Avrupa Yakası - Atv

ayyyyyyy terladim haaaaa :roflol:

hoşşikleeerr :delphin:

Ama , ama ben izleyemiyorum diziyi. O sırada biz minik kelebeğimle, "Lale, Ela ip atla", atla ela atla, talat ağzını kırarım gibi kelimeler çalışıyoruz:delphin:

bu gülse birsel işini biliyor. onun kadar başarılı bi kadın olmak isterdim ha. her sene gidenlerin arkasından bu sene izlenmez diyoruz ama biri gidiyorsa daha iyisi geliyor. ifotu aratmıyor şimdi dilber hala. atanın dönüşü süper oldu tabi. burhana denecek laf yok o benim idolüm :roflol:

uyyşş tirledim hğaa

nassıng?
eyising?
yine dipçik gibisin.

emekli mising?
nirden?

sısgalarda sinsi olur dirler.

:roflol:

2003 yılının kasım ayından beri avrupa yakasını izliyordum
taki geçen haftaya kadar izlememe kararı aldım...

dılber hala kırdı gecırdı avrupa yakasını valla he.gulse bırselın basarısına hayranım.her sezon ayrı bır bomba patlatıyo.ama ıclerınden bugune kadar en cok begendıgım dılber halananiknanikhurşşşşik:roflol:

evet bencede dilber hala çok iyi geldi diziye....çok eğleniyorum ben yaa onu izleyince...bi de merak ediyorum ifoyla dilber bi karşılaşsa nolurdu....

bende hasta oldum dilbere. bah hele, çoh ezüklendüm, dıhandım... süper valla. bu sezon hepten muhteşem olmuş avrupa yakası. ifot ve dilber karşılaşması süper oludu. inşallah seyretme keyfine nail oluruz.

bende bayıldım dilber halaya.Binnur kaya'yı yürekten kutlamak lazım.Altından kalkamadığı karekter yok doğrusu.müthiş bir tiyatro sanatçısı.dipçik gibisin :roflol: :roflol:

bende hasta oldum dilbere. bah hele, çoh ezüklendüm, dıhandım... süper valla. bu sezon hepten muhteşem olmuş avrupa yakası. ifot ve dilber karşılaşması süper oludu. inşallah seyretme keyfine nail oluruz.

BENCEDE YAA İFOTLA DİLBERKARŞILAŞSA KEŞKE.çok hoş olmuş diziye dilber hala hele sözleri mimikleri çok iyi oynamış doğrusu en çok sevdiğim sözüde ben lafımı ortaya kodum beyenen alır gider beyenmeyen diyoya harika

yogg kızım yoogg biz adanalıyık anası kılıklı soygası batasıca çekeceği damar kuruyasıca
kaydirigubbakcemile3
DİLBER HALA

bu sezon babam bakıyor ve bizde onunla bakıyoruz (aslında ben seviyordum ama bakamıyorduk) babam dilber halanın olduğu bölümlerde gülmekten yıkılıyor kaydirigubbakcemile3

Ben Avrupa Yakasını izlerken gülmekten gözlerimden yaşlar akıyor bide dilber hala beni gülmekten öldürüyor hatın gıız diyoya anneme sürekli hatın gıız diyorum kaydirigubbakcemile3

hastasıyım.....özellikle de binnur kayanın hastasıyım.....şahika benim favorimdi....şimdi dilberede bittim açıkcası ama onun gelmesiyle şahikanın rolleri azaldı ona üzülüyorum hatun kızlar...ayrıca volkanın ifotu taklit ettiği bölüm çok süperdi....

bağa girdim asmaya, doyamadım sarmaya, o yar benim olmadan girmem kara toprağa....

Back
X