• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupa şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

meta5534

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
21
0
286
39
İstanbul
ben kendimden başlayayım 6 senelik evliyim evlendiğim sene iki üç ay korundum sonra da hiç korunmadık iki defa okmeydanı araştırmada aşılama oldum birkere batıbahat hastanesinde iğneli aşılama oldum bir kere de çapa tıp fakültesinde iğneli aşılama oldum yani toplamda 4 aşılama oldum ve hiçbirinde gebelik elde edilmdi yani hiç hamile kalamadım şimdide tüp bebek tedavisine basladım avrupa şafak hastanesinde çapadan rapor çıkarttım fiyat konusunda bilgi verebilirim :16::16::16:

ben kendimden başlayayım 6 senelik evliyim evlendiğim sene iki üç ay korundum sonra da hiç korunmadık iki defa okmeydanı araştırmada aşılama oldum birkere batıbahat hastanesinde iğneli aşılama oldum bir kere de çapa tıp fakültesinde iğneli aşılama oldum yani toplamda 4 aşılama oldum ve hiçbirinde gebelik elde edilmdi yani hiç hamile kalamadım şimdide tüp bebek tedavisine basladım avrupa şafak hastanesinde çapadan rapor çıkarttım fiyat konusunda bilgi verebilirim :16::16::16:

meraba arkadasim,bizde sizin gibiyiz 4 yillik evliyim 3 ay korunmadik ama ben hic asilama olmadim ilk defa tupbebek deniycez bizde memorila den randevu aldik bu ayin 20 sinde basliycaz o hastanein fiyat ortalamsi nasil insallah iyi sonuclanir hepimiz mutlu oluruz))

Back