskanıyorlar bizi işte :27::27:

Madem hep beraber diyete giriyoruz, o zaman hamur işlerine elveda partisi yapalım, sen kısırı yaparsın Hanım, ben poğaça ve kek yaparım, zeytinyağlı yaprak sarmayı iyi yapan parmak kaldırsın, börek için de gönüllü bulmak lazım, dur ben Nevreste'ye söyleyeyim o da pasta yapsın:60:

Müdürüm,sarmayı nevoş yapsın,böreğide yapsın hatta :27::27: gerçi nevoş gene diyett ama olsun yapsın işte :60: :60: elveda demesek yaaa malum kilo yapıyorama idare ederiz artık..
Bak bana menapoz yüzünden kilo almaya başladım,yoksa dal gib hatunum yaniii:27::27:

Back
X