• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupa yakası,anadolu yakası...

mutluluk_uzak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
474
1
26
İstanbul
merhabalr herkese...
arkadaslar ,anadolu yakasında oturup avrupa yakasnda çalışan var mı?Kendi ya da eşi?Tam tersi de olabilir...Kaç saat yollarda geciyor?
Taşınma düşüncemiz var ve eşim burdaki işinden memnun...
Çok mu zorlanır yollarda toplu taşımayla acaba???

merhabalr herkese...
arkadaslar ,anadolu yakasında oturup avrupa yakasnda çalışan var mı?Kendi ya da eşi?Tam tersi de olabilir...Kaç saat yollarda geciyor?
Taşınma düşüncemiz var ve eşim burdaki işinden memnun...
Çok mu zorlanır yollarda toplu taşımayla acaba???

anadolu yakasinda nerde oturup karsida nerde calistiginizla alakali olarak degisebilir
eger semt belirtirseniz daha cok yardimci olabilir herkes

merhabalar;

bence hangi yakada çalışıyorsanız o tarafta oturunuz.Naçizane fikrim.Ben avrupa yakasında oturuyorum ve hatta çalıştığım semtte oturuyorum.Belki kira fiyatından dolayı böyle düşünmüşsünüzdür ama inanınki köprü trafiği hiçççç çekilmiyor.artı yol masrafı

merhaba , biz beşiktaşta oturuyoruz benim işim balmumcuda ve eşimin üsküdar altunizade de . beşiktaş tan yarım saat sürmüyor vapur minibü otobüs metrobüs birçok seçenek var şuan pendik te kalıyor tuzla taraflarında hergün 3 saatten fazla yol gidip geliyor . insan bi zaman sonra yıpranıyor gerçekten dikkat edin her ikinize de orta mesafede olsun ya da bayana biraz daha fazla yakın olsun ev .

merhaba , biz beşiktaşta oturuyoruz benim işim balmumcuda ve eşimin üsküdar altunizade de . beşiktaş tan yarım saat sürmüyor vapur minibü otobüs metrobüs birçok seçenek var şuan pendik te kalıyor tuzla taraflarında hergün 3 saatten fazla yol gidip geliyor . insan bi zaman sonra yıpranıyor gerçekten dikkat edin her ikinize de orta mesafede olsun ya da bayana biraz daha fazla yakın olsun ev .

biz de şu an 4.leventteyiz.eşimin işi de burada..ama tuzlaya tasınmayı düşünüyoruz...ben zaten hamilleikten dolayı işten ayrılacagm ama eşim içn zor mu olur diyorum.1.5 gidiş ve aynı seklde dönüş sürüyor anladgm kadaryla...

Semt verirsen yardımcı olalım arkadaşım misal ben anadolu yakasının bi ucunda oturuyorum fenerbahçede çalışıyordum 2 saate yakın sürüyordu halbuki aynı yaka. ama misal aynı yerden karşıya geçmek daha kısa sürüyordu. ulaşım biraz garip istanbulda. daha kısa mesafeler daha uzun sürebiliyor tam tersi de olabiliyor.

biz de şu an 4.leventteyiz.eşimin işi de burada..ama tuzlaya tasınmayı düşünüyoruz...ben zaten hamilleikten dolayı işten ayrılacagm ama eşim içn zor mu olur diyorum.1.5 gidiş ve aynı seklde dönüş sürüyor anladgm kadaryla...

tuzladan 2 vesait yaparak gidebilir 1.5 saat sürer sanırım ortalama ama bunun köprü trafiği olur durağa yürüme mesafesi olur otobüs bekleme payı olur onlar biraz sıkıntı olabilir.

4.leventten 500 t ler direk tuzlaya gidiyor sanırım ve 1 saat sürüyor eşinizle bunu konuşun insan iş yerindeki stresin üzerine yolu da ekleyince kötü oluyor, nişanlım da yol gidip gelmekten tükendi tuzla da kendi eviniz mi var veya neden tuzla daha yakın bir semt düşünmez misiniz ?

Arkadaşların dediği gibi semt ismi verirsen daha çok yardımcı oluruz.Mesela ben avrupa yakasında oturuyorum hemde çalışıyorum.Aynı yaka olmasına rağmen sabah 1,5 akşam 1,5 saat olmak üzere günde 3 saat yolda geçiyor.

4.leventten 500 t ler direk tuzlaya gidiyor sanırım ve 1 saat sürüyor eşinizle bunu konuşun insan iş yerindeki stresin üzerine yolu da ekleyince kötü oluyor, nişanlım da yol gidip gelmekten tükendi tuzla da kendi eviniz mi var veya neden tuzla daha yakın bir semt düşünmez misiniz ?

500 t otobüsleri gecede binseniz çok kalabalık oluyor.Ayrıca iş çıkış saatinde 1 saat yerine 2 saatten fazla sürüyor.Şayet kendi eviniz ise kiraya verip gültepe,sanayi mah. civarında oturabilirsiniz.

500 t otobüsleri gecede binseniz çok kalabalık oluyor.Ayrıca iş çıkış saatinde 1 saat yerine 2 saatten fazla sürüyor.Şayet kendi eviniz ise kiraya verip gültepe,sanayi mah. civarında oturabilirsiniz.

zaten bahsettin yerde oturuyopruz canım:1:biliyosan bahsettgn yerleri ortam çok karısık...ben kendi evimdeyim ,ama evmden memnun deglm...kiraya verip daha sakin ve huzurlu bi yerde yasamak istiyorum..çocuklarımı daha sakin bir semtte büyütmek istiyorm.gönüllerinde cıkıp oynayabilsinler istyrm..olayımız bu...artık bikaç ay idare edeck eşim..o taraftn bi iş bakacak kendine...oradada var organize sanayi siteleri ...hakkımızda hayırlısı...

Back
X